Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima!
Evo ja procitah sve sto ste pisali,zapalih sad cigaretu u nadi da je to moj oprostaj sa njom! Lomim se godinama da prestanem pa eto neka ovaj trenutak bude bas TAJ....svaka podrska je dobro dosla...
Super ste sa svojim idejama u trenucima krize..probacu vase metode i javljati vam...Evo i ugasih je..pa da vidimo...
U zdravlje!

dobro_je:
Pozdrav svima!
Evo ja procitah sve sto ste pisali,zapalih sad cigaretu u nadi da je to moj oprostaj sa njom! Lomim se godinama da prestanem pa eto neka ovaj trenutak bude bas TAJ....svaka podrska je dobro dosla...
Super ste sa svojim idejama u trenucima krize..probacu vase metode i javljati vam...Evo i ugasih je..pa da vidimo...
U zdravlje!

dobro je :D

e
pa
welcome to d club
a063.gif

Harmony:
ovo bi bilo sjajno,ali...;)
mozda je neko i propusio ponovo :rolleyes:
javite se stari clanovi da prijavite nepusacki staz :D

Nema natrag!
Pre 2 meseca sam zasao u drugu godinu i nisam imao ni krize, ni problema. Sve ide kako valja i cigarete mi vise ni na pamet ne padaju. cak i u situacijama kada sam bez cigare bio kao izgubljen, sada ni ne primecujem da ne pusim.
Idemo dalje!

dobro_je:
Pozdrav svima!
U zdravlje!
d028.gif

Pisi sutra sta se desava, tu smo za tebe!
c020.gif

Pisi nam uopste o sebi, da te malo upoznamo, cime se bavis i kako provodis vreme.Tako cemo lakse moci da ti pomognemo predlozima.:D
Napisi sta ti je MOTIV za ostavljanje duvana.
Pozdravljaju te tvoji navijaci!!!
s005.gif

Harmony:
d028.gif

Pisi sutra sta se desava, tu smo za tebe!
c020.gif

Pisi nam uopste o sebi, da te malo upoznamo, cime se bavis i kako provodis vreme.Tako cemo lakse moci da ti pomognemo predlozima.:D
Napisi sta ti je MOTIV za ostavljanje duvana.
Pozdravljaju te tvoji navijaci!!!
s005.gif

A sto se tice motiva,bilo ih je dosta i mozda bas zato i imam problem sto nijedan nije bio bas odlucujuci..nemam pojma...borim se.
11 godina po jedna kutija(nekad i vise) je odzvanjalo u mojoj glavi kao opomena da je vec stvarno previse....ali bas jedan,pravi i jak motiv nemam i nadam se da me to nece spreciti.
U zdravlje! Ako prezivim eto me opet..

dobro_je:
ako za 5 dana nastupa prva kriza KAKO se zove ovo stanje sada?
Ne znam odakle ti informacija da za 5 dana nastupa prva kriza :shock:
Kriza je vec pocela i sada je najjaca, a postepeno ce popustati dok ne prodje sasvim.
Sigurno ti nece biti gore nego sad.
Probaj da razmisljas dan po dan.
Sutra ce vec biti lakse nego danas, garantujem!!!
Pokusaj da radis nesto sto ce ti okupirati misli, a ako i tada budes mislila samo na cigarete, radi nesto fizicki: setaj, trci, cisti...
Kazi sebi da ce ti nagrada za cvrst karakter biti to sto ce ti vec sutra biti mnogo bolje ;)
Pisi UVEK kad pozelis!
(procitaj temu iako je ovolika-saznaces sve i potrosices vreme. Ok? )

Savet i dobronameran predlog: nemojte kupovati niti koristiti Ziban na svoju ruku i bez saveta sa lekarom - radi se o antiodepresivu iz serotoninske grupe antidepresiva, Ziban nije aspirin i neophodno je da ako ce ga Vas muz uzimati to ucini u saradnji i konsultaciji sa lekarom. Ako zivite na Novom Beogradu, imate u Omladinskih Brigada (kod Idea-e) Dispanzer medicine rada gde koliko ja znam lekar vodi grupe za prestanak pusenja. A sto se Zibana tice, konsultacija sa psihijatrom, ili bar nekim lekarom pr eupotrebe, molim VAs.

Uzaaas..danas sam upoznala jednu osobu :-? (to nije osoba to je kreten) u mojoj glavi..zove se lose_je. Ljudi sta mi radi, kako me ubedjuje da je ovo sve uzalud. Sta mi to treba da budem nepusac,pa mi nabraja situacije kad treba da zapalim, pa kako cu spremiti ispit,pa kako ovo pa kako ono...znate vec i sami. Zelim da je ucmekam :evil: a vas pitam KAKO? Znaci ovako, zelim je eliminisati skroz iz glave a ne odloziti njeno pojavljivanje....Izgleda sa sam bas p i c k i c a(Oprostite na izrazu) i to bez karaktera kada ne mogu da kazem ne...Hvala na podrsci, pozdrav za navijace...javljam se opet ..Jel moze ovde da se vristi kad mi dodje?

dobro_je:
Uzaaas..danas sam upoznala jednu osobu :-? (to nije osoba to je kreten) u mojoj glavi..zove se lose_je. Ljudi sta mi radi, kako me ubedjuje da je ovo sve uzalud. Sta mi to treba da budem nepusac,pa mi nabraja situacije kad treba da zapalim, pa kako cu spremiti ispit,pa kako ovo pa kako ono...znate vec i sami. Zelim da je ucmekam :evil: a vas pitam KAKO? Znaci ovako, zelim je eliminisati skroz iz glave a ne odloziti njeno pojavljivanje....Izgleda sa sam bas p i c k i c a(Oprostite na izrazu) i to bez karaktera kada ne mogu da kazem ne...Hvala na podrsci, pozdrav za navijace...javljam se opet ..Jel moze ovde da se vristi kad mi dodje?
Svi smo to isto prosli. Zato je zavisnost zeznuta, ali samo jos malo i izlazis i z najgore faze.
Uostalom, znam da ces izdrzati :D
Naravno da mozes i da vristis ;)
Pozdravljaju te tvoji navijaci!
g042.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back