Bravo za sve nas, uspevamo da se izborimo sa tim djavolom. Vidim da je forum veseo, ima nas dosta i novih i starih, pozdrav za PIPI, jer je dugo nismo culi a nedostajala nam je, a mogla bi i LAMAR da nam se malo pridruzi. Neko me je pitao kako da sam tako lako ostavila po drugi put cini mi se. Pa evo otprilike ovako: i poslednji i pretposlednji put, posle nekoliko neuspelih pokusaja ja sam se prvo pripremila psihicki. Citala sam knjigu, i nisam zelela nikakva pomagala. Predlagali su mi lekove, flastere, elektronske cigarete i kako ovde vec ima raznih cuda da se ostave cigarete, ali ja sam odlucila da to bude na "suvo". Muz mi je i dalje strastveni pusac, ko dodje u goste pusi u kuci, ali ono me jednostavno ne zanimaju, neka se truju, trace svoj zivot i novac tako sto besorisno uvlace i ispustaju dim iz usta, a ja ih gledam i mislim se sada kako su jadni! Nemam razloga da lazem, ali ni jedan jedini dan nisam imala krize, nisam pomislila na cigarete da bih mozda zapalila, a non stop su mi na dohvat ruke, ali prvo i pravo resenje da covek odluci cvrsto da ta g...a vise nece staviti u usta! Ne postoje nikakve magije, vracare, lekovi i slicno koji mogu pomoci ako nema cvrste odluke. I sama sam se sebi cudila da ne pomisljam na cigarete, ali zaista je tako. Citala sam mnogo o stetnosti pusenja pre nego sto sam prestala, kao sto rekoh i knjigu Allana i to je sve! Samo ne mislite na cigarete i nece vam smetati niko u vasoj blizini pusi, njegova stvar!