dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
pa dobro svako ima svoje razloge ***,nego kako se osecas posle 5 dina ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super si. Samo tako nastavi.Meni za sada odlicno ide, vezbam, promenila sam ishranu i jos malo pa ce 2 meseca! Pozdrav svima!
Ja danas obiljezavam pet godina od prestanka pusenja. Sjecam se da sam tog 5. aprila 2007. godine posljednju marku koju sam imao dao za kutiju cigara. Vec nekoliko mjeseci sam bio bez posla. Zivio na roditeljskoj grbaci. Moja ustedjevina se topila i topila sve dok se tog 5. aprila nije istopila na kutiji LD-a. Sestog aprila ujutru ostalo je jos nekoliko cigara u onoj kutiji ali u dzepu vise ni prebijenog dinara i ja odlucim prestati pusiti i tako bi.
Meni za sada odlicno ide, vezbam, promenila sam ishranu i jos malo pa ce 2 meseca! Pozdrav svima!
Dvaput ura za vas dveSuper si. Samo tako nastavi.
I ja vežbam svaki dan i sve se lepše osećam i sve mi manje nedostaje pušenje. Ali izbegavam društvo pušača (još uvek). Sve je još sveže, tek 8 dana. Važno je da sada verujem u svoj uspeh.
Tacno tako Lamar, podrska je uvek dobrodosla! Guramo nas dve za sada odlicno, zar ne liki?
Vendika,
jedini problem nam je što smo u mnogo različitim vremenskim zonama. Ti sada verovatno piješ prepodnevnu kafu, a ja onu par sati posle ručka. Važno je da obe uživamo u kafi bez pušenja.
![]()
Pozdrav svima! Da iznesem moj slucaj...Pre godinu i jace vozio sam se kolima,bacio pljuge kroz prozor i rekao sebi neces vise...Glavni razlog je bio novac..Bio sam bez posla a sramota me bila da se grebem za cigare ili ti sta vise uzimam na crtu...I bacim ja tako...Nit sam imao neki krizu,nit nista,pio kafu svaki dan(sto mi bilo ne zamislivo bez pljuge),izlazio petak,subota opijao se,jos ovi moji me drkaju,gledaju u mene i kao uzivaju dok vuku dim,ja nista,nit zelje nit nista...Nmg vam opisati...Jako jednostavno...Onda posle 3 meseca,javila se neka zelja,ono mogao bi,ali ipak necu i tak...I onda nakon 3 i ajce meseca,pocnem da radim,dobio platu i opet jebeno propusio!!!!Inace sam pusac 7 godina,i radim u UC (jedinica za mozdani udar,med tehnicar) gde vidjam svasta i sta je jedan od razloga pusenje...Sada se lomim ,zelim da prestanem...Ali bojim se da padnem,i najgore mi je na poslu...Sve sto zelim akda sam tamo je da izadjem iz jmu odem na odamraliste i zapalim pljugu...I sad mi je haos u glavi,mnogo sam se optereito time...SAVET LJUDIpozz
Prvo moraš da se rasteretiš, nemoj sebi da stvaraš pritisak da moraš da prestaneš. Ja sam tako sebe bila opteretila, pa što sam više razmišljala o prestanku, sve mi se više pušilo. Polako, razmišljaj, smišljaj plan i jednog dana ćeš jednostavno prelomiti....Sada se lomim ,zelim da prestanem...Ali bojim se da padnem,i najgore mi je na poslu...Sve sto zelim akda sam tamo je da izadjem iz jmu odem na odamraliste i zapalim pljugu...I sad mi je haos u glavi,mnogo sam se optereito time...SAVET LJUDIpozz