Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
O da...blagi uzzas...
evo, zapali jednu....(odbijem) ...samo proveravam da li si karakter...

evo, zapali jednu....(odbijem) ...samo proveravam da li si karakter...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam srece pa oko sebe nemam takvih da me zezaju...I blizi i poznanici su dali maksimalnu podrsku i reci hvale...
A neko spomenu nagradjivanje...ajme to je meni tako slatko..ja to obicno radim, ne samo sada za prestanak pusenja nego inace...
Ja ovih dana naprosto uzivam u prolecu...svako jutro trcim, vise izlazim vani u setnju,druzim se, dosta sam raspolozena, plesem po kuci...puna energije.
A s novcem uzivam rasporedjujuci ga sta sve mogu kupiti..dok je ranije islo na cigarete.
Ah da! Za vikend sam se nasla na nekom izletu..i sve super, drustvo...rostilj, muzika, zezancija..ovo, ono..i ja se najedem i zavalim u stolicu...joooooooj kad meni naumpade da mi je cig....
Sva moguca lepota i uzitak a samo jos fali dim..ajmee krize hehe..
I nist, ja ustanem i malo budalesala dok me proslo i posle sam bila ok.
I tako sam jos jedan korak dalje od njih...jeeeeeee
Vendika, mozes ti to! Cekamo te rasirenih ruku![]()
Kolko sam citala ovde sada me tek ocekuju jos vece krize.
Danas sam izdrzala bez i jedne cigarete!!! Ljudi tek jedan dan! Ne znam kakva ce kriza biti sutra ili narednih dana verovano jos veca. Da li cu ovog puta uspeti?? Pitala sam i danas samu sebe jer mi se cinilo kao da nisam zapalila vec 5 dana koliko mi nedostaju a ono tek jedan.
Sama sebi sam smesna koliko puta vec pocinjem, i nikako da prestanem sasvim. Kolko sam citala ovde sada me tek ocekuju jos vece krize. Pisite mi savete itd!!!
Najteze je izdrzati prvi dan! Kada to uspe, sanse za konacni uspeh su sve vece!
I da, dobro rece Pipi, dan je tek poceo, gledaj da ga maksimalno ispunis aktivnostima da ti brze prodje.
To sto si vise puta neuspesno pokusavala je iskustvo vecine nas. I nema razloga da budes sebi smesna zbog toga jer zaista nije lako, ali uspeli su mnogi od nas pa ces i ti.
Na ovoj temi je ucestvovalo oko 200 ljudi do sada od kojih su mnogi sada bivsi pusaci.
Naravno da ces uspeti.
Tu smo za tebe uvek!![]()
Izgleda da nisi pazzljivo chitala.![]()
Krize slabe svakog minuta koji ne zapalish. Ako si danas "izdrzzala" (nije bilo teshko, elda) bez ijedne, sutra che biti josh lakshe. Mada, dan je tek pocheoNe daj se halucinaciji da ti treba cigareta.
Ne cheka te nishta teshko ili muchno. Ochekuje te oslobadjanje od muke i olakshanje sa svakim trenom koji prolazi bez otrova.![]()
Bravo za pochetak i svaki je tezak ali trud se isplati i te kako.Radi neshto po kuci da skrenesh misli sa cigareta briskaj prashinu ( iako je nema), izvrshi neke manje premeshtaje u kuci , zalivaj cvece , briskaj i njega, pusti muziku pa djuskaj po kuci , radi bilo shta molim te samo nemoj sedeti zaludna neka ti tvoje ruchice uvek budu zauzete sa nechim, i malo po malo uspecesh.Nabavi nove recepte za kolache pa svako popodne ili veche obraduj ukucane.Ja sam svako veche pravila kolache jer mi je uveche bilo najteze............msm.ako sam j mogla da ostavim cigarete mozesh i ti samo malo volje i uspecesh veruj mi.![]()
Tu smo, nego sta!Evo danas polovina drugog dana, guram ja to polako drugari. Hvala na svim svetima i podrsci, i hvala sto ste uz mene.![]()
Hvala ti mnogo na podrsci, a ja kao sto se da primetiti stalno proveravam da li ovde ima nesto novo, gledam neke serije trazim gluposti po kompu i to sve naravno samoo da skrenem misli!![]()
nema vas danas....
Vendika kako ide?