Dejane,kapiram te ja skroz. Znam da ne izmisljas i da ti je namera dobra. Samo sam hteo da ti kazem da ja pad shvatam samo kao put do uspeha... Ja i dalje ne palim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..aj pa se pohvali za neki dan da je proslo 10 dan kako ne uvlacis prokleti dim u pluca..
Jel ima sa teme da se neko vratio cigaretama.... kako stojite sa procentima, od prve strane do 694? Ko vodi?
Mislim da je Pipi vetran, Mirko je prati...
Ja sam trostruki povratnik... sa najduzim nepusackim stazom na forumu od 10 godina
pa 10 pusenja i evo sada 9 meseci kako sam bez duvanskog dima...
http://www.b92.net/ljubimac/macke.php?yyyy=2014&mm=07&nav_id=878814
Jel ima sa teme da se neko vratio cigaretama.... kako stojite sa procentima, od prve strane do 694? Ko vodi?
1111 nepopušenih cigareta i 1 mesec, sedam dana i 37 min. nepušac...interesantan broj onaj prvi...a jabukew se super treba ih što cesce jesti ko moze one uticu na crevnu floru,odnosno spiraju creva od naslaga nikotina...a na temi imaš Mirkove jabuke pa procitaj
![]()
ja sam bio bivsi pusac 4 meseca, pa propusio i pusio 8 meseci, a zatim video da to nikud ne vodi i onda resio da stvarno ostavim.. I evo sada ne pusim 6,5 meseci! Ali volja mi je mnogo jaca nego predhodni put, imam neki osecaj kao da ne pusim vec 10 godina..![]()
mislim da je 471 vs 348 za pusace..prebroj,mislim da je ta brojka
malo da se pohvalim,danas mi je tacno 10 meseci od kako sam prestao sa uvlacenjem otrova u pluca..idemo dalje!!