Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poklonila sam danas svoju crvenu pepeljaru kolegi koji mi ju je inače mažanjavao stalno :lol:
i poželela sam mu da uz nju, isto kao ja, ostavi cigarete! :P
Volela bih da postane Srećna Pepeljara - da svako ko je korsiti ostavi cigarete :)

btw. u mom prvom ofisu bila je jedna srećna stolica - stolica Uspeha, crna direktorska, jedina takve vrste. Šta reći......ja sam se tamo najkraće zadržala u istoriji firme! :P
Oma sam napredovala! Tačno se znalo - ko u njoj sedi.....hu! 8)

e pa volela bih da tako nekako bude i sa crvenom pepeljarom. Ponudila sam podršku dvema koleginicama....mogu da ralunaju na mene. Nema dana da se to ne spomene - žele bwe da ostave!!! :D

danas na Svetom Nikoli DIIIVAN prizor: mala pepeljarica (da sam pušač, bunila bih se za TOLICKU pepelajricu :P ) puna...papirnih maWamica :D
Dve maramice i jedna kesica. Pisalo je Harmony i prelivalo se u duginim boyama :lol: (a ja sam popila dva dupla pelina...jau.....8) )
Mislim da otkako ne korisitm nikotin mislim da me luđe radi Pelinkovac :)

Čemu služe pepeljare? Za ljuske od pistaća :P

Jao evo ja se trudim da ne pusim vise ;)
Danas mi je peti dan kako nisam zapalila ni jednu cigaru ;) svaka mi cast!! hehe
I ceo dan moram da sedim za knjigom i ucim...
I bas padam u iskusenje s vremena na vreme kada mi ucenje zastane...tada sam nekako navikla da napravim pauzu uz cigaru....
Ne znam vise sta da pijem, caj...nes...ili vodu? ;))..ne smem da jedem..hehe
Ali bas ne zelim da zapalim cigaru!!!
Bilo mi je lakse prva cetiri dana...zar je to moguce?

:D heeey!!! Bravo, bravo, Antonela!!!

peti dan je kriza (ozbiljna!), pa sedmi - i tu je kraj. Posle ćeš samo da POŽELIŠ, i da slegneš ramenima na tu želju ;)

Ja sam juče popila prvu tursku kafu otkako sam ostavila cigarete - bila sam jaaaako besna, baš jaaako. I zaželela sam da zapalim. I onda sam kompenzovala to onim što je (nekad bilo) najbliže duvanu - lepa homemade turska kafa :P Ne da je prijalo....ma, smirila sam se načisto!
(ne pušim već skoro mesec dana :D )

Evo sada mi je malo lakse, dosao mi je brat( nepusac) i sedeli smo u dvoristu i pili nes..i jeli maline..i bas je bilo lepo...i vise mi se ne pusi!!
Znaci sedmi dan ce mi biti tezak..jao tada imam kolokvijum ,,,ma prezivecu i to ...ako sam danas mogla da izdrzim..izdrzacu i taj sedmi dan ;) nadam se..
Meni bas prija da pijem nes, verovatno kao sto tebi prija turska kafa...
Jao Betty svaka ti cast! Jedva cekam dan kada cu ja isto to da kazem, ne pusim skoro vec mesec dana!!!
A ti se nisi ugojila? Ja se plasim da se ne ugojim ...sta onda..a evo leto kuca na vrata..

Ma ne ceo dan...nekoliko minuta samo, nego će želja (možda) biti jača nego prva tri dana ;)
Budi spremna da tu i tamo poželiš cigaretu...i busi spremna da je NE zapališ nego da prebobaš tu željicu :)
I ja pijem samo nes otkad ne pušim (ranije sam pila tursku ujutro, sad ne), i ok mi je to.

Nisam se ugojila, bez brige, gojiš se od JELA a ne od nedostatka duvana ;)

Nego...ni pms nije ko što je nekad bio! Manje me boli stomak :P Kraće sam besna i tako to ...skor da ne pravim greške tih dana :D

Sto vise citam pozitivne stvari, vise sam spremna da NE zapalim vise ni jednu cigaretu...
Sto je neko ovde napisao , ne postoji ni jedna pozitivna stvar, razlog zbog kojeg bi zapalio cigaretu :)
Kada mi dodje da zapalim samo pomislim na tu recenicu, i odmah mi je lakse.
Pri samoj pomisli da ne pusim , mnogo se lepse osecam! ;) pogotovo ujutru uz prvi nes !

snis:
4betty:

...ja joj neko.... :-<

4antonela:

samo guraj i opiri se toj pošasti - imaš podršku svih pravih bivših pušača ;-) i kad poželiš samo se seti kako ti smrdi kosa, odeća, soba, život kad se probudiš nakon celeovečernjg tuluma sa duvanom :-(

Hvala na podrsci! ;) To mi je i potrebno!!
U pravu si sve lepse mirise bez duvana ;) Ali nekako to ne primetis toliko dok pusis!
A i sto moj stric kaze...kako je ruzno kada se ljubis sa devojkom koja pusi! Ok dodje ona na sastanak sredjena i mirisljava i to je ok, ali onda posle 2 cigarete kada je poljubis, fuuujj!!
Kao da se ljubis sa pepeljarom..hehehe!!! :)

A snis koliko dugo ti ne pusis? :)

ja volim miris duvana 8) Ma mislim, što da se lažemo...Van Nelle kad zamiriši, ili Drum ..mmmmm....:)
eh ....i kapiram da će mi uvek prijati - tim pre što sama više nikad neću zapaliti cigaretu :P

Mislim da mi je ovo mnogo pomoglo - kad god sam želela da i sama zapalim, kretala sam u razgovor s nekim od kolega - pušača na poslu :lol: I sve ok, mirna Bačka.

Antonela, ne znam za ljubljenje, to nemam pojma kako izgleda :P Pričaj još ;)

:)
oprljila sam moj lepi beli od pečene gline...nestalo malih svećica, i ja stavila maaalo veću...i ybg. Ostalo crno, sve mislim kako da skinem to....gar.
Zato i pitam gde ih ima, tek sporadično naletim a nisu mi dovoljno lepi ili su pak preskupi za moj džep.

Sad sam našla nešto...ali ću da postujem na temu o uljima (da ne mešamo topic-e) ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back