boske666
Zainteresovan član
- Poruka
- 125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drustvo
Danas tacno mesec dana bez djubreta i smrada i otprilike 500 cigara nisam popusio za ovih mesec dana![]()
Osecaj je fenomenalan,sve redje i redje pomislim na cigaretu..Nekada se trgnem i pomislim,boze pa ja ne pusim![]()
heheAli ja i dalje mucim muku sa "stolicom"
.. Pijem dosta vode,caja,jedem voce..ali ne vredi,svaki drugi dan idem na wc,a to mi smeta jer osecam nadutost i mucninu,i to me onako bas nervira
... Ali ajde,mislim da ce se kroz ovaj mesec normalizovati,bitno je da ja ne pusim
![]()
Puno pozdrava svima![]()
DVA meseca bez cigareta!
:
Ha ha ha ha ha
E pa jos neki dan pa cu opet sa svima vama da slavim. Ovog puta rodjendan bez cigareta! Pozdrav!![]()
Hvala na cestitkama!drugari
Dan 20
Ovo je neverovatno koliko sve lepse mirise i koliko se ja bolje osecam
![]()
Kreni od 13.MARTA(datum je lak za pamcenje)!!!Dobar dan svimaaaa!
Povratnik sam, sta cu...valjda je dobro sto OPET zelim da batalim smece.
Elem, imala sam jedno 5 pokusaja. Najduzi period bez cig.je 2 meseca. Prosle godine sam dobila astmu, koristim 2 pumpice. Ni to me nije nateralo da sednem i razmislim o svom zdravlju.Sad razmisljam o odredjivanju datuma, kao startna pozicija. MORAM da pomognem sebi, treba mi vasa pomoc!
![]()
Dobar dan svimaaaa!
Elem, imala sam jedno 5 pokusaja. Najduzi period bez cig.je 2 meseca. Prosle godine sam dobila astmu, koristim 2 pumpice. Ni to me nije nateralo da sednem i razmislim o svom zdravlju.Sad razmisljam o odredjivanju datuma, kao startna pozicija. MORAM da pomognem sebi, treba mi vasa pomoc!
![]()
Dobar dan svimaaaa!
![]()
Eto. Sve ide svojim tokomjoš malo pa mjesec dana....da mi je neko pričao,ne bih vjerovala....a nisam se ugojila ni grama,iako mi je usporen metabolizam,zbog operacije i ostavljanja ovoga smeća
Pozdrav svima
Posramljeno se kao povratnik vraćam na ovu temu. Čitam sve redovno, ali... Opet sam odredila novi datum za ostavljanje ovog smeća. To je danas od 14.00h. Ne znam kako ću da izguram današnji dan... ne bih da kukam, ali vaša pomoć mi je NEOPHODNA. Već zvučim konfuzno...
P.S. hvala svima na iskrenosti i savetima