snis
Primećen član
- Poruka
- 870
Borg_Queen:shta fali avataru
мало дугааааачка муштикла за једног непушача...
ха,ха,ха,ха....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Borg_Queen:shta fali avataru
Baš ništa? :shock:ristob:MIMO ZVANICNIH OBROKA NE TRPAJ NISTA U USTA OSIM TECNOSTI I VOCA!
HeBePoBaTaH_:Hahahah..risto, risto, kako tako lascivno sa damom..
OhrabrUUUjem nepušače jednom pušačkom maaaaantrooom..Sad sam video da ova tema ima 78 strana, ima nekoga da ne puši od 1. ?
:razz:
Borg_Queen:ma prelistala sam, kenjate neshto
popushila sam 2 cigare juche, al od jutros nishta, chak sam i kafu popila... bez pljuga :shock:... nisam uopshte nervozna, samo mi je chudno... da, da treba se navici ne pushiti... he he to sam prochitala....
i ja sam ljudi pregurao 2 meseca bez cigaretle, nemam uopste kriza ali tako mi lepo shtipka nos kad neko npr u kolima zapali pored mene...... pa ipak ne sanjam cigaretle, cak sam poceo i u kafi da uzivam ali bez cigaretle
Teško je to. Meni je mnogo teško.goldfish:jeste li imali problem da se vama jako dragi ljudi naljute na vas kada im kazete da je u vasem stanu pu.senje zabranjeno ?
kako resavate te probleme ?
ggolub:Prekjuče napisah kako mi dim cigareta sve manje prija.
Juče krenem na posao, čekam bus na stanici kad naiđe kolega kolima i stade da me poveze. Uđem ja u kola , a on unutra zapalio cigaretu.
Ljudi moji, kako je to meni zamirisalo! Duša mi je uvlačila taj dim... uspeo sam da se smirim i odoleo sam krizi, ali nije bilo lako. Sreća pa je kratko trajalo.
Kad sam se vraćao s posla, poveze me jedan drugi kolega, takođe je pušio u kolima, ali se ovog puta uopšte nisam primio. Niti mi je dim smetao, niti mi je prijao.
PS. MegiS, srećna ti godišnjica, svaka ti čast!