~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
uh sto je ovde mrtvo...preminula tema:0
drugari kako ste?
kako ide ostavljanje?
drugari kako ste?
kako ide ostavljanje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo bi bilo sjajno,ali...timmy:izgleda da niko više ne puši
dobro_je:Pozdrav svima!
Evo ja procitah sve sto ste pisali,zapalih sad cigaretu u nadi da je to moj oprostaj sa njom! Lomim se godinama da prestanem pa eto neka ovaj trenutak bude bas TAJ....svaka podrska je dobro dosla...
Super ste sa svojim idejama u trenucima krize..probacu vase metode i javljati vam...Evo i ugasih je..pa da vidimo...
U zdravlje!
Harmony:ovo bi bilo sjajno,ali...
mozda je neko i propusio ponovo :rolleyes:
javite se stari clanovi da prijavite nepusacki staz![]()
Idemo dalje!codemaker:Nema natrag!
Pre 2 meseca sam zasao u drugu godinu i nisam imao ni krize, ni problema. Sve ide kako valja i cigarete mi vise ni na pamet ne padaju. cak i u situacijama kada sam bez cigare bio kao izgubljen, sada ni ne primecujem da ne pusim.
Idemo dalje!
A ti, Betty, i dalje nepusac?Betty:neki su tako dva tri puta ostavljali...dobar je taj Zyban![]()
dobro_je:Pozdrav svima!
Evo ja procitah sve sto ste pisali,zapalih sad cigaretu u nadi da je to moj oprostaj sa njom! Lomim se godinama da prestanem pa eto neka ovaj trenutak bude bas TAJ....svaka podrska je dobro dosla...
Super ste sa svojim idejama u trenucima krize..probacu vase metode i javljati vam...Evo i ugasih je..pa da vidimo...
U zdravlje!
Harmony:![]()
Pisi sutra sta se desava, tu smo za tebe!![]()
Pisi nam uopste o sebi, da te malo upoznamo, cime se bavis i kako provodis vreme.Tako cemo lakse moci da ti pomognemo predlozima.
Napisi sta ti je MOTIV za ostavljanje duvana.
Pozdravljaju te tvoji navijaci!!!![]()
Hvala! I nadam se da cu se zadrzati ovde......~Petar~:dobro je
e
pa
welcome to d club
![]()
Ne znam odakle ti informacija da za 5 dana nastupa prva kriza :shock:dobro_je:ako za 5 dana nastupa prva kriza KAKO se zove ovo stanje sada?
Je l ta odluka vec na snazi?JasemitiSem:Samo kratko.
Od danas prestajem da pusim.
Uh, dobro je!dobro_je:Borim se i dalje! Samo da javim da i dalje kriziram,znatno manje ali...Hvala svima i eto nisam izneverila moje navijace...
Uzdravlje!
Svi smo to isto prosli. Zato je zavisnost zeznuta, ali samo jos malo i izlazis i z najgore faze.dobro_je:Uzaaas..danas sam upoznala jednu osobu :-? (to nije osoba to je kreten) u mojoj glavi..zove se lose_je. Ljudi sta mi radi, kako me ubedjuje da je ovo sve uzalud. Sta mi to treba da budem nepusac,pa mi nabraja situacije kad treba da zapalim, pa kako cu spremiti ispit,pa kako ovo pa kako ono...znate vec i sami. Zelim da je ucmekama vas pitam KAKO? Znaci ovako, zelim je eliminisati skroz iz glave a ne odloziti njeno pojavljivanje....Izgleda sa sam bas p i c k i c a(Oprostite na izrazu) i to bez karaktera kada ne mogu da kazem ne...Hvala na podrsci, pozdrav za navijace...javljam se opet ..Jel moze ovde da se vristi kad mi dodje?