Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sedim ja malopre ispred ekrana i ludujem po Krstarici,kad se Bagzi iz stanja duboke otkinutosti od spavanja ustremi na vrata od stana uz lajanje ko da ga svi djavoli gone.
Elem,sta se zbilo?:mrgreen:
Na vratima je bio neki klinac koji je cekao mog sina,ali nije znao gde je zvono pa je samo diskretno kuckao po vratima.
Ja izadjem da vidim ko je i pitam klinca da li hoce da udje,a on kaze:"neka,neka,vidim imate opasnog psa,sacekacu napolju",na sta se ja prevrnem od smeha.:rotf::rotf:
Eto,:bye:

Za moju Eli kazu kako je slatka sada kada je mala, ali kada poraste bice jako opasna. Svasta, zasto bi bila opasna, neki ljudi zaista imaju cudna razmisljanja, pa ja znam pekinezera koji ujeda za nogu svakog ko prodje blizu njega. Ko je jos video boksera da napada ljude po ulici. Mi smo se i odlucili za boksera zato sto ima divnu narav.

Nemaju oni pojma,pre ce im pekinezer iskrojiti gace nego bokser.Vazno je samo kad vide velikog psa i odmah misle da je opasan,pa makar on bio miran kao bubica.:)

sedim ja malopre ispred ekrana i ludujem po Krstarici,kad se Bagzi iz stanja duboke otkinutosti od spavanja ustremi na vrata od stana uz lajanje ko da ga svi djavoli gone.
Elem,sta se zbilo?:mrgreen:
Na vratima je bio neki klinac koji je cekao mog sina,ali nije znao gde je zvono pa je samo diskretno kuckao po vratima.
Ja izadjem da vidim ko je i pitam klinca da li hoce da udje,a on kaze:"neka,neka,vidim imate opasnog psa,sacekacu napolju",na sta se ja prevrnem od smeha.:rotf::rotf:
Eto,:bye:

Ma da,bolje on da ostane napolju kao Bagzi ce da ga pojede.:)

Danas smo setali po nasipu i za divno cudo nismo nikog sreli,da se boji,ali me je zato juce jedna zena izvela iz takta.Setamo Roki i ja nasipom kad naidje neka zena i pocne da vristi na mene iz cista mira skloni,ga skloni ga ,ja gledam i ne mogu da verujem,ona na jednoj strani ,a mi na drugoj deli nas put,kao divljakusa se drala.Kad nije proslo malo kad ona meni poce da prosipa pamet kako ne moze da se zivi od nas sa kerovima,kao Telep je selendra svuda kerova na sve strane,ja se okrenem i kazem joj malo pre sam videla da i guske setaju nasipom.Tako sam upotpunila sliku selendre na obali Dunava.Ode baba gundjajuci na sav glas,a jedan covek koji je bio iza nas na biciklu crce od smeha.Trebala je kupiti kucu u centru Novog Sada,a tamo bi joj najverovatnije smetali golubovi,posto se vidi da pre podne mrzi sebe,a po podne ceo svet.

Razumem da se ljudi boje,nasa baka,pardon moja svekrva se uzasno boji pasa,ali Rokija obozava,ali je nisam cula da tako divlja kad vidi nekog psa.Ona kad ide s nama,a ide cesto kaze da uvek od pasa obavezno cuvam Rokija da ga drugi psi ne napadnu,on je nasa mrvica,a mrvica ima 20 kg sigurno.

Danas smo setali po nasipu i za divno cudo nismo nikog sreli,da se boji,ali me je zato juce jedna zena izvela iz takta.Setamo Roki i ja nasipom kad naidje neka zena i pocne da vristi na mene iz cista mira skloni,ga skloni ga ,ja gledam i ne mogu da verujem,ona na jednoj strani ,a mi na drugoj deli nas put,kao divljakusa se drala.Kad nije proslo malo kad ona meni poce da prosipa pamet kako ne moze da se zivi od nas sa kerovima,kao Telep je selendra svuda kerova na sve strane,ja se okrenem i kazem joj malo pre sam videla da i guske setaju nasipom.Tako sam upotpunila sliku selendre na obali Dunava.Ode baba gundjajuci na sav glas,a jedan covek koji je bio iza nas na biciklu crce od smeha.Trebala je kupiti kucu u centru Novog Sada,a tamo bi joj najverovatnije smetali golubovi,posto se vidi da pre podne mrzi sebe,a po podne ceo svet.
debili!
nemam reci za takve idiote, stvarno... najgore sto takvi bacaju otrove samo da bi ubili psa, nemaju razlog sem mrznje...

