Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo napred. Vidim da ima dosta novih clanova. Ja imam i dalje krize, zapalila sam po "neku", znaci opet Jovo-nanovo! Nemojte da sledite moj primer!!! Javljam se sutra da vam kazem kako mi prolazi dan! Nadam se da nisam beznadezan slucaj! Sada imam veliki razlog da prestanem koji je zdravstvene prirode! Trebalo bi da me to opameti!

Ista sam. Da li sam beznadezan slucaj???

Dragi moji forumasi! Evo me ponovo, po ko zna koji put pokusavam! Od danas definitivno. Resila sam... nadam se da cu i uspeti. Iako imam jos dosta rezultata koje ocekujem od lekara, (ali nije to tema ovog foruma) pa mi to stvara dodatnu nervozu. Drzite mi palceve u nadi da cu uspeti! Veliki pozdrav za sve! I... nadam se da nisam beznadezan slucaj! I dalje razmisljam o tome zasto sam posle nesto vise od godinu dana nepusackog staza pokleknula tom zlu, pa sada nikako da ga se resim! :dash:

Samo napred...Svi mogu to. Ja pusila mnogo godina i ostavila. Istina, nije mi bilo lako kao i svima ali sam uspela i ne bih vise nikada ponovo. Ne zato sto ne volim nego da ne moram ponovo da odvikavam.:)......Ruku na srce cigarete su skupe a o zdravlju da ne pricamo..Ionako svakome dodje momenat kad mu neko kaze da ne sme vise, da li zbog srca ovog ili onog....Zato bolje to sama uradi nego kad budes morala...Pozdrav i nema pusenja ..Zbogom prljave zavese,smrdljiva usta,zadimljena soba, kasalj, zuti prsti,.......:)

Pijem hladne cajeve, jedem dinje, ide polako, dan po dan nepusackog staza!

Isti sam slučaj, pisala sam već. Propušila sam ponovo u aprilu nakon 8 meseci bez ijedne. I od tada se borim da prestanem ponovo, smanjim, pa nepušim 2-3 dana, pa opet kupim cigarete. menjam stalno, malo slabije malo jače...Nikako da presečem. Užas. Kada prestanem, bude ok 2 dana, ali treći hoću da poludim, ne mogu da spavam.

Nepusac,drago mi je sto smo se upoznali :per: Vec tri meseca nepusim,posle dve pakle i 20 god.pusackog staza.Meni je najteze bilo prvih 7 dana,zatim posle mesec dana.Kada sam prestajala da pusim,rekla sam da cu kada budem na moru,sesti na plazu uvece,poneti flasu vina i meracki zapaliti par cigareta.Medjutim,kada sam bila na moru,shvatila sam da mi to vise nije merak :worth: pa sam samo slistila vino.Sada kada je vec prosla kriza i kada danima i ne pomislim na cigarete,pocinjem da brinem o kilazi.Ja mogu da pojedem sve sto vidim :( imam zatvor po 3-4dana i vec me hvata frka.Pijem dosta vode,jedem voce vise nego ikada,ne jedem mnogo grickalica....da li ce se sve regulisati,vremenom?

Operacija zuba, idealno resenje em da prestanete da pusite em da prestanete da jedete....
Ja sam znala da cu morati da idem na ovu intervenciju.... i znala sam da necu smeti da pusim 7 dana nakon nje.... i odlucila sam da mi je to idealna prilika da skroz prekinem sa tom ruznom navikom.... eto toliko od mene.... a krize nisu nista manje ni kada imas bolove i ne smes nista da stavis u usta nikotinska kriza je ista :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back