Нема више бајке зване: С Ф Р Ј

1.

Те црвено-бандитске теорије можеш да продајеш неком другом - мени НЕ! Па ево ти примера колико сте се трудили "у не прављењу разлика међу људима" и какав сте ви АНТИСРПСКИ СОЈ ЉУДИ ... када је била тзв.јавна расправа о промени Устава за време Милошевића ја сам у фирми инсистирао да МОРА да се истакне и СРПСКА ЗАСТАВА па макар и са петокраком - АЛИ НА ЦЕЛОЈ ОПШТИНИ ВРАЧАР НИЈЕ БИЛА НИГДЕ НИ ЈЕДНА ЈЕДИНА СРПСКА ЗАСТАВА него само југословенска и партијска! То сте ви, уништитељи и злотвори...

2.
О сваком оном ко напада мој народ НЕ МИСЛИМ ДОБРО, то је тачно! Али то је и потпуно нормално.
Али код вас црвених морално и етички изокренутих личности је потпуно нормално МРЗЕТИ И УНИШТАВАТИ СРБЕ и СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО. Или мислиш да треба да мислим лепо о онима који су толико зла нанели мом народу само зато што су Срби и што су православни? То би било болесно и чист мазохизам.
Али осим мог веома лошег мишљења о непријатељима мога народа - ја нећу учинити било шта да их уништим, побијем, раселим. ЈЕДИНО ЖЕЛИМ ДА НАС СВИ ВИШЕ ОСТАВЕ НА МИРУ, да се једноставно више рашчисте односи, да се сви злочини обелодане а злочинци казне И ДА СВАКО ГЛЕДА СВОЈА ПОСЛА а да братство-јединствени циркус што пре заборавимо.

Живи - и пусти друге да живе!

Osim ovog "То сте ви, уништитељи и злотвори" i "и какав сте ви АНТИСРПСКИ СОЈ ЉУДИ" sve je ostalo ok, ali tebi NE VALJA sto precesto generalizujes i odbijas da prihvatis cinjenicu da NISU SVI ISTI, ne pravis razlike medju njima ali u svom narodu da, jeli to normalno? Zasto su SVI komunisti automatski i antisrbi? Jel mozes uopste da zamislis da ima Srba komunista koji svoju domovinu vole vise od svega? Pustimo sad politicare i lidere, ali Srbi su skupa sa drugim narodima ginuli za istu plemenitu stvar, a to sto nam se kasnije sve razbilo o glavu ne umanjuje nimalo iskreni patriotizam tih ljudi koji su krvarili za slobodu.

Nas je skupo kostalo bratstvo i jedinstvo, jeste, ali nisu SVI hteli da tako bude, i ja TE ljude cenim, samo njih, jer je jednostavno istina i fer.

O ostalim neprijateljima mislim isto kao i ti. I tome sam dao svoj prilog kad je to najvise trebalo.

Osim ovog "То сте ви, уништитељи и злотвори" i "и какав сте ви АНТИСРПСКИ СОЈ ЉУДИ" sve je ostalo ok, ali tebi NE VALJA sto precesto generalizujes i odbijas da prihvatis cinjenicu da NISU SVI ISTI, ne pravis razlike medju njima ali u svom narodu da, jeli to normalno? Zasto su SVI komunisti automatski i antisrbi? Jel mozes uopste da zamislis da ima Srba komunista koji svoju domovinu vole vise od svega? Pustimo sad politicare i lidere, ali Srbi su skupa sa drugim narodima ginuli za istu plemenitu stvar, a to sto nam se kasnije sve razbilo o glavu ne umanjuje nimalo iskreni patriotizam tih ljudi koji su krvarili za slobodu.
Nas je skupo kostalo bratstvo i jedinstvo, jeste, ali nisu SVI hteli da tako bude, i ja TE ljude cenim, samo njih, jer je jednostavno istina i fer.O ostalim neprijateljima mislim isto kao i ti. I tome sam dao svoj prilog kad je to najvise trebalo.

Sve si rekao:ok:

Ko i dalje to ne razume , ko mu je kriv...ne vredi se trošiti na takve.:)

Sto se vidi i po dostignucima strucnjaka, naime zna se da srpski sateliti kruