Bravo sve je receno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da budes tako iskljucivaVidis da je sve trip! Znaci kazes da si ZNAO da ce se krize javljati tu i tamo i ti ih ocekujes,normalno i imas,jer si je sam izazvao! Opet ti kazem sve je u glavi i sve je trip! Nema kriza i nece je nikad vise biti posle toliko vremena!
Nemoj da budes tako iskljucivanismo svi isti a odvikavanje od pusenja svi razlicito podnose. Sto se tice kriza, cinjenica je da fizicka zavisnost itekako postoji a kad se ta muka skine sa dnevnog reda onda na red dolazi psihicka zavisnost koja ce biti jaca ili slabija u zavisnosti od duzine pusackog staza jer nije svejedno da li se neko skida posle 3,4, 5 godina i 25,30 ili 40 godina pusenja. Ne tvrdim da se pusenje ne moze ostaviti, moze, ali je potrebno uloziti napor, neko vise neko manje. Mnogi su uspeli ali mnogi nisu jer je dovoljan samo trenutak slabosti da pokleknes... kad se najmanje nadas.
A jedete li vi ljudi vise,ja ne stajem![]()
Evo da se javim, na zalost propusila sam ponovo prosle nedelje.... u utorak mi javili da mi je otac u bolnici da sumnjaju na tumor na mozgu ispostavilo se da je shlog i umro je u sredu a ja od shocka sam se prvo uhvatila za cigaretu... sada kada prodje haos ponovo na odvikavanje....
javljam se kada mi prodje haos sada slabo imam vremena i za net i za bilo sta...
ljubim vas sve....
A jedete li vi ljudi vise,ja ne stajem![]()
Primi moje saucheshcheEvo da se javim, na zalost propusila sam ponovo prosle nedelje.... u utorak mi javili da mi je otac u bolnici da sumnjaju na tumor na mozgu ispostavilo se da je shlog i umro je u sredu a ja od shocka sam se prvo uhvatila za cigaretu... sada kada prodje haos ponovo na odvikavanje....
javljam se kada mi prodje haos sada slabo imam vremena i za net i za bilo sta...
ljubim vas sve....
Ma samo cepaj, vremenom ce se i to stabilizovati, bilo da se ugojis 5 ili 20kg. Ja nisam sebi hteo da dozvolim da se ugojim ni gram, odmah sam krenuo da cepam teretanu, trcanje i tako to, svaki dan!A jedete li vi ljudi vise,ja ne stajem![]()
Sauceshce i od mene,ja sam prvi put ostavila cigare prije sedam god. To trajalo nehih par mjeseci i isto kao i kod tebe jave mi da mi je otac tesko bolestan,a ja u inostranstvu,bez papira ne mogu da idem dolje,tako je i umro nisam ga vidjela u tim teskim danima! Naravno prvo sta sam uradila kao i ti pusila,kao da mi je to sta pomoglo,ali....Evo da se javim, na zalost propusila sam ponovo prosle nedelje.... u utorak mi javili da mi je otac u bolnici da sumnjaju na tumor na mozgu ispostavilo se da je shlog i umro je u sredu a ja od shocka sam se prvo uhvatila za cigaretu... sada kada prodje haos ponovo na odvikavanje....
ljubim vas sve....
Primi moje saucheshche. Eto tako se choveku u jednom trenutku okrene zzzivot naopachke...sad se ti drzzi i ne daj, biche sve dobro...
Nishta kada prodje prvi udar a ti sve ponovo.... zzivot je suvishe kratak da bi pushili.
The amount of nicotine in most cigarettes rose an average of almost 10 percent from 1998 to 2004, with brands most popular with young people and minorities registering the biggest increases and highest nicotine content, according to a new study.
Nicotine is highly addictive, and while no one has studied the effect of the increases on smokers, the higher levels theoretically could make new smokers more easily addicted and make it harder for established smokers to quit.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/08/30/AR2006083001418.html"People need to be aware of this," said Sally Fogerty, Massachusetts's associate commissioner for community health. "If a person is trying to quit and is having a hard time, it's not just them. There is an increasing percentage of nicotine that they are ingesting, and that may make it more difficult."
http://www.moralbower.com/2011/07/2...smokers-and-to-keep-current-smokers-addicted/Increasing Nicotine Levels Isn't the Only Chemical Trick Tobacco Companies Use to Addict New Smokers and to Keep Current Smokers Addicted
Bećković: Da, da, dobro, ali čini mi se da nema te dileme više u svetu, da li je pušenje štetno ili nije?
Nikolić: Nema, o tome da li je pušenje štetno – apsolutno nema dileme. To bez diskusije. Koliko je štetno i kad počinjemo da primećujemo tu štetnost, to možemo da razgovaramo i to vrlo ozbiljno. Znate, i to baš imajući u vidu svetske podatke. Nažalost, srpskih nema. Znači, ne možemo da kažemo...
Ja sam pre neki dan pokusao i poklekao sam,danas sam cvrsto odlucio da ostavim,evo vec celi dan nisam zapalio a tako mi nedostaje samo jedna cigara (al ne dam se) Ne koristim nikakve tablete,sem mentol bombona i citam knjigu Allena Carra zaista mi pomaze da skontam neke stvari.Necu pisati dugo ovde,tek kad mi prodju mesec danaDRZITE MI FIGE !!! <3
- - - - - - - - - -
Odgledala sam ceo i malo su mi pomešana mišljenja. Ne mogu u potpunosti da se složim ni sa jednim od njih. Svako pokušava da odbrani samog sebe, naravno...
Nikolićka je tipičan pušač i naravno da se opire činjenicama, ali opet, mislim da i doktor i terapeut malo preteruju...
Ja sam danas probala da ne pusim i mnooogoo mi je tesko. Ne znam da li je tako bilo svima, ali neprestano mislim na cigarete. Zapalila sam par, sto je mnogo manje nego obicno, ali to nije resenje.