sanja1969
Obećava
- Poruka
- 99
Chestitam pochetak novog i boljeg zzivota!![]()
Hvala ti,
ako izdrzim sinoc me je sve bolelo celo telo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chestitam pochetak novog i boljeg zzivota!![]()
To jako brzo prolazi, par dana da ti se ochisti telo od nikotina, pa reaguje...nechesh ostati u takvom stanju
Zamisli shta taj otrov radi po tvom telu kad reagujesh bolovima na njegov nedostatak![/QUOT
Nadam se da je tako.
Inace pijem Tabex mislim da pomaze.
Vise mi fali ritual pijenja kafe i pusenja nego sto mi se stvarno pusi.
zasto ne bi i dalje uzivala u kafenisanju ???
meni prija kafa i dalje![]()
Na mene je kafa uticala loshe. Tek dosta kasnije sam ponovo pochela da je pijem. Ko osecha da mu je povezanost izmedju kafe i cigarete jaka, bolje nek se strpi.
U poslednje vreme sam navučen na kafu,ne mogu ništa ujutru da radim bez nje,al hvala bogu ne pušim...Pipi šta misliš o povremenom pušenju recimo onih kubanskih Cigara koje su stvarno extra, ili cigareta uopšte,jel to moguće kontrolisati pa da pušiš recimo 2-3 mesečno ili par pakli običnih mesečno.
ja sam bila ubedjena da necu moci raskinuti tu kafa- cigare vezu ...
ali je ljubav prema kafi pobedilanisam je se nikada lisila
![]()
Hehehe,
Meni je kafa puno pomogla u pocetku, cak sam je pila vise nego obicno.
Ali, dok sam pusila isto sam pila slatku sa 2-3 kasicice secera, a sada pijem potpuno bez secera.![]()
E, sad moram da se ispovedim i molim vas za racionalno mišljenje.
Ovaaj, juče sam povukla jedan dim. Samo jedan,ali me zbog toga grize savest i ne znam šta da mislim. Da li to znači da sam opet na početku odbrojavanja?( 31 dan,ako ne računamo...). Imala sam goste ovog vikenda.U jednom trenutku, moja rođaka zapali cigaru i ostavi je onako u pepeljari,a ona ode do dečje sobe da obiđe klince. U deliću sekunde sam to izvela,pre nego što ona naiđe i pre nego dozvolim svojem unutrašem glasu razuma da preuzme kontrolu. Naravno, bio je to ružan osećaj i pošteno sam se zakašljala. Eto, desilo se .
![]()
Meni deveti dan danas, još ne sanjam kako pušim, ali zapalio bi jednu, nije da ne bi
odlučio sam da neću pre devet dana, i držim se toga
Corto, shta nechesh pre devet dana? Pa ne mislish valjda da pushish ponovo sad kad si pregurao sve ili te nisam razumela?![]()
Dragi i drage,
Već dve nedelje vas čitam, pijem puno vode, odredila sam datum, tj. utorak 6.07. i polako raste strah, ali i uzbuđenje zbog toga što sam odlučila da postanem nepušač!
Pušim 15 godina, tačno pola svog života i ne sećam se više sebe bez cigare.
Pre dve nedelje sam započela svesno "reprogramiranje" u svojoj glavi, odnosno da govorim sebi da meni cigare ne trebaju ni za šta, i tako da još uvek me drži ta svest, te još samo treba i fizički da se odvojim...Hoću da vas sve pozdravim i da se najavim u neku ruku, da ću se javljati ukoliko mi bude trebala podrška, ali nastaviću da vas čitam...Sjajni ste!
Nekako gledam ovu bitlu kao izgrađivanje novog identiteta, identiteta nepušaća, koji želim da postanem)
sad je vec lakseUps.... ulazim u 19 dan ne pusenja, pomesali mi se neki datumiOvo ostalo je sve ispravno sto napisah..
![]()
Cekamo te!Dragi i drage,
Već dve nedelje vas čitam, pijem puno vode, odredila sam datum, tj. utorak 6.07. i polako raste strah, ali i uzbuđenje zbog toga što sam odlučila da postanem nepušač!
Pušim 15 godina, tačno pola svog života i ne sećam se više sebe bez cigare.
Pre dve nedelje sam započela svesno "reprogramiranje" u svojoj glavi, odnosno da govorim sebi da meni cigare ne trebaju ni za šta, i tako da još uvek me drži ta svest, te još samo treba i fizički da se odvojim...Hoću da vas sve pozdravim i da se najavim u neku ruku, da ću se javljati ukoliko mi bude trebala podrška, ali nastaviću da vas čitam...Sjajni ste!
Nekako gledam ovu bitlu kao izgrađivanje novog identiteta, identiteta nepušaća, koji želim da postanem)
Da, devet dana, taman da pomislis kako si sebi dokazao da mozes i da jedna ne bi bila problem, ali tvoj (kao i nasi mozgovi) nije nepusacki mozak niti ce to ikada vise biti.pazi, pre devet dana sam odlučio da više neću da pušim,
ali privlači me pomisao da bi zapalio jednu, samo jednu cigaretu,
svestan sam da je to zamka i zato neću
držim se onoga što sam odlučio pre devet dana, a to je
da ostavljam cigarete zauvek![]()