Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dali je istina da bokser kad ujede dobija kocenje vilice ono nesto u fazonu kao pit i staford???

Provereno sto posto bokseri nemaju kocenje vilica.To je karakteristika pit bulova i staforda.Proverio sam kod veterinara,prvi put cuje zato.Ne znam iz kog razloga ti je drug rekao to,ali eto nije istina,mada boksre itekako ima jak ugriz,ali ustalom svaki pas kad hoce da ugrize ima jak ugriz,Pozdrav :)

Provereno sto posto bokseri nemaju kocenje vilica.To je karakteristika pit bulova i staforda.Proverio sam kod veterinara,prvi put cuje zato.Ne znam iz kog razloga ti je drug rekao to,ali eto nije istina,mada boksre itekako ima jak ugriz,ali ustalom svaki pas kad hoce da ugrize ima jak ugriz,Pozdrav :)

ok xvala sto si mi razresio tu dilemu :super::worth:

Dakle,postoji podforum "oglasavanje" predvidjen za oglase o prodaji,kupovini i ostalom.

Ovom oglasu je mesto tamo,a ne ovde

Znam da postoji podforum oglasavanje predvidjen za oglase ali zelim da malena ode iskljucivo ljubiteljima boksera ili nekome ko ce to postati,ima ih dosta ovde na forumu koji su samo gosti pa ako mozete da vratite oglas ovde bila bih vam veoma zahvalna posto i na ranijim stranicama je bilo oglasa pa ih niste uklanjali,unapred hvala.Molila bih odgovor.

Znam da postoji podforum oglasavanje predvidjen za oglase ali zelim da malena ode iskljucivo ljubiteljima boksera ili nekome ko ce to postati,ima ih dosta ovde na forumu koji su samo gosti pa ako mozete da vratite oglas ovde bila bih vam veoma zahvalna posto i na ranijim stranicama je bilo oglasa pa ih niste uklanjali,unapred hvala.Molila bih odgovor.

Vas oglas postoji na predhodne dve strane i zaista nema potrebe zatrpavati ovu temu njima. Onaj koga zanima kupovina boksera prelistace celu temu pa ce videti i vas oglas jer je nemoguce ne videti ga.

Evo najnovija slicica, u petak idemo po nasu kucu.

Prilozi

• DSCF0677.jpg
    DSCF0677.jpg
    32,6 KB · Pregleda: 17
Ja imam jedno pitanjce!Ne znam da li jos neko od vas ima slican problem ili zna uopste nesto o tome.Radi se o tome da mojoj Ajsi leti dlaka dosta izbledi,ali ne izbledi ujednaceno vec joj negde ostanu tamne fleke,kao tufne.E,mene interesuje da li se jos nekome to desava,i da li je to normalno???

Ma sve drugo je sasvim normalno,samo eto te pegice.Prosle godine smo zvali veterinara da pogleda to,on je rekao da joj dajemo vitamine.Mi smo joj davali,ali tufnice nisu nestale sve dok nije prestalo ovo sunce da pece!!!!:(

Ma sve drugo je sasvim normalno,samo eto te pegice.Prosle godine smo zvali veterinara da pogleda to,on je rekao da joj dajemo vitamine.Mi smo joj davali,ali tufnice nisu nestale sve dok nije prestalo ovo sunce da pece!!!!:(

Imali smo slican problem sa mesancem,kojeg smo imali pre Rokija.Preporuceni su vitamini,ali ne mogu da se setim koji uz obrazlozenje,da tako dlaka odreaguje na suncevu svetlost kod nekih zivotinja.Ispada da je to ustvari neka vrsta reakcije na sunce.U principu jako sunce unistava pigment u dlaci.Gledaj ako je ikako moguce da kucu sto manje izlazes suncu,mada je to prakticno ne moguce.To se mesancu desavalo svakog leta,a kako je doslo tako je i prolazilo sa hladnijim danima.Pozdrav.:)

Back