- Poruka
- 1.369
Bravo Dejane! Izgleda da "nas" metod: Zdrava ishrana I dosta vezbanja "pali"! Svaka cast, samo nastavi tako!![]()
pali,pali...i jos po nesto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Dejane! Izgleda da "nas" metod: Zdrava ishrana I dosta vezbanja "pali"! Svaka cast, samo nastavi tako!![]()
Ja sam izgleda jedan od retkih koji se nije ugojioJedan od razloga zbog kojih sam ostavio cigare je da se ugojim jer imam samo 60 kg medjutim NI GRAM! Inače sam jeo kao ajkula, a sad jedem još više i ništa
![]()
danas tacno 4 meseca bez otrova,osecam se zdravo,snazno,energicno!!idemo dalje!!
šta mi je danas?je li to normalno?sanjala sinoć da sam odbila....čitav dan se tresem,kao da mi je prvi dan.....strašno.po quit counteru day NoVII..............heeeeellllllllppppppppppp da ne padnem ,NEĆUUUUUUUUUUUU
Bice da imas pantljicaru;-)a meni je danas 7.dan slobode od duvanskog dima.ne znam sta da napisem,nisam bas nesto raspolozena,hvataju me one krize sto kazu u trajanju 3 min,lazu,traju duze.meni pomogne casa vode ili mentol bonbon sugar free.kafu sam potpuno izbacila,izbjegavam drustvo pusaca,iskreno,nemam zivaca za tamo neke samotestove.necu da vidim ni onjusim smrad cigara.pozdrav ostalim forumasima.kada sam prije 3 godine ostavila uz pomoc ovog foruma imala sam svesrdnu podrsku clanova,sto ovaj put nije slucaj.rodila sam se bez cigare izboricu se nekako
Pozdrav svima
Danas mi je 12 dan...osecam se lose, kao da sam pala u depresiju.
Zadnja tri dana nisam pila tabex, jednostavno zaboravim da popijem. Mislila sam da mi ne treba, osecala se dobro.
Juce i danas...strasno.Tako sam nesto tuzna i placljiva.
Motaju se meni cigarete po glavi i imam jos uvek zelju da zapalim...ali nista tako strasno,, cak mi i krize jako brzo prodju.
Da se vratim na tabex ili da popijem koju pilulicu za smirenje.Da zapalim nema sanse....pa makar bila ovaka jos godinu dana.
![]()
Treba mi neka rec utehe, skoro ceo dan placem, uhvatila me je neka strasna tuga i sto pedeset puta mi je pala na pamet cigareta, uzaaaasnooo mi je bila potrebna.....od prvog dana kad sam prestala znala sam da necu povuci ni jedan dim i naravno da se toga i drzim....aliii danas mi je bilo takooo tesko a skoro mi je mesec dana.....sta me je ovo snaslo nije mi jasno![]()
Treba mi neka rec utehe, skoro ceo dan placem, uhvatila me je neka strasna tuga i sto pedeset puta mi je pala na pamet cigareta, uzaaaasnooo mi je bila potrebna.....od prvog dana kad sam prestala znala sam da necu povuci ni jedan dim i naravno da se toga i drzim....aliii danas mi je bilo takooo tesko a skoro mi je mesec dana.....sta me je ovo snaslo nije mi jasno![]()
Hvala Wolf....isplakala se kao dete...izbacila sam svu tugi iz sebe...puno se bolje osecam sadaTo je 'normalno'. I ja sam preziveo isto sto i to sada preživljavš. Moj savet ti je da se isplaces, onako 'momački'. Ja priznajem da sam plakao kad mi se plakalo, ali kada sam se isplakao bilo mi je MNOGO lakse![]()
To je 'normalno'. I ja sam preziveo isto sto i to sada preživljavš. Moj savet ti je da se isplaces, onako 'momački'. Ja priznajem da sam plakao kad mi se plakalo, ali kada sam se isplakao bilo mi je MNOGO lakse![]()