Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php

Akira

Evo i mene da se javim..Dodjem samo na kratko procitam nove postove i to je to,nikako da nadjem vremena za postic..Sa Ajsom je sve u redu,boja joj se totalno vratila sama od sebe...i manje se linja:D
Hvala vam svima na savetima!!
Samo da kazem da obozavam da gledam slike vasih pasa koje postavljate,prosto uzivam:super:
I ja cu za neki dan postaviti Ajsine slike,pa da uzivate i vi malo:slika:
Inace meni je Ajsa nesto pomahnitala,non stop trazi "rupu" u dvoristu gde ce da izadje..uhvatilo je neko ludilo...
E sad ne znam da li je to samo neki period ili sta??:dontunderstand:

Roki je pre neki dan probao da zbrise na ulicu.Dobio je malcice po guzi,testirali smo ga posle dan dva sa namerno otvorenom kapijom i nije izasao.Da li je rano za trcanje posto vuce kao lud,kad ide u setnju?Mama ga jedva savladava.Ima punih 6 meseci,a prilicno je jak.

Nece ni meni Ajsa izvan dvorista da izadje!!Mi imamo deo dvorista koji ogradjen tu je ona i deo koji nije..tako da ona izlazi u taj neogradjeni,ni milimetar van njega!!!Sto se tice setnje i meni je Ajsa vukla na sve strane,ali je vremenom naucila kako i sta!!!!

Roki je pre neki dan probao da zbrise na ulicu.Dobio je malcice po guzi,testirali smo ga posle dan dva sa namerno otvorenom kapijom i nije izasao.Da li je rano za trcanje posto vuce kao lud,kad ide u setnju?Mama ga jedva savladava.Ima punih 6 meseci,a prilicno je jak.

nemoj do godinu dana da ga forsiras posto se sada razvija ,mozes dobiti kontra efekat sa trcanjem...samo ga pusti onako sa drugim psima da se igra to je za njega super trening trenutno..:ok:

nemoj do godinu dana da ga forsiras posto se sada razvija ,mozes dobiti kontra efekat sa trcanjem...samo ga pusti onako sa drugim psima da se igra to je za njega super trening trenutno..:ok:

Probao je danas sin da ga povede na trcanje.Trcao je bez povodca sa njim,posto sin ide predvece na trcanje.Malisan trci kao lud,ali necemo ga forsirati,posto i ja smatram da je jos rano.Sa ostalim psima hoce da se igra,ali po pravilu oni nisu raspolozeni za igru,posto su svi uglavnom stariji,stenaca bas nemamo puno u komsiluku,ali kad ga odvedem u limanski park,tamo sve vrvi od kucica,ali ta nam destinacija nije bas blizu.http://forum.krstarica.com/images/smilies/smile.gif

Prvi put kad sam ga vodila tamo morala sam da ga smirujem,posto se unervozio kad je video gradsku guzvu,ali je zato juce isao kao pravi i uopste nije bio pogubljen na pesackom prelazu nego je isao pored mene na povodcu kao da mu je stoti put da seta po guzvi.Nicim nije pokazao da je uplasen ili nesiguran.

Da iz Novog Sada smo. Gde smo se sreli ili je mozda moja cerka vodila Eli.

Ne,nije Vasa cerka vodila Eli,vec Vi.Pricala sam sa Vama.Sreli smo se u blizini SUPA,odnosno ispred kafica.Ja sam Vam pricala da i mi imamo boksera starog 6 meseci.Bilo je pre podne,a Vi ste pretpostavljam isli u prodavnicu i poveli Pas mi se ucinio poznatimposto sam videla slike na forumu i odmah sam pretpostavila da ste sa foruma,ali sam zaboravila da Vas pitam,a nisam ni bila bas sigurna.Ja sam se tada vracala iz SUPA,zbog licne karte.Ali nije ni vazno,ako se ne setite,vazno je da je Eli lepa i negovana kuca.Pitali ste dokle ce grickati,ja sam se tada nasmejala i rekla Vam da to nije nista da ce grickati sve dok ne izmenja zube,a ona je jos mala.Nas Roki jos nema sve prave zube,a grize kao lud.Pozdrav,mi smo inace sa Telepa,a Vi u blizini SUPA.Kakva slucajnost.:):)

Back