Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su pocele krizice ali se ne daaaaaaam!!!
Drzi se:)

- - - - - - - - - -

Pozdrav svima, vidim da je ovde zivo. Ne pusim tacno 4 meseca i 13 dana :D. Nedavno sam imala straaasneee krize. Nisam mogla da poverujem da je to moguce posle toliko vremena. Ljudi, kao da sam tek ugasila cigaretu. Za sada je to proslo, ni sama ne znam kako. Podrska svima na ovom putu. Pobeda je u vasim rukama :ok:
:klap: za tebe, sto se kriza tice ja je imam svako malo:roll:

Samo se drzite i ostanite dosledne..Nije lako na ovom putu odvikavanja pa do momenta kad vise i ne pomislis na cigaretu i njen dim..Svi smo to znali kad smo odlucili da ostavimo ovo djubre,i moramo istrajati do kraja..Previse dobrih i lepih momenata ima kad si nepusac nego dok si pusac da bi se sad vratili pusenju i gutanju dima smrdljivog..Rat koji vodimo protiv zavisnosti i kriza je tezak ali nagrada velika..Krize ce se javljati uvek po malo,nekad u vecoj meri,nekad u manjoj,ali opet ni prineti krizama koje su u samom startu..Prosto je ludost zapaliti posle 2-3 meseca apstinencije..Sto se tice kriza,najgore vam je proslo u prvih 25 dana,sad je dosta laganije,periodicnije..Niko se od nas nije rodio sa cigaretom u ustima pa da ne mozemo bez nje..Uzivajte u drustvu nepusaca,u restoranima i kaficima u odeljcima za nepusace,na poslu jer ne morate da se krijete da bi povukli barem 3-4 dima kao neki pacenici,kao sto sam i ja to radio..Zdrav zivot bez dima,pojacana fizicka aktivnost u slobodno vreme (setnja,bicikla,trcanje,teretana....),korigovanje sto zdravije ishrane i nema tog coveka kome se samopouzdanje nece vratiti u glavu za sve sto mu predstoji u zivotu..P.S.Naravno i povecajte aktivnost u sexu,jedan je zivot i sta bi bez tog zadovoljstva...:D

Prestao pušiti pre godinu i po, nisam pušio do pre mesec dana. I na jednoj pijanci zapalim cigar-dva,aj rekoh nema veze, uz piće mogu... Jbg, leto, pije se sve čećše, kako god okreneš svaki dan ja po 1-2. Pa onda kažem, aj zapaliću povremeno uz piće ili kafu...pa onda aj i posle ručka ću. Vidim da je djavo odneo šalu, danas sam rešio da presečem, više nijedan. Videćemo dokle ću :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back