Snis pokusavala sam pazljivo da citam, ali me je onaj Kaa dekocentrisao sa njegovim upadima..cigara...mmmm...uzivanje...mmmm....ma svi cete ponovo da pusite..mmm...uff...kako me je nervirao 
Gurmanci pokusavam ja da izbegnem pusace ali nije mi bas lako, s obzirom da zivim sa mamom i dve sestre i sve tri puse
ali dobro, trude se one da se sklone od mene, i nekako su fine prema meni..npr juce sam bila mnogo nervozna..i sestra je rekla mami..Sta je ovoj ...preteruje..ceo dan je nadrndana sta se desava..i mama joj je onako u poverenju tiho rekla..cutii...to je zbog onoga..i namignula...hahahha...nisam verovala..
Ali evo jutros sam se probudila sa zeljom da popijem kafu! Nisam pomislila na cigare, dok nisam sela da pijem kafu posle pola sata..sto je super s obzirom da sam ranije prvo zapalila cigaru pa tek onda pravila kafu
I nekako je bre mnogoo dobar osecaj kada prodje ceo dan i uvece pomislim kako je prosao jos jedan dan bez cigare
))

Gurmanci pokusavam ja da izbegnem pusace ali nije mi bas lako, s obzirom da zivim sa mamom i dve sestre i sve tri puse
ali dobro, trude se one da se sklone od mene, i nekako su fine prema meni..npr juce sam bila mnogo nervozna..i sestra je rekla mami..Sta je ovoj ...preteruje..ceo dan je nadrndana sta se desava..i mama joj je onako u poverenju tiho rekla..cutii...to je zbog onoga..i namignula...hahahha...nisam verovala..Ali evo jutros sam se probudila sa zeljom da popijem kafu! Nisam pomislila na cigare, dok nisam sela da pijem kafu posle pola sata..sto je super s obzirom da sam ranije prvo zapalila cigaru pa tek onda pravila kafu
I nekako je bre mnogoo dobar osecaj kada prodje ceo dan i uvece pomislim kako je prosao jos jedan dan bez cigare
))