Eto markocu rekoh li ti ja da si super bre,a imamo i doktora Pegasosa za sve nedoumice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Winner1:a imamo i doktora Pegasosa za sve nedoumice![]()
markocu:pegasos kakvi su tebi bili rezultati na prvoj kontroli posle sest meseci (pcr test)
Pegasos:Veliko breme na ledjima... jer je Pegasos odlican i uvazeni profesionalac u svom poslu, cenjen i postovan od prijatelja i kolega, dobar frajer 8-) ... i da nije bio tako nemiran kao klinac, imao bi srecan zivot...
O.K.... za sada sam negativan... ako budem bio negativan i nakon 6 meseci, mozda padne i neko sklapanje braka i pravljenje dechice npr... :wink:![]()
![]()
ja tek treba da radim test za pet nedeljaPegasos:Negativan...
A ti?
markocu:ponekad je potrebno da se dese neke stvari u zivotu da bi uvideli gde gresimo!!!!
Please dr Pegasos reci mi gdje je to?Mnogo sam osjetljiv na dame u bijelomPegasos:Najlepse je uciti na svojim greskama
Salu na stranu.. ko zna zasto je sve to O.K.![]()
Eto, da nije HCV-a... hmmm... nikada ne bih video onu ribu i po, koja mi je svojim neznim rucicama, u atmosveri punoj neznosti, erotike i divlje strasti radila biopsiju![]()
Kad se samo setim kako sam uzivao u njenim dodirima... :razz: