Lady Hawk
Ističe se
- Poruka
- 2.511
Ja i nisam tako dobra... zapalim dve uz jutarnju kafu na poslu.... ***... ne mogu da odolim.... posle toga ceo dan ne pusim.... izgleda da je to vise psiha nego potreba.... ali resicu se i toga.... jer znam da hocu.... do tada vas ljubim i pozdravljam....
Znam da ce te me svi sada pljuvati.... ali sta da radim.... sigurno cu prestati skroz, imam tu zelju ali izgleda ne i volju, jer sve je u glavi....
Samo da dodam, sinoc sam sedela na splavu svi oko mene su pusili nije mi palo na pamet da zapalim, uzivala sam u svezem vazuduhu i bilo mi je lepo, to mi je dokaz da je lepse bez cigarete... i da cu se uskoro resiti i te dve uz jutarnju kafu....
IZBACI KAFU PRVIH PAR NEDELJA!!!
Ja sam bila izbacila jutarnju kafu prvih deset dana. Bilo bi mi jako teško da nisam to uradila, pitanje je da li bih i uspela da ostavim cigarete. Tu sam jutarnju kafu pila na miru, sama, na terasi punoj cveća, i uz nju sa merakom pušila. Sada sam sve prevazišla, pijem je ponovo u svom kutku, ali bez cigareta.

Ti si kao pametna odrasla osoba donela sjajnu odluku i sad je samo pitanje toga da preispitash tvoj opshti stav - mozzda je on posledica stavova koji su donesheni u periodu buntovnog detinjstva a koji su zapravo odavno prevazidjeni.
haha, salim se. Nego svako sebi odlucuje. I ja ne bih bila ostra ni prema kome, ako je tvoj izbor, bilo iz inata ili bilo kog drugog izgovora, da pusis a ti pusi. Ukoliko se zainatis da neces pusiti, tim jos bolje, pridruzi nam se i bodricemo jedni druge kroz krize. 

Cini mi se da sada ne mogu da ih ostavim, a moram... nije mi dovoljno ni to sto sam bila kod doktora i sto mi je rekao da mi je grlo izgorelo od zeludacne kiseline, i da ne smem da povucem ni jedan jedini dim!!! A ja... ponovo od danas borba sa tim otrovom!
Kako cu? Da li cu uspeti? Po ko zna koji put prestajem, bila sam nekima na ovom forumu verujem velika podrska, to sam i zelela, a gde sam sada. Nije opravdanje sto sam u porodici imala problema, meni jako draga osoba je zavrsila u bolnici, i ne znam kako ce se izvuci, nisam to trebala ponovo da uradim, ja koja sam isto kao i ti pricala da ne smemo da povucemo nikada vise ni jedan dim, mislila sam da ce toga dana kada mi je bilo najteze ta cigareta uciniti cudo, i ucinila je, bila sam ubedjena da nisam zavisna... Od ujutru, ponovo borba, cajevi, drugacija ishrana, vezbanje (sve sam zapustila dok sam bila u ovoj guzvi). Puno pozdrava svima i budite pouceni mojim primerom kako ne treba raditi!