Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. dan prošao...Evo već 26 sati ne pušim, a nisam verovala da ću preživeti do večeras...Ozbiljno, jutros kada po prvi put u životu nisam uz kafu zapalila, iz mene su izleteli demoni svakakve vrste:besna: Nakon nekog vremena, kada sam shvatila da mi cigara neće pomoći da se smirim, nastavila sam da pratim svoje emocije, ali sam se ko luda, šetala i šetala po suncu...I nisam otišla na posao, jer nisam bila u stanju da komuniciram ni sa kim.
Popodne, nakon dremke, ponovo me je uhvatilo:dash:i :sad2: i pomislila sam da ja ovo ne mogu, da je previše, ali i dalje nisam palila, niti pomislila da će mi pomoći cigara. Samo jak osećaj da sam nervno rastrojena, i ogroman strah da ću ostati luda.
Sinoć kada sam popušila poslednju cigaretu, osećala sam se divno, kao da sam položila neki važan ispit, ili da mi je neko javio da sam osvojila neku nagradu...I sa tim osećajem sam legla. Međutim, današnji dan je pakao, ali se javljam da je prošao, i da nisam zapalila...

Ne znam šta da očekujem sutra...

Al tu sam, i mašem svima:bye:

Misliš da bi 3 cigarete za redom izazvale trovanje nikotinom nakon 5 dana apstinencije? Za sve ove simptome sam sigurna da bi se desili,ali nisam sigurna da se to može nazvati trovanjem,u smislu nečeg opasnog po život.:think: Pitam jer se svima nama,sigurna sam, događalo da gotovo za redom ispušimo i po čitavu kutiju cigara u kojekakvim prilikama.

Jutro posle i prvi udah nakon buđenja su još jedan podsetnik da se držimo podalje od vraga paklenog, ali ipak mi u tom tekstu ima nečeg nelogičnog. Sorry ! :cmok2:

Drage moje Sanja i Xenn proshla sam kroz sve to shto vi prolazite i verujem vam da vam nije lako ali krize brzo prodju vec neki 5-6 dan je mnogo lakshe..........izdrzite. I ja sam se svadjala i plakala pa posle plakanja smejala:zcepanje:a onda 5-6ti dan je sve to nestalo.........jednostavno mi cigareta nije pala na pamet i evo sutra ce 4 mes. kako smo ja i mm ostavili cigarete.Znachi niste daleko od cilja, samo napred i uspecete, ja verujem u Vas:cmok2:.

Drage moje Sanja i Xenn proshla sam kroz sve to shto vi prolazite i verujem vam da vam nije lako ali krize brzo prodju vec neki 5-6 dan je mnogo lakshe..........izdrzite. I ja sam se svadjala i plakala pa posle plakanja smejala:zcepanje:a onda 5-6ti dan je sve to nestalo.........jednostavno mi cigareta nije pala na pamet i evo sutra ce 4 mes. kako smo ja i mm ostavili cigarete.Znachi niste daleko od cilja, samo napred i uspecete, ja verujem u Vas:cmok2:.

Hvala svima :zag:

@Sanja1969

Draga Sanja, ti si mi sad uzor, izdražala si već 4 dana!! Nadam se da ti znači što i ti nekome postaješ uzor, jer ti odmičeš, dan za danom;) Drži se...

Zdravo devojke!!! Tu sam ja stalno sa vama ali ne uspevam bas stalno da vam pisem. Ovaj moj direktor stalno nesto izmislja. Ja sam prestala pre malo vise od tri meseca i sjajno je. Samo malo izdrzite taj pocetak da taj otrov izadje i posle je mnogo lakse. Ja sam pila Tabex pa nisam imala bas takve nikotinske krize ali sam jednom pre toga imala neku fazu prestajem-smanjujem pa vas razumem kako vam je. Kada prodje taj prvi talas, onda cete verovatno da sanjate cigare par dana, a i to je normalno. Ma jednostavno je. Kako pise u knjizi mi smo se rodili kao nepusaci i tolike godine smo ziveli kao nepusaci i znaci mozemo to opet da budemo. Ako smo mogli tada bez cigara da normalno funkcionisemo mozemo i sada. Ovo pusenje je bila samo jedna ruzna epizoda u nasem zivotu.

Drage Sanja i Xenn, jel koristite nesto van knjige?
Ako vas bas uhvati kriza pite vodu, zvacite zvaku, setajte, dodjite na forum, promenite malo standardnu rutinu, udahnite duboko par puta, jer zelja za cigaretom samo traje 2-3minuta, gledajte na sat dok ne prodje, ili izbrojte do 100, posle ce prestati

Ja i dalje koristim Tabex i ne pusim 21 dan :) i nocas sam bas sanjala cigarete, da sam popusila paklu ;) ali samo u snu. Prvih 7 dana sam naravno svaku noc sanjala da pusim, pa je prestalo...

Samo napred!

Drage Sanja i Xenn, jel koristite nesto van knjige?
Ako vas bas uhvati kriza pite vodu, zvacite zvaku, setajte, dodjite na forum, promenite malo standardnu rutinu, udahnite duboko par puta, jer zelja za cigaretom samo traje 2-3minuta, gledajte na sat dok ne prodje, ili izbrojte do 100, posle ce prestati

Ja i dalje koristim Tabex i ne pusim 21 dan :) i nocas sam bas sanjala cigarete, da sam popusila paklu ;) ali samo u snu. Prvih 7 dana sam naravno svaku noc sanjala da pusim, pa je prestalo...

Samo napred!

Ja pijem neku mešavinu-čaj, koji deluje smirujuće, ali izgleda nedovoljno...Pijem i dosta vode, no ono što meni trenutno (pošto mi je drugi dan) pomaže jeste da se ne zaustavljam, u bilo čemu što radim, jer kad god hoću da sednem i predahnem, odmah je tu želja da zapalim...Čak i jedem stojeći:think: Danas je primetno manje nervoze, što me raduje i daje snagu da guram dalje...Al sati definitivno mnoooogo duže traju...

12. dan. Ideeeemoooooo...:maramica:

e118.gif
bravo:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back