gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Cekamo izvestaj 8)~Petar~:reshio sam, uzeo kintu i sutra idem da kupim ziban!
valjda cu se konacno resiti ovog zla :rolleyes:
javljacu se na temu da vas obavestavam kako napreduje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekamo izvestaj 8)~Petar~:reshio sam, uzeo kintu i sutra idem da kupim ziban!
~Petar~:reshio sam, uzeo kintu i sutra idem da kupim ziban!
pushim i dalje, ali bas malo. kad pocnes da pijes ziban, nastavljas u prvo vreme sa cigarama do odredjenog dana.taja:...e...esi pusio danas
~Petar~:pushim i dalje, ali bas malo. kad pocnes da pijes ziban, nastavljas u prvo vreme sa cigarama do odredjenog dana.
mene yebe sto sam povredio nogu, pa sad nekoliko dana kuliram sa zibanom, jer pijem neke lekove zbog noge:x (jbt,ko neki deda, kombinujem lekove )
ali, u principu, od prvog dana, ispushio sam mozda 5-6 cigara. i mislim da se prekosutra vracam opet na ziban. dobar je, dobar.
ostavljam garant
jesi batalio cigare?Iron Lord::wink:
Хвала ти на подршци!
Ево целу ноћ нисам запалио!
Проблем је када се пробудим...
![]()
hvala za ovoHarmony:Petre, ime dedino!
Nemoj da mislis da ces da ostavis, nego ostavljaj i ne zali za tim djubretom. Zivot je fenomenalan. Ima ko i sta da ti ga zagorcava i skracuje, ali ti ga cuvaj. Super je sto si tako mlad shvatio da ti to ne treba, za razliku od mnogih koji su na ivici groba videli da je djavo odneo shalu.
(Imas 16 godinamnogi imaju pushackog staza koliko iznose tvoje godine zivota dvostruko :sad: )
Bravo lafe, ponosni smo na tebe
Javljaj sta se desava![]()
ovo mu je poruka sa prethodne strane..stara...na koju sam nabasao sad.taja:oooo...i iron je krenuo...bravo...pisite kako ide i ja se spremam
To je najbolje, samo nastavi! Klin se klinom izbija.~Petar~:samo da obavestim da mi je prelepo, strava,doyaya(iako ne pusim tek 4-5 dana)
bio sam i u gradu..izasao, pio kafu, jeo slatko..sve ono sto me je raznije navodilo na cigaru..i skroz mi je proshlo sve okey
i zivot nije dosadniji bez pljugi(moja predrasuda)
to mi je bilo najbitnije da vidim
samo...non stop sam gladan, to malo smara