Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dogovori se sa muzem kao i ja sa zenom,nema pusenja u kuci.Ko hoce da pusi neka pusi,ali samo napolju.:)
Procitala sam ovo i slatko se smejem, ovaj moj bi pre mene ostavio sto je otprilike i reko nega da ne pusi u dnevnoj sobi...... *** nema sanse jos kada kazem da mi smeta kaze sto vi bivsi pusaci mnogo *****te kada pestanete... *** jos nisam ni posteno prestala a vec svadja a meni stvarno smeta dim.... to je i razlog zasto sam zelela da prestanem.... smeta mi duvan....

Procitala sam ovo i slatko se smejem, ovaj moj bi pre mene ostavio sto je otprilike i reko nega da ne pusi u dnevnoj sobi...... *** nema sanse jos kada kazem da mi smeta kaze sto vi bivsi pusaci mnogo *****te kada pestanete... *** jos nisam ni posteno prestala a vec svadja a meni stvarno smeta dim.... to je i razlog zasto sam zelela da prestanem.... smeta mi duvan....

Kod mene je isti problem. Moj muz ne namerava kafu posle posla da pije bez cigarete, tako da pusi u stanu. Kaze nece da iznosi soljicu ispred zgrade. Videla sam da ne vredi da se raspravljam, pa ili cu sa tim da se pomirim ili cu da promenim muza!:zper:

Svakome smeta,sto je i normalno,da ne smeta coveku dim, vatrogasci ne bi nosili maske vec bi sa radoscu uletali u pozare.:D
Duvan je otrov koji stvara bolest zavisnosti u coveku i od njega pravi roba.Potpuno isto kao alkohol i droga,nema nikakve razlike.Duvan je najgori zato sto ga covek koristi svuda i u svakom trenutku,nema nicega sto koristis po 20 ili 40 puta na dan,niti se drogiranti toliko puta drogiraju niti alkosi mogu toliko pica da popiju.I cim se probudis odmah za duvan,to je bolestija nad bolestijama,ko da ce nesto da ti pomogne pa ne mozes bez njega.Nista nece da ti pomogne,ali ce sigurno da ti nanese stetu zdravlju.To je jedino sigurno.

Ja sam konstatovala kod mene je prosla fizicka zavisnost ali psiha ubija... sve lepo prezivim ceo dan na poslu, pijem kafu druzim se sa pusacima itd... i dodjem kuci sednem i tada bih ubila za cigaretu (pa mi se tako i desilo nekoliko kikseva, uh ta jedna kada dodjem kuci ubicu se...) sada krecem da radim na psihickoj zavisnosti... drzite mi palceve...

Ma i ja sam nekako čudna samoj sebi. Nije mnogo ni bitno. Valjda će proći i nesanice, počeću drugu dnevnu dozu da uzimam malo ranije, pa ću da vidim.

Ne pušim i dalje, držim se. Mada, iskreno da kažem desi se da bih tako slatko zapalila, ali neću.

Kako ide ostalima, Vendi, Luckysar, Joliva?

Odlicno mi ide, hvala na pitanju! Dosla sam napokon u fazu da i ne mislim na cigarete i ne primecujem kada neko pored mene zapali! Vidim i da i tebi odlicno ide za sada i samo nastavi tako!

Prsla, pukla, sta god, kritikujte me svi... ali najvise cu ja sama sebe... los dan na poslu + poplava u stanu.. haos ludilo ocaj... ceo dan placem, jedva sam se i do posla dogegala... i naravno pakla cigareta je otisla grrrrrrr.... sinoc ni pilule za smirenje ni nista mi nije pomoglo (ovo mi je druga poplava za sve godine u stanu koji nije ni 10 god star, prosli put su mi kuhinju rusili i opet je kuhinja plivala u g...) javljam se kada ponovo budem cista ovako ne zelim da demoralisem druge.... sorry my dear forum friends... i feel like a big, big looser now....

Prsla, pukla, sta god, kritikujte me svi... ali najvise cu ja sama sebe... los dan na poslu + poplava u stanu.. haos ludilo ocaj... ceo dan placem, jedva sam se i do posla dogegala... i naravno pakla cigareta je otisla grrrrrrr.... sinoc ni pilule za smirenje ni nista mi nije pomoglo (ovo mi je druga poplava za sve godine u stanu koji nije ni 10 god star, prosli put su mi kuhinju rusili i opet je kuhinja plivala u g...) javljam se kada ponovo budem cista ovako ne zelim da demoralisem druge.... sorry my dear forum friends... i feel like a big, big looser now....

Sta god sada budem rekla, bice pogresno! Ali evo da pokusam: nije kriva poplava, los dan na poslu, i jos ne znam ni ja sta nego ti sama. Bila sam u toj situaciji nekoliko puta, i stalno krivila "los dan"" i slicno. Ne, sama si kriva, htela si da zapalis i to je cinjenica. Da li ti je pomogla ta kutija da sredis poplavu? Ne, ja sam se u tim trenucima kada sam poklekla osecala jos jadnije. Ali, ovo sto si sada uradila nije neopravljivo. I bitna je tvoja recenica: "javljam se kada ponovo budem cista". A to je velika stvar, znaci da ne odustajes. Nisi ti nikakav gubitnik, glavu gore i hajde da te ovde vidimo sto pre!

Ljudi, kako je danas? Ja moram priznati da sam sinoc zudela da sedim sa bar jednim pusacem za stolom, ali ko za inat, i taj jedan pusac nije kupio cigare, pa nije ni palio! :lol:
Ja dobro danas, kotrljam se, apetit je otiso u p.m... Da prostite!
luckystar74, pala si, ok, dizi se i bori se!
Vendika, Liki, kako je? Veliki hug Mirku, surova, ali dobra podrska! ;)

Ja danas obiljezavam pet godina od prestanka pusenja. Sjecam se da sam tog 5. aprila 2007. godine posljednju marku koju sam imao dao za kutiju cigara. Vec nekoliko mjeseci sam bio bez posla. Zivio na roditeljskoj grbaci. Moja ustedjevina se topila i topila sve dok se tog 5. aprila nije istopila na kutiji LD-a. Sestog aprila ujutru ostalo je jos nekoliko cigara u onoj kutiji ali u dzepu vise ni prebijenog dinara i ja odlucim prestati pusiti i tako bi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back