jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
drma me danas jaka kriza,a zaš
to????dokle????

to????dokle????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve dok joj ti dozvoljavas da bude jaka.drma me danas jaka kriza,a zaš
to????dokle????![]()
Kako ide?Hvala ti Blesaca, evo, upravo sam popušila poslednju cigaru i već me hvata panika. Nikorete su mi uslovno u prvi mah pomagale, a onda sam uhvatila sebe, kako već imam žvaku u ustima i onda zapalim, onako bez neke potrebe. Valjda mi organizam nema potrebu za nikotinom nego baš za cigarom. Ovaj put IDEM NA SUVO, pa šta bude. Sad idem u šetnju do Dunava. E tu će da bude problem, navika mi je da pustim dete da trči okolo, ja sednem na kej, zapalim i Bog da me vidi... e sad videću kako će da mi bude. U svakom slučaju javljam se na forum
drma me danas jaka kriza,a zaš
to????dokle????![]()
Prvo da cestitam na odluci![]()
Sto se tice tvog problema probaj kapsule zelenog caja ili zeleni caj uopste ako mozes da ga pijes ( meni je jako gorak), ali samo u rinfuzi. Ono u kesici je katastrofa i nema nikakav efekat. On ubrzava metabolizam bas dosta pa bi trebalo da ti pomogne. Ako pijes caj 5 solja dnevno a kapsule su najjeftinije koje sam ja nasla u Liliju neke italijanske na slovo V... mislim. 600 din 150 kom.![]()
Da se nisi usudilaBlago tebi,meni preksutra 1 mjesec,a juče i danas me razbi kriza,nije mi ovako bilo ni prva 3 dana, ni 7.mi ni 21-i.....strašno.....ne pomaže ni alen kar,ni voda,grickalice,jedino bježim od društva pušača kao od đavola,jer bih danas zgrabila cigaru i zapalila samo ako neko pored mene zapali....
nećuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
@jav74
Izadji malo,prosetaj!
Da se nisi usudila
Ma salim se, neces ti, znam ja
Samo pomisli da i ova ova kriza kako je dosla tako ce i da prodje.
A ti ces ostati nepusac![]()
Ma ti to samo mislis da je kriza iz ne znam kog razloga. Pa znas koliko je vec proslo? Pa ti si sada ozbiljan nepusac, ne misli nikako na to djubre. To je proslost za tebe. Pomisli samo kroz sta si sve prosla da bi dosla do ovog cilja i sada da sve to upropastis jednim dimom zbog koga bi se sutra sigurno kajala. Nikome vise ne bi mogla da kazes da si nepusac nego da si pokleknula, jednostavno nisi imala dovoljno kvrca u glavi da to prevazidjes. A nije tako je li??? Nadji sebi zanimaciju i samo dalje, nikako nazad. A vatromet?? Ajde javi kako je bilo! Pozdrav!![]()
Definitivno cu da probam sa tim kapsulama,jer drugacije ne vredi.Situacija je istaNocas sam morao da popijem dve dulcolax tablete,za cisnjenje..Jer bih u suprotnom eksplodirao
![]()
Inace,juce sam bio na vikendici,rostiljao sa drustvom i uzivao sam u prirodi BEZ CIGARAmoram da priznam da mi je na momente doslo da uzmem samo jedan dim,onako posle rostilja uz kafu..Ali nisam
izdrzao sam,i na kraju sam bas bio ponosan,neverovatno je da ta kriza ne traje ni 10-ak sekundi...Dovoljno je samo toliko,i prodje.Sada sam definitivno uvideo da i bez cigare moze da se uziva u drustvu,u picu..i jos je mnogo,mnogo lepse
![]()
Inace danas je 1 mesec i 5 dana![]()
Samo hrabro i ubijajte tog malog djavola,moj polako ali sigurno skoro vise nije ziv![]()
74. dan!
1) gorušica ubija - udaram kontru bademima
2) kriza danas navratila - oterah je bundevinim semenkama
3) opstipacija i nadimanje - udaram čaj protiv istih i šetam
4) povišen kiseonik - žena se "žali" što je napadam na svakih sat vremena
Idemo rođaci![]()