Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirko
Tri meseca covece
Ide vreme kao ludo.Sad je drugi problem i zeniu i meni,kilaza.Ona drzi neku trodnevnu dijetu,da proba.Moram i ja da probam od prekosutra kad se njoj zavrsi,pogojismo se ko prasci a kilazu mrzim.Mada,u odnosu na smrdljak sve je to luk i voda.
![]()
Masem vam!Sve je ok, za sad nema problema
Mada, znam po svojim prethodnim ostavljanjima da mi prvih nekoliko dana retko
kad bude frka. Uvek krene nesto kasnije...i onda prsnem
Evo, pijem kafu i uzivam![]()
Evo vec godinu dana ne pushimo ni ja ni suprug.......i osecamo se super.ima tu po koja kilica vishka ali sad ce lepo vreme pa ce se to valjda istopiti.....
ALI moja svekrva i dalje pushi (ne zivi sa nama ali se posecujemo i vidjamo svaki dan), kada prodje pored mene..... to je grozno, kako oseca na miris nekog uchmalog duvana....msm. ono je strashno. I pitam ja mog muza "Boze da li smo i nas dvoje tako grozno smrdeli dok smo pushili"??? Verovatno da jesmo i to mi je dobar razlog da je vishe nikad ne zapalim, a i vama treba da bude, jer nema nishta lepshe kad zena mirishe na parfem, a mushkarac na kolonsku vodu a ne na duvan !!! Puno vas pozdravljam i zelim vam da istrajete i uspete u svojoj nameri da ostavite duvan....![]()
![]()
![]()
SRECNO !!![/QUOTE
Potpuno si u pravu,nema goreg smrada od uzeglog duvana.Strasno.![]()
Evo vec godinu dana ne pushimo ni ja ni suprug.......i osecamo se super.ima tu po koja kilica vishka ali sad ce lepo vreme pa ce se to valjda istopiti.....
ALI moja svekrva i dalje pushi (ne zivi sa nama ali se posecujemo i vidjamo svaki dan), kada prodje pored mene..... to je grozno, kako oseca na miris nekog uchmalog duvana....msm. ono je strashno. I pitam ja mog muza "Boze da li smo i nas dvoje tako grozno smrdeli dok smo pushili"??? Verovatno da jesmo i to mi je dobar razlog da je vishe nikad ne zapalim, a i vama treba da bude, jer nema nishta lepshe kad zena mirishe na parfem, a mushkarac na kolonsku vodu a ne na duvan !!! Puno vas pozdravljam i zelim vam da istrajete i uspete u svojoj nameri da ostavite duvan....![]()
![]()
![]()
SRECNO !!!
Pre par dana sam generalno sredjivala svoju sobu i nisam mogla da se nacudim koliko je sav namestaj prekriven zuto-smedjkastim talozima. Naravno to je bio otisak na trulexu, inace drugacije se ne moze lako primetiti. Razmisljala sam tad o svojim plucima, arterijama i drugim unutrasnjim organima koji su isto prekriveni tom prljavstinom i stvarno se osecam kao idiot sto sam to radila svom telu. Zna li neko koliko je potrebno vremena da se oslobodimo svih tih taloga iz organizma? I da se telo regenerise, i dodje hajde da kazem u fazu kao da skoro nikad nisam bila pusac?
Fairy Girl, Lulu Niniva drzite se devojke, jos malo pa ce sve biti lakse. Pisite kako vam ide![]()
Bozhe moj, sad neshto razmishljam, koliki su pushachi mazohisti....Ma samo kad pomislim na sav taj otrov unutar mene nije mi dobro.
Inache, da se pohvalim, danas sam zahvaljujuci Putinu morala da odem kod drugarice u Sarajevsku dok ne otvore ponovo ulice i sedela sam kod nje dobra 3 sata, poshto me je ubedila da ostanem, pa da me njen muzh odveze kuci i ona je pushila i pushila, a ja sam sedela preko puta nje i pila kafu i nijednom mi nije palo na pamet da i ja zapalim,A onda, kada sam sa njenim muzhem krenula kuci, pa smo morali da svratimo u kafic na kafu, jer put josh nije bio rashchishcen, a on pali jednu za drugom, malo mi se pushilo, ali sam odmah strpala zhvaku u usta i posle par minuta.....nishta. Ja sam bre karakter i superwoman![]()
LULU
E pa drugari meni danas godinu dana kako ne pusim![]()