Nemački bokser

• Začetnik teme Začetnik teme B@mbi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imali smo slican problem sa mesancem,kojeg smo imali pre Rokija.Preporuceni su vitamini,ali ne mogu da se setim koji uz obrazlozenje,da tako dlaka odreaguje na suncevu svetlost kod nekih zivotinja.Ispada da je to ustvari neka vrsta reakcije na sunce.U principu jako sunce unistava pigment u dlaci.Gledaj ako je ikako moguce da kucu sto manje izlazes suncu,mada je to prakticno ne moguce.To se mesancu desavalo svakog leta,a kako je doslo tako je i prolazilo sa hladnijim danima.Pozdrav.:)

Ja imam taj problem opadanja dlake kad se kuja osteni i idem sa vitaminskim injekcijama(VITULIGAN) 1ml na 10kg telesne mase svaki drugi dan 3-4 puta i to je to...posavetuj se sa veterinarom...(desava se samo leti,ne zimi, verovatno od vrucine..sta znam ...ovo mi pomaze..):think:

Ja imam jedno pitanjce!Ne znam da li jos neko od vas ima slican problem ili zna uopste nesto o tome.Radi se o tome da mojoj Ajsi leti dlaka dosta izbledi,ali ne izbledi ujednaceno vec joj negde ostanu tamne fleke,kao tufne.E,mene interesuje da li se jos nekome to desava,i da li je to normalno???
ja sam imala taj identican problem sa kujicom koju sam imala pre Lune, sadasnje keruse. Ova pre je bila krem bela i tacno su se tufne videle, tamo gde je krem postajalo je skoro belo i ja sam joj to cetkala i polako je nestajalo... kupanje pomaze. ne znam koliko se puta smeju kupati ali ja sam moju kupala skoro svaki dan i trljala ta mesta pogotovo. i kao sto kazes kad je prestalo sunce da przi nestale su i fleke.

Pozdrav svima,evo malo novih Alexinih slicica,da vidite kako napredujemo
Malo smo jeli salaticu,ljubili kornjacu(sigurna sam da nije hteo da je pojede ),drzali monolog,oblacili majice i tako svasta nesto...

Lepota jedna malena:vatromet:

Ja imam taj problem opadanja dlake kad se kuja osteni i idem sa vitaminskim injekcijama(VITULIGAN) 1ml na 10kg telesne mase svaki drugi dan 3-4 puta i to je to...posavetuj se sa veterinarom...(desava se samo leti,ne zimi, verovatno od vrucine..sta znam ...ovo mi pomaze..):think:

Da upravu si davali smo mesancu vituligan injekcije,sad sam bas pitao mamu,ona mu ih je davala po savetu veterinara.Pretprosle godine smo morali da ga uspavamo posto je dobio okostavanje kicme na dva mesta,i oduzele su mu se zadnje sape.Posle dve godine jedva sam se usudio da uzmem kuce i eto kupili smo Rokija,koji je juce napunio pet meseci. Roki inace lepo napreduje,a pravi je mali nemirko,pravi sou program svaki dan.Svaki dan izmisli neku novu ludoriju,poceo je i da skace,a mene kad vidi da ulazim u dvoriste zaleti se i odmah skace da se igramo,grize me za nogavice samo ako pokusam da ga ne gledam.Neumoran je i prepun energije i raste kao iz vode:D.Par puta sam pokusavao da stavim i slike i bez uspeha.:(

Prodajem 2 prelepe zenkice Nemackog boksera,zutu i tigrastu,stare 8 nedelja ociscene i vakcinisane.Otac tigrast dva puta CAC,radni ispit A,prvak Srabije,majka zuta prvak Srbije 200E. 064/237-0694 Beograd

Evo malo novih slicica(krakatog sestara;))sa mamom i bakom(10 nedelja).Nadam se da ovo necete ukloniti.

