gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Hvala sto tako mislisdobro_je:Harmony,divna si! :grin:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala sto tako mislisdobro_je:Harmony,divna si! :grin:
Ovako je sa svim zavisnostima :sad:.~Anna~:Svaki dan ustanem sa zeljom da vise ne zapalim, i uvek posustanem. Stvarno je neprijatno misliti da sam luzer!!!
Tu smo naravno i za tebeMolim vas da mi pomognete u tome da istrajem. Stvarno mi je potrebna podrska
Hvala unapred svim divnim ljudima dobre volje sa ovog foruma!!!
sandra1962:Cao, ja sam Sandra, imam 45 god. i 30 god. pusackog staza !!! Kupila sam Ziban pre 15 dana i krenula ali...jos uvek nista. Cini mi se da pusim jos vise, verovatno je to psihicki faktor-od straha sto cu da ostavim pa da se doziram dok jos mogu. Ko od vas koji ste koristili Ziban ima iskustva neka pise-ono sto sam do sad procitala je da su uglavnom svi posle najvise 10 dana vec prestajali a meni nije nista...
Evo meni je juna bilo godinu dana kako ne pušim,i to bez ikakvih preparata,flastera i sl.no imagination:Uh, a jel neko resio problem sa cigaretama bez upotrebe lekova, flastera... ? Ja sve neshto mislim da je za odvikavanje najbitnija volja, jer za sad nemam krize ni napade.
људи па шта ће вам препаратиno imagination:A onaj famozni Biomed za odvikavanje od cigareta??? Kolega mog muza se kune da je posle 10 dana korishcenja, prestao. Pa, me zanima da li je to kod njega placebo efekat ili je stvarno dobar preparat??/
Volimo, ali nesmemo višeBetty:Vole da pušU....