tija
Primećen član
- Poruka
- 833
pa da, ipak u nekom trenutku odes na trafiku i kupis obicne...tako i ja mislim i zato nisam nesto za to. Kad saberes i oduzmes , na kraju nikotin ispade najmanji otrov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da najbolje je prekinuti totale, ali ja nisam zelo da prekidam posto volim ritual dima, e sad sto se tice nikotina postoje tecnosti totalno bez nikotina, tako da ti ostaje samo vodena para al mnogo vise slicna dimu, sto vizuelno sto po ukusu. Italijanske tecnosti su se pokazale kao najbolje barem u EU i uglavnom njih koristim i moram da priznam da idem ka tim kolicinama sa 0mg nikotina, mada ko zna, nekad covek treba da se smiri pod hitno, a ovaj sistem je mnogo brzi od cigare, tj. u zavisnosti od nikotinske jacine tako da nekima moze da posluzi kao bensedin inhalatorhej laks i ostali,
i ja imam tu neku e cigaretu, uzela sam je prije 3 mjeseca kad sam htjela da prestanem pusiti a nisam jos bila spremna, posto smo isli na mini godisnji a moj muz je alergican na moje pusenje, uzmem to i bas mi je dobra fora bila, samo sam ipak odustala i kupila obicne. Onda kad sam odlucila da prestanem ostavila sam i njih jer ipak sadrze nikotin i djeluju poput nikotinskih zvaka ili plastera, znaci ipak odrzavaju zavisnost ali osim nikotina ne sadrze milion onih otrova kojih ima u cigareti.
ako neko tako moze, sto da ne, sigurno je 1000 puta bolje od obicnih. Ali ostajem pri tome da je najbolje prekinuti sasvim!
pozdrav
Jos jednom hvala svima na podrsci! Svaku vasu recenicu sam procitala po nekoliko puta, svi ste divni, i svi ste u pravu. Jako mi je tesko ovog puta, ali ne mogu da dokucim zasto. Padala sam je i ranije, nije ovo moje prvo posrnuce, ali mi nije jasno da sada nikako ne mogu da se otresem toga. Ako se secate mojih ranijih postova, kad god sam pala, i ponovo odlucila da prestanem, ja sam pisala kako mi nije tesko, i nemam krize. Tako je i bilo zaista. Ali sta li se sada desava?!![]()
Vendika, pozdravljam tvoju odluku i svim srcem sam uz tebe. Ne samo da ti t o mozzesh, vech che ti i uspeh na prestanku pushenja biti svetla tachka u trenutnoj situaciji i podstrek da reshish i izdrzzish i sve ostalo. Nevolje i problemi su sastavni deo zzivota i, ako se ne prepushtamo malodushnosti, jachaju nas i chine mudrijim. Takodje su i prolazni (pre ili kasnije) tako da se ne isplati narushavati zdravlje, zzivce i unutrashnji mir ni zbog chega, jer ti mozzesh da se izborish sa svim shto zzivot nosi ako sachuvash sebe. Kada stvari krenu naopako, uvek je najbolje ispraviti sebe, a ostalo i ostali onda nemaju kud nego da se prilagode. ♥
Kako napredujete ti i tvoja mezimica?
Kod mene u okolini josh jedno chudo: josh jedna vazzna osoba u mom zzivotu, najokoreliji pushach koga nam, prestao da pushi, danas chetvrti dan, drzzite fige!
Mislim da mogu da vam tvrdim sledeche, najbolja posledica prestanka pushenja je to shto inspirishete i druge da prestanu...spashavate i drugima zdravlje i zzivot...ne mozze vecha srecha od toga!
Pozdrav svima, nova sam na ovom odlicnom forumu koji mi puuuuno znaci. Vidim da ste svi vrlo aktivni sto narocito u prvim danima mnogo znaci. Nadam se da cu ovaj put uz ovoliku podrsku uspeti da se oslobodim cigareta. Zanima me da li su krize nekad jace, nekad slabije. Sigurno odgovor vec postoji na prethodnim stranicama, ali ga je tesko naci.