Vendika
Primećen član
- Poruka
- 812
Hey Vendi, prosle godine je bilo zabranjeno na Lake Michigan Beach pusenje.... toga se odlicno secam.... Moj jedan poznanik koji tamo zivi vec godinama rekao mi je da je prestao da ide kod prijatelja nepusaca jer mu ne daju da pusi.....
Ovde u Srbiji je zabranjeno u kancelarijama vec duze vreme pusenje i to mi je super...
pricam bas pre neki dan sa drugaricom bivsim pusacem (6 god ne pusi) i ona kaze pa to mi je normalno da kada odes kod nepusaca da ti ne da da pusis.... ako se sam polivas go.... ne moras ni njega.....
Drzim se nekako, evo 11 dan.... povremeno me uhvate krize kao juce... kada sam od srece i uzbudjenja htela da zapalim cigaretu.... Decko mi je doneo macu na poklon.... sada cu barem imati neku zanimaciju po kuci.....
Generalno sam OK, ali za sada nisam izlazila u grad tj na pijancenje i nije mi frka imam jedno nepusacko drustvo za pijancenje i tu cu izdrzati ali sa drugaricom sa kojo je uvek izlazk/vidjanje barem flasa vina ili nekoliko koktela i pakla cigareta e za to mi je frka i to zato sto uz alkohol izgubis kocnice.....za sada ne izlazimnajbolji nacin....
Znam da je tesko u drustvu, pogotovo u drustvu pusaca. Evo ja sam bila sinoc u toj situaciji, pusaci, alkohol, ali treba kontrolaaaaaaa... ne pitaj. Nisam popila vise od jednog pica (inace ne volim alkohol), i eto resenja, nema cigareta! Ako mislis da je najbolje da ne izlazis neko vreme tako i uradi, ali budi oprezna ako se plasis da ces uz alkohol popustiti, ne zelim da te plasim ali to ce ti se onda dogoditi i kroz godinu dana.. zato, samo kvrc u glavi i nista drugo!