Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
e biće to lep susret! Taman kad se vratim s mora, idemo na sladoled i kafu i ....štagod
jel jasno ili da šaljem limunadu na pp ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e biće to lep susret! Taman kad se vratim s mora, idemo na sladoled i kafu i ....štagod

Jasno...Betty:e biće to lep susret! Taman kad se vratim s mora, idemo na sladoled i kafu i ....štagod
SVI
![]()
jel jasno ili da šaljem limunadu na pp ?![]()

S` tobom necu da se druzim...opasna si.gurmanci:Nista lepse nego kad nagovoris jos nekoga da ostavi duvan.
Samopostovanje na nivou
Mirises fenomenalno
Prostorije u kuci provetrene i prijatne.
Toliko je ljudi iz mog okruzenja ostavilo duvan u ovih nekoliko godina da sam jedva nasla pepeljru :shock: kad mi je nedavno bila jedna gosca - pusac
) puna...papirnih maWamica
(a ja sam popila dva dupla pelina...jau.....8) )

Oćeš da mi pokloniš paket proizovda u mojoj težini?
Ne da je prijalo....ma, smirila sam se načisto! 
Kraće sam besna i tako to ...skor da ne pravim greške tih dana
Betty:Ja sam juče popila prvu tursku kafu otkako sam ostavila cigarete - bila sam jaaaako besna, baš jaaako.
snis:4betty:
...ja joj neko.... :-<
4antonela:
samo guraj i opiri se toj pošasti - imaš podršku svih pravih bivših pušača ;-) i kad poželiš samo se seti kako ti smrdi kosa, odeća, soba, život kad se probudiš nakon celeovečernjg tuluma sa duvanom :-(

I sve ok, mirna Bačka.
Pričaj još 
zezaš?
(nisam mnogo debela, majqe mi!
)
samo da nisi mog gabarita
A ako budes dobra xexexexe mozda dobijes jedan isparivac...cisto da uzivas u aromi antistresa