Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drustvo :)
Danas tacno mesec dana bez djubreta i smrada i otprilike 500 cigara nisam popusio za ovih mesec dana :D
Osecaj je fenomenalan,sve redje i redje pomislim na cigaretu..Nekada se trgnem i pomislim,boze pa ja ne pusim :eek:
hehe :) Ali ja i dalje mucim muku sa "stolicom" :confused: .. Pijem dosta vode,caja,jedem voce..ali ne vredi,svaki drugi dan idem na wc,a to mi smeta jer osecam nadutost i mucninu,i to me onako bas nervira :roll: ... Ali ajde,mislim da ce se kroz ovaj mesec normalizovati,bitno je da ja ne pusim :)
Puno pozdrava svima :bye:

Prvo da cestitam na odluci:klap:

Sto se tice tvog problema probaj kapsule zelenog caja ili zeleni caj uopste ako mozes da ga pijes ( meni je jako gorak), ali samo u rinfuzi. Ono u kesici je katastrofa i nema nikakav efekat. On ubrzava metabolizam bas dosta pa bi trebalo da ti pomogne. Ako pijes caj 5 solja dnevno a kapsule su najjeftinije koje sam ja nasla u Liliju neke italijanske na slovo V... mislim. 600 din 150 kom. :bye:

Dobar dan svimaaaa! :cao:
Povratnik sam, sta cu...valjda je dobro sto OPET zelim da batalim smece.
Elem, imala sam jedno 5 pokusaja. Najduzi period bez cig.je 2 meseca. Prosle godine sam dobila astmu, koristim 2 pumpice. Ni to me nije nateralo da sednem i razmislim o svom zdravlju.:udriglavu: Sad razmisljam o odredjivanju datuma, kao startna pozicija. MORAM da pomognem sebi, treba mi vasa pomoc! :cvet:

Elem, imala sam jedno 5 pokusaja. Najduzi period bez cig.je 2 meseca. Prosle godine sam dobila astmu, koristim 2 pumpice. Ni to me nije nateralo da sednem i razmislim o svom zdravlju.:udriglavu: Sad razmisljam o odredjivanju datuma, kao startna pozicija. MORAM da pomognem sebi, treba mi vasa pomoc! :cvet:
Kreni od 13.MARTA(datum je lak za pamcenje)!!!:bye:

hajde,povratnice,pa da bude 6.sreća....tu smo za tebe,od sutra kreći!!!!:ok:

I ja kazem... kreni od danas!!! :) Dobrodosla ponovo :bye:

Pozdrav svima
Posramljeno se kao povratnik vraćam na ovu temu. Čitam sve redovno, ali... Opet sam odredila novi datum za ostavljanje ovog smeća. To je danas od 14.00h. Ne znam kako ću da izguram današnji dan... ne bih da kukam, ali vaša pomoć mi je NEOPHODNA. Već zvučim konfuzno...
P.S. hvala svima na iskrenosti i savetima

Nicorette, semenke i sto vise tecnosti... bar sam ja to prvih dana tamanila ko nenormalna! Trudila sam se da sto manje bidem u kuci, a ako vec jesam onda da bar radim nesto korisno umesto da se dosadjujem. I dalje imam krize ponekad... kad su blage trudim se da ne mislim, a ako su bas jake, jedna Nikoretta mi resi problem. Kako dani prolaze sve je lakse... videces.... Ja ti zelim od srca da ovaj put uspes!

Hvala ti Blesaca, evo, upravo sam popušila poslednju cigaru i već me hvata panika. Nikorete su mi uslovno u prvi mah pomagale, a onda sam uhvatila sebe, kako već imam žvaku u ustima i onda zapalim, onako bez neke potrebe. Valjda mi organizam nema potrebu za nikotinom nego baš za cigarom. Ovaj put IDEM NA SUVO, pa šta bude. Sad idem u šetnju do Dunava. E tu će da bude problem, navika mi je da pustim dete da trči okolo, ja sednem na kej, zapalim i Bog da me vidi... e sad videću kako će da mi bude. U svakom slučaju javljam se na forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back