Prilozi

• 3.jpg
    3.jpg
    132,3 KB · Pregleda: 26
  • 4.jpg
    4.jpg
    126,4 KB · Pregleda: 22
  • 0.jpg
    0.jpg
    134,7 KB · Pregleda: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    135,3 KB · Pregleda: 22
  • 6.jpg
    6.jpg
    138,1 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Dakle,sad zaista preterujes sa tim oglasima. Svaki naredni ovakav post bice bez ikakve najave brisan. Postoji poseban deo foruma za oglase,dozvolila sam da ga i ovde postavis ali ti pocinjes da preterujes.I ja imam pse i ja zelim da svoje stence prodam samo ljubiteljima,ali ne zatrpavam teme sa oglasima.

Dakle,sad zaista preterujes sa tim oglasima. Svaki naredni ovakav post bice bez ikakve najave brisan. Postoji poseban deo foruma za oglase,dozvolila sam da ga i ovde postavis ali ti pocinjes da preterujes.I ja imam pse i ja zelim da svoje stence prodam samo ljubiteljima,ali ne zatrpavam teme sa oglasima.

Nisam ovog puta iskreno htela da postavim oglas samo da vidite nove slike a da znate o kome se radi posto smo mnogo ponosni na malo magare,ako je nekom zasmetalo,sorry nije bila namera:brus:

Cao,
ja sam novi clan na ovom forumu, slucajno sam videla da ovde postoji tema o bokserima pa rekoh da malo razmenim iskustva sa vama.
Moj se pas zove Djurica, tigrast je i mnooogo sladak, ima godinu i tri meseca ,ali posebno je to koliko je sasav i smesan. Dosta je temperamentan i ako ne dobije to sto hoce ili pokusam da ga izbegnem kad hoce da se igra u stanju je na vrh glave da mi se popne, da dosadjuje, da me grize, vuce CAK I DA PLACE. Ja to nisam verovala dok njega nisam uzela, on place bukvalno, suza koliko hoces. Da li je to jedino u nasem slucaju ili je i neka od vasih kuca tako blesava?
:dontunderstand:

Evo i ja da se javim. Nisam imala vremena, jer od kad nam je Eli dosla u kucu malo smo u frci, ali sada smo se navikli i ide nam sve bolje, jedino sto ne mozemo da odbranimo papuce i nogavice od njenih malih ostrih zubica. Grize nas i za prste na rukama iza noge, doduse ne uvek samo kad je uhvati. Inace je velika maza. Mnogo je volimo i nismo se pokajali sto smo je uzeli. Evo i slicice.

Prilozi

• DSCF06901.jpg
    DSCF06901.jpg
    109,6 KB · Pregleda: 23
Evo i ja da se javim. Nisam imala vremena, jer od kad nam je Eli dosla u kucu malo smo u frci, ali sada smo se navikli i ide nam sve bolje, jedino sto ne mozemo da odbranimo papuce i nogavice od njenih malih ostrih zubica. Grize nas i za prste na rukama iza noge, doduse ne uvek samo kad je uhvati. Inace je velika maza. Mnogo je volimo i nismo se pokajali sto smo je uzeli. Evo i slicice.

Jaooooo sto ste leeeeepi!!!:heart::heart:

Bas je slatka i prelepa kuca,prava lepotica,a ima i lepo ime:)

ojooooj!! Moja Luna moooozda ima problem!

Naime, ima oko 11 meseci, dobila je 27.06. prvo menstrualno krvarenje kada je vagina i ceo predeo oko vagine poceo da otice. sada je i dalje oteklo i dojke su otecene, krvarenje traje i dalje.

trebalo bi ovih dana da dobije vakcinu i cip, pitam se kada je najbolje vreme zbog desavanja koja su usledila kao posledica menstrualnog krvarenja!?

molim Vas dajte mi savet i sve sto znate u vezi sa ovim problemom, dobro ce mi doci!
vodila bih je u ponedeljak na vakcinu, ukoliko krvarenje prestane!

Njeno ponasanje je uredno i veoma je vesela.

Hvala!

evo i Akire sa 14,5 meseci

picture.php

za tazzicu, sacekaj koji dan da ti prodje krvarenje pa je ocisti od parazita,a onda je vodi da primi vakcinu i cip,u principu mozes kad hoces ali da neprljas ordinaciju veterinaru...xexe...

Back