Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro,nemoj paliti,ali isto tako ostani dosledan da ne zapalis kao pre neki dan..nista ti ne znaci da apstiniras 3 dana pa popusis 1-2,pa opet 3-4 dana apstiniras pa povuces dim-dva i tako u krug..to nikako nije put ka uspehu..samo se zainati..jesi lav il nisi??:D

ima ovde jos dosta starijih od mene po stazu nepusaca,isto ce ti reci..cak ce pipi reci prosto i jednostavno "ako zelis biti nepusac,onda nemoj pusiti"..aj pa se pohvali za neki dan da je proslo 10 dan kako ne uvlacis prokleti dim u pluca..

Poslednja izmena:
Gde ste,braco i sestre:p Sinoc zaspao u 5,ustao u 7,ceo dan se cimao i konacno cigareta mi ne pade na pamet ni jednom. Listam ovu temu i iskustava je bezbroj! Delite samo,pomaze. Kakva god da su,imaju smisao. Evo da podelim i ja jedno! Kafa,mjuza,UZIVAM,sloboda... I bas me briga dal ce da strefi kriza! Carry On My Wayward Son !:gace::rotf:

Mislim da je Pipi vetran, Mirko je prati...
Ja sam trostruki povratnik... sa najduzim nepusackim stazom na forumu od 10 godina :)
pa 10 pusenja i evo sada 9 meseci kako sam bez duvanskog dima...
http://www.b92.net/ljubimac/macke.php?yyyy=2014&mm=07&nav_id=878814

Zasto postavljas linkove sa macketinama, njih drze emotivno nestabilni. Nije prirodno drzati predatore u stanu samim tim ni zdravo po te zivotinje koje gube svoje prirodne sposobnosti. Umesto da love miseve one jedu industrijsku hranu, fiksaju ih veterinari kojima vlasnici dozvoljavaju da ih kastriraju (seku polne organe).

Jel ima sa teme da se neko vratio cigaretama.... kako stojite sa procentima, od prve strane do 694? Ko vodi?

ja sam bio bivsi pusac 4 meseca, pa propusio i pusio 8 meseci, a zatim video da to nikud ne vodi i onda resio da stvarno ostavim.. I evo sada ne pusim 6,5 meseci! Ali volja mi je mnogo jaca nego predhodni put, imam neki osecaj kao da ne pusim vec 10 godina.. :)

za ciscenje creva je najbolje laneno seme,koje ima da se kupi u svakoj zdravoj hrani ili nekoj bolje snabdevenoj prodavnici..ogroman izvor omega 3 masne kiseline kao i vitamin b17..takodje je dobar za zeludac ko ima gastritis..takodje se savetuje od ucenih ljudi da prestankom pusenja treba preci na dijetalniju hranu,tako se savetuje da treba jesti za dorucak razne vrste pahuljica,jer preko noci telo (organizam) trosi u velikoj meri ugljene hidrate i treba ih odmah posle budjenja nadoknaditi..sasvim je dovoljno kupiti i konzumirati "sport musli" koji sadrzi dosta razlicitih semenki,ko nece ili mu ne odgovara nesto u njemu moze posebno kupovati zitarice a zatim izmiksati u nekoj kutiji..mesati sa toplom vodom,domacim sokom,mlekom ili jogurtom..ja licno jedem musli 150gr za dorucak u koji ubacim i mericu proteina i pomesam sa mlakom vodom..

ja sam bio bivsi pusac 4 meseca, pa propusio i pusio 8 meseci, a zatim video da to nikud ne vodi i onda resio da stvarno ostavim.. I evo sada ne pusim 6,5 meseci! Ali volja mi je mnogo jaca nego predhodni put, imam neki osecaj kao da ne pusim vec 10 godina.. :)

Drago mi je da cujem da neko razvija volju i sto je najbitnije da dokaze da je ista i razvijena. Tvoja jeste, za sada. Kazem za sada jer sest meseci nije puno, alkosi se vracaju flasi i nakon par godina apstinencije, a narkosi ako se skinu sa fiksa kod njih je neizvesno celog zivota.

mislim da je 471 vs 348 za pusace..prebroj,mislim da je ta brojka

Necu da brojim jer ima nekoliko stotina strana. Pitam ako ima nekog ko je od pocetka ovde da kaze slobodnoj proceni.

malo da se pohvalim,danas mi je tacno 10 meseci od kako sam prestao sa uvlacenjem otrova u pluca..idemo dalje!!

Ako vodis racuna o svom zdravlju sledece sto trebas odraditi je odvikavanje od mesa.
Primarnije je osloboditi se mesa gledajuci zdravstvene efekte jer su cigarete naspram mesa mala beba.

U KILOGRAMU SNICLI SPREMLJENIH NA ROSTILJU KOLICINA BENZO-A-PIRENA (KANCEROGENA MATERIJA) JEDNAKA JE KAO U 600 CIGARETA

f0210.jpg

@Kamael sa rostilja svakako nije pozeljno jesti meso,ali opet jbg svi smo mi smrtnici..pogledaj one sifre sto su kancerogene po raznim namernicama po prodavnicama,mi po tome bi trebali samo travu da pasemo...meso je dobro da se malo zapece,ne mnogo da se isusi u teflon tiganju i to mu je to..belo meso,junetina,riba ne postoji bolji izvor proteina za svakog coveka,posebno za sportiste,a jos posebnije za one koji se bave bodibildingom kao ja..druga je stvar ako si ti vegetarijanac,pa zagovaras jelo bez mesa i to je ok..postujem ali to je za mene ne shvatljivo uvek bilo,ali ja ne mogu promeniti svoje misljenje niti napadam ljude koji su vegetarijanci,nek jede ko sta voli..ali reci da meso izaziva rak,a meso je jedan od najvecih proteina u svetu namernica i bez te namernice ne bi moga misic da se pravi i raste,to vec nije tacno..nas dvojica bi mogli da spamujemo na ovoj temi i da unistimo jos jednu stranicu koja je predvidjena za odvikavanje od pusenja,kao sto smo pre jednom uradili iz istog tvog zagovaranja da jemeso lose i da ko jede belo meso je *****..ja sam tad uvideo da ti u stvari provociras,ovog puta necu uletati u tvoju prepisku..svako druze radi sta hoce i sta misli da je dobro..nauka govori jedno u vezi unosa mesa u organizam u svetu sporta,kao i u unosu mesa u svakodnevnoj ishrani kod normalnih ljudi koji nisu sportisti koji unose u manjoj kolicini meso u organizam..na primer cisto za informaciju,jedan uspesan bodibilder koji je zagazio u takmicenje i na uspesnom putu je takmicenja jede od 800 gr do 1.5 kg u toku dana junetine i belog mesa..a gde je svaki dan u mesecu..oni bi trebali da su po tvojoj prici mrtvi za godinu dana jer unose katastrofa mnogo tih kancerogenih materija..no dobro,svako ima svoje misljenje,ja postujem tvoje ako si vegetarijanac..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back