Juuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiii!Harmony:Svi smo to isto prosli. Zato je zavisnost zeznuta, ali samo jos malo i izlazis i z najgore faze.
]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiii!Harmony:Svi smo to isto prosli. Zato je zavisnost zeznuta, ali samo jos malo i izlazis i z najgore faze.
]
Koliko dana ne pus.is?dobro_je:Juuuuppiiiiiiiiiiiiiiiiii!:-)
Hvala! I bas znas da me obradujes
![]()
Pa vidim nesto si mi se ucutala...Betty:ja pusim. Dan -dva samo nadam se...![]()
Izgleda kao vecnost a u stvari samo 7Harmony:Koliko dana ne pus.is?
hvala tebi na ovoj divnoj podrsci....trudim se bas bas i nadam se da ce biti ok.Ines1864:@dobro_je
Pamet u glavu, i ne zaboravi, sve se može kad se hoće. Što kaže ona izreka: ko hoće-nađe način, ko neće-nađe opravdanje....Dakle, nemoj tražiti opravdanja za svoju želju da zapališ!!!! Nemoj da poklekneš, strpljenje je najvažnije....Ako treba vrišti, plači, udaraj glavom u zid...Sve će to proći, i ti ćeš biti osoba koja nije u tom užasnom zatvoru zavisnosti od glupe smrdljive cigare. Ja ti držim palčeve! Pozz!
To sam cekala da cujem.dobro_je:Izgleda kao vecnost a u stvari samo 7![]()
ma samo opushtenodobro_je:Izgleda kao vecnost a u stvari samo 7![]()
Harmony:Pa vidim nesto si mi se ucutala...
Ako je samo jedan, hajde da zazmurimo (ali samo ako je poslednji)Betty:Pa to ti je sve naopacke kod mene
ceo svet ima daN borbe protiv pusenja a ja pusila jedan ceo dan![]()
[/QUOTE]Betty:i od mene navijachi
![]()
~Petar~:nadji josh neki dodatni motiv...tipa, pocni da vezbash, istripuj se totalno na 'zdrav zivot'
barem sam ja prvih mesec dana se tako tripovao...khm...sto je i krajnje korisno
Ovo stvarno funkcionise ali jeb..te onda nista ne radim. :-D .mislim samo zevam negde ali sad to ne mogu priustiti sebi..Mada je u sportu spas slazem se sa tobom :wink:
Nemoj to da shvatiš kao ''idemo opet'', nego ''idemo dalje, sledeći korak''....jbg, kriza bila malo jača, šta sad.....bori se i dalje, samo budi uvek uz svoju odluku....ne dozvoli onom malom crviću u glavi da te nagovori na ''samo jednu cigaretu''.dobro_je:Navijaci moji, zao mi je ali ja izneverila i sebe i vas :-( :sad: :-( :sad: :-( :sad:
Bili ste stvarno divni i hvala vam! Pokusacu opet sta da radim.. :wink:
Ma naravno da idem dalje,sad se bas lose osecam zbog toga..savest me ubija.Xasto sam to uradila,kako sam mogla i slicna pitanja sebi postavljam..preguram najgore i onda sve zajebem... :-x Sjajni ste...Ines1864:Nemoj to da shvatiš kao ''idemo opet'', nego ''idemo dalje, sledeći korak''....jbg, kriza bila malo jača, šta sad.....bori se i dalje, samo budi uvek uz svoju odluku....ne dozvoli onom malom crviću u glavi da te nagovori na ''samo jednu cigaretu''.
Cestitam! :grin: To i treba tako samo ja hocu da se resim tog zla pre nego sto vidim te dve crte.sanja:Kada je test za trudnocu pokazao dve crte, prestala sam da pusim.
Jak motiv planinu pomera.