jel zna neko u vezi sa kupiranjem?
kada je najkasnije?

debili!
nemam reci za takve idiote, stvarno... najgore sto takvi bacaju otrove samo da bi ubili psa, nemaju razlog sem mrznje...

jel zna neko u vezi sa kupiranjem?
kada je najkasnije?

S obzirom da je usna skoljka potpuno formirana do 7.meseca,kupiranje usiju bi najbolje odraditi pre tog perioda bar tako mislim,mada ne znam bas sigurno posto se bas i nisam interesovala za to,posto sam apsolutno protiv kupiranja.Pogotovo sto je kupiranje usiju mnogo bolnije i komplikovanije od kupiranja repa.Danas smo u setnji sreli dobermana koji je star 4,5 meseca i imao je kupirane usi pa za to se Roki nije igrao sa njim posto sam se plasila da ga Roki ne povredi posto sam videla da je kupiranje sveze i da usi jos nisu dobro zarasle.:(

Moja Eli je jos mala za Dunav, ali voli da udje u korito i pere noge sama, bucka i prska na sve strane, poplavi mu kupatilo. Ali obozava to da radi samo sa prednjim nogama. Usput i pije vodu.

Mali su oni za Dunav,ima vremena kupace se sledece godine.Roki je naucio da pije vodu sa cesme,pa sad nece iz poilice,nego trazi da mu se pusti voda na cesmu i onda hvata jezikom.Sta uspe da popije nemam pojma,ali iz poilice nece.Lud je kao struja Nemanju urnise skace,grize ga,supruga isto,jedino sam ja postedjena samnom je miran i ne skace.Voli decu pogotovo malu i u stanju je da dopusti svakakvu torturu od strane njih.:)

Roki se danas u setnji bas istrcao,ludirao se sa jednim dobermanom i jednim retriverom,ali najlepse se igra sa jednim muzjakom rotfajlera.S njime je ustanju po ceo dan da se igra,skace na njega,a on valjda oseti da je Roki jos beba pa dopusta.Danas smo probali da setamo bez povodca i za prvi put nije lose.Jedino smo morali u setnju sami,zato sto kad nas je vise onda ne zna koga da slusa mene,supruga ili sina.I onda je ne mirniji i nestasniji.Ne voli kada je u dvoristu sam,onda obicno pravi nered,valjda tako skrece paznju na sebe.

Roki se danas u setnji bas istrcao,ludirao se sa jednim dobermanom i jednim retriverom,ali najlepse se igra sa jednim muzjakom rotfajlera.S njime je ustanju po ceo dan da se igra,skace na njega,a on valjda oseti da je Roki jos beba pa dopusta.Danas smo probali da setamo bez povodca i za prvi put nije lose.Jedino smo morali u setnju sami,zato sto kad nas je vise onda ne zna koga da slusa mene,supruga ili sina.I onda je ne mirniji i nestasniji.Ne voli kada je u dvoristu sam,onda obicno pravi nered,valjda tako skrece paznju na sebe.
da, tako i Luna... kada sam sa njom napolju, sve je u redu, poslusna je i ne pravi haos... kako okrenem ledja i udjem u kucu, uhhh, krpe na sve strane, patike je dugo razvlacila... ali shvatam ja nju... ko jos voli da je sam... mada ona ima drugara, to je macak Mile, koji sa Lunom jede, spava, pa sve rade zajedno :D vole se :)

