Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Dambo nije verovao u sebe da mozze da leti, pa mu je pomoglo ubedjenje da che sa perom mochi da leti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jav, ja pre verujem da je u pitanju stitna zlezda. Znas i sama da i ja imam neku vrstu tog problema. Dakle posavetuj se sa lekarom tim endokrinologom ili sta li je vec oko toga, pre nego sto doneses presudu da je to od cigaretamene i dalje ubi nesanica.da li su uzrok prestanak pusenja,nikoreta,operacija,ne znam.ne pomaze mi ni persen ni bensedin,a dovodi me nespavanje u ocaj
Izgleda da je to to.pitala sam lekara kaze da nije od letroxa,a izgleda da jeste.tacno se probudim u sred noci i buljim.sinoc u 5 ujutro,a zaspala u 1.ocaj.a danas subota dan za odmor.Jav, ja pre verujem da je u pitanju stitna zlezda. Znas i sama da i ja imam neku vrstu tog problema. Dakle posavetuj se sa lekarom tim endokrinologom ili sta li je vec oko toga, pre nego sto doneses presudu da je to od cigareta
Ja sam imala te probleme naglog nocnog budjenja dok nisam dobila terapiju za stitnu zlezdu. Mada je meni pomagao bromazepam.
![]()
nesanica vuce sa sobom umor,nervozu,bezvoljnost,i naravno krizu da zapalim.4.dan me drma cijeli dan neodoljiva zelja da zapalim,nikorete ne uzimam.razlozi da ne pusim su mi izbledjeli,na klizavom sam terenu.uzecu danas da generalisem stan.vani je kisa,nema setnje.samo da mi se naspavati sve bi mi bilo dsukcije.
Jav, krize i neraspolozenje ce proci, samo je pitanje da li ces ti kad sve to prodje biti ponovo pusac ili srecni nepusac.
Sigurna sam da cim resis problem spavanja, nestace sva ta nervoza, iscrpljenost i nezadovoljstvo.
Ne bih da savetujem pogresno, ali ne razumem ako te toliko ubija kriza i toliko mastas o paljenju cigarete, zasto ne uzmes jednu nikoretu kad si ih vec koristila od pocetka.
Pozdrav svima, divno sto je sve vise i vise mirisljavaca na ovoj temi![]()
Takvu te volimneću nikorete ni za živu glavu,nepušim preko mjesec dana i za ove krize zadnja 4 dana optužujem isključivo nikorete,jer sam putem njih unosila kleti nikotin....nema veze,izdržaču i nespavanje i skidanje sa žvaka,ali zapaliti neću!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo vec drzimoE pa, dragi moji, borba je pocela! Ugasih pre sat i po vremena poslednju!
Drzite fige!![]()
Drzi se JAV!!!Nemoj sad da se predas!Uz tebe smo!neću nikorete ni za živu glavu,nepušim preko mjesec dana i za ove krize zadnja 4 dana optužujem isključivo nikorete,jer sam putem njih unosila kleti nikotin....nema veze,izdržaču i nespavanje i skidanje sa žvaka,ali zapaliti neću!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E pa, dragi moji, borba je pocela! Ugasih pre sat i po vremena poslednju!
Drzite fige!![]()
SMRDLJAK nego sta!Nista nisam uzimao,kakve qratz zvake i slicne budalastine.Hoces da pusis,pusi.Neces da pusis,nemoj.Tacka.
Vise sam pusio nego sto vecina ima godina zivota,mozda mi se zgadilo,a i uvek mi je smetao dim otvarao sam sirom prozore i na -20,pa opet palio i pravio dim.
Duvan je smrdljak koji od nas pravi ovisnike.Ko ima mooda moze da se odupre,ko nema poklekne.Tu je sva mudrost.Prekosutra je meni tri meseca nepusackog staza.I nista,ama bas nista,samo sto nam kuca mirise a ne smrdi.Jedina razlika.![]()
Ja sam primetila da muskarci mnogo lakse ostavljaju cigarete, mozda nije logicno, ali svuda po forumima citam samo zenske patnje prilikom apstinencije, muskarci se retko zale. Uglavnom 90% procitanih prica je ova koju je ispricao Mirko_212. Mozda zato sto su prakticniji po prirodi, iluzije su vise svojstvene zenama. Bar je to moje misljenje i zapazanje do sad![]()
Svi se mi trudimo da pomognemo koliko mozemo i umemo. Ali kada se pojavi puno novih clanova i puno novih/starih nedoumica meni uvek lakne kada se Pipi pojavi na temi.
Ona je problem, cini mi se, sagledala toliko kompleksno da zaista moze najvise da pruzi ljudima sa ovim problemom.
Jos jednom ponavljam, ona sama ne cini temu, i nije jedina pomoc, ali je nekako stub ove teme.
Dakle neka se niko ne naljuti, samo sam htela na ovaj nacin da pre svega njoj kazem da joj ne pada na pametda misli da je sa ovom temom zavrsila
![]()