@ Corto,
Odakle je ovaj tekst iz one Karanove knjige?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Corto,
Sutra ce biti bolje1. dan prošao...
Ne znam šta da očekujem sutra...
Al tu sam, i mašem svima![]()
Drage moje Sanja i Xenn proshla sam kroz sve to shto vi prolazite i verujem vam da vam nije lako ali krize brzo prodju vec neki 5-6 dan je mnogo lakshe..........izdrzite. I ja sam se svadjala i plakala pa posle plakanja smejalaa onda 5-6ti dan je sve to nestalo.........jednostavno mi cigareta nije pala na pamet i evo sutra ce 4 mes. kako smo ja i mm ostavili cigarete.Znachi niste daleko od cilja, samo napred i uspecete, ja verujem u Vas
.
Drage Sanja i Xenn, jel koristite nesto van knjige?
Ako vas bas uhvati kriza pite vodu, zvacite zvaku, setajte, dodjite na forum, promenite malo standardnu rutinu, udahnite duboko par puta, jer zelja za cigaretom samo traje 2-3minuta, gledajte na sat dok ne prodje, ili izbrojte do 100, posle ce prestati
Ja i dalje koristim Tabex i ne pusim 21 dani nocas sam bas sanjala cigarete, da sam popusila paklu
ali samo u snu. Prvih 7 dana sam naravno svaku noc sanjala da pusim, pa je prestalo...
Samo napred!
Podstakla si me da pogledam koliko je ljudi ucestvovalo na temi i rec je o broju vecem od 450!!! ako je bar 10% ostavilo cigarete trajno, nije bilo uzaludnoUh sta je novih ljudi na temi![]()
danas me je koleginica iznerviral
"koliko si nervozna bolje zapali jednu