S obzirom da je usna skoljka potpuno formirana do 7.meseca,kupiranje usiju bi najbolje odraditi pre tog perioda bar tako mislim,mada ne znam bas sigurno posto se bas i nisam interesovala za to,posto sam apsolutno protiv kupiranja.Pogotovo sto je kupiranje usiju mnogo bolnije i komplikovanije od kupiranja repa.Danas smo u setnji sreli dobermana koji je star 4,5 meseca i imao je kupirane usi pa za to se Roki nije igrao sa njim posto sam se plasila da ga Roki ne povredi posto sam videla da je kupiranje sveze i da usi jos nisu dobro zarasle.:(
mhm... shvatam. razumem da je bolno... kako i nebi bilo, pa to je secenje... svejedno, hvala na odgovoru. jos uvek pokusavam da Luni ispravim usi masazom, jer ima "ruzino uvo" tako se to valda zove. ona je stara tacno godinu dana.

zanima me da li iko trenutno ima stence na prodaju?
Prijatelj bi uzeo i zamolio me da se raspitam ovde na forumu...pa ukoliko imate bilo kakvu informaciju ...

hvala unapred

Citam prethodne postove,i samo klimam glavom ,kod mene je ista situacija sto se tice ljudi,nema sredine,ili se plase,histerisu i svadjaju se sa mnom,ili ugnjave Alexu kad ga vide
Dosta ljudi ne zna kakvi su bokseri kao rasa,posebno kad vuce dok setamo,jos mu se naziru misici pa verovatno zato i pomisle da ce da napadne ili sta vec...nervira me i kad deca hoce da ga pomaze,ja stanem,a roditelji odmah 'ne ne,skloni se,lepa je kuca ali nemoj da ga diras'

A sa jednom 'gospodjom' iz zgrade preko puta mene se vecito raspravljam,iz nekog razloga joj Alexa strasno smeta,iako je nikada nije cak ni pogledao....cak mi je slala unuka da mi on objasni da ne smem da pustam Alexu u park(zato sto ona tamo sedi),i da se zali kako sam je nazivala pogrdnim imenima ...srecom decko je bio ok,verovatno vec navikao na takvo ponasanje samo prevrnuo ocima i kao 'izvini,sta da ti kazem'

btw evo jos malo Alexinih slicica,ima upalu pa se svakodnevno vodi zestoka borba oko stavljanja hidrogena i kapi u usi...

Poslednja izmena:
Evo i mene da se javim..Pa da i ja kazem neku rec o aktuelnim temama.

Krenucu od toga kako ljudi reaguju na boksere!!
I ja imam taj problem sa Ajsom,idu normalno ka nama,a onda kada treba da prodju pored nje zaobidju nas 2m..Mislim smestno.
Moja ajsa takodje nekonstatuju toliko ljude.E,jedino sto me malo plasi je to sto po neki put tokom setnje zna da odreaguje na nekog muskarca,i da krene ka njemu i da rezi!!!
Medjutim zato je na povodcu!!

Sto se tice kupanja nemam reci..ja zaista nisam videla da neko voli vise vodu od nje.Medjutim problem je to sto kada se ona kupa nedozvoljava nijednom drugom psu da pridje vodi,kao da je to samo njena teritorija:(

Evo i nekij slicica od nas:)

Poslednja izmena:
zanima me da li iko trenutno ima stence na prodaju?
Prijatelj bi uzeo i zamolio me da se raspitam ovde na forumu...pa ukoliko imate bilo kakvu informaciju ...

hvala unapred

Citam prethodne postove,i samo klimam glavom ,kod mene je ista situacija sto se tice ljudi,nema sredine,ili se plase,histerisu i svadjaju se sa mnom,ili ugnjave Alexu kad ga vide
Dosta ljudi ne zna kakvi su bokseri kao rasa,posebno kad vuce dok setamo,jos mu se naziru misici pa verovatno zato i pomisle da ce da napadne ili sta vec...nervira me i kad deca hoce da ga pomaze,ja stanem,a roditelji odmah 'ne ne,skloni se,lepa je kuca ali nemoj da ga diras'

A sa jednom 'gospodjom' iz zgrade preko puta mene se vecito raspravljam,iz nekog razloga joj Alexa strasno smeta,iako je nikada nije cak ni pogledao....cak mi je slala unuka da mi on objasni da ne smem da pustam Alexu u park(zato sto ona tamo sedi),i da se zali kako sam je nazivala pogrdnim imenima ...srecom decko je bio ok,verovatno vec navikao na takvo ponasanje samo prevrnuo ocima i kao 'izvini,sta da ti kazem'

btw evo jos malo Alexinih slicica,ima upalu pa se svakodnevno vodi zestoka borba oko stavljanja hidrogena i kapi u usi...

Moj komsija ima dva steneta na prodaju,jedino je problem sto je u pitanju Novi Sad.Broj telefona je 021504815.Cenu ne znam,stari su oko 2,5 meseca,poreklo ne znam,ali mislim da imaju rodovnike.Videla sam ih i mogu reci da su mnogo slatki i dobro negovani,kuji je to 4 leglo.Pa ako hoces daj broj telefona pa nek se interesuje.Pozz.Da nismo kupili pre toga Rokija i da sam znala da ce on imati stence na prodaju pre bih od njega uzela stene posto ga znam i znam da mi ne bi podvalio.Njemu i mogu da zahvalim sto nas Roki ovako dobro napreduje,pogotovo sto je bio mrsavko kad smo ga doneli.Uzgred,Alexa ti je predivan i dobro negovan pas

Ato sto se ljudi plase donekle razumem,ali ne mogu da razumem njihove reakcije to vristanje,kao da ce ih pas pojesti u najmanju ruku,a i ne konstatuje ih.Da budem iskrena plasim se jedino da Roki ne skoci na neko dete,Ne bi ga ujeo ali bi ga uplasio a to je sigurno,pa je zato stalno na povodcu,bez povodca setamo jedino ako nema na vidiku ljudi i kucica mesanaca posto su oni poprilicno raspusteni iako mogu da budu vrlo dobri psi.

Hvala,prosledila sam broj ...a hvala i za kompliment :)

Malocas sam imala 'situaciju' sa Alexom...pocela sam da ga pustam polako sa povodca,ali iskljucivo uvece kada nema saobracaja,slusa me (mada ima ispade) ,ali radije bih da ga naucim kad nema kola,nema ljudi plasim se da mi ne pojuri na ulicu za detetom/mackom/kucetom/golubom...uglavnom,setao je normalno,pored mene,na prelazu komanda STANI,stane bez problema,IDEMO odmah krece,sve ok,da bi u jednom trenutku samo stao na sred jedne ulicice,bukvalno se ukopao....na sve moguce nacine pokusavala da ga dozovem,ako krenem ka njemu on pocne da trci...prosla sam trotoarom okolo, ispred njega,nista...pocnem kao da trcim misleci da ce da podje za mnom,opet nista...i da bi se u jednom trenutku samo okrenuo i trk ka kuci(srecom to je bilo u ulici iznad nase zgrade)...naravno,trcala sam kao bez duse za njim,a on seo ispred ulaznih vrata,i kako vidi da dolazim tacno spusta glavu,usi u nazad i kao da ceka batine,zna da je uradio nesto sto ne sme
E sad,ne znam sta se desilo,da li se uplasio necega(ali ,kapiram da bi valjda dosao do mene u tom slucaju),nije bilo nikoga u ulici,ko zna sta je nanjusio,sta je njemu uopste u glavi bilo ...Uglavnom,posle batina je samo legao,nekih 10min i dosao da me ljubi,stavlja mi glavu na koleno... predpostavljam u znak izvinjenja....

Poslednja izmena:
Pozdrav svima novim boxerima na forumu :)

Molila bih nekoga ko zna,da mi isprica nesto vise o davilicama,receno mi je da uzmem neku sa zupcima...moracu tako,posto uskoro necu moci da obuzdam ovog malog manijaka,gusi se i dalje vuce bez prestanka,kao Darth Vader se cuje kad idemo ulicom

Sad je u fazi kada je opsednut prozorima,ogledalima,svojim odrazom u izlogu i tako...

Uzmi mu slobodno davilicu , i moj Dre se sa normalnom ogrlicom gusio , ali sta cu mu ja . Kada sam uzeo davilicu sa zupcima , sve brige su nestale .:D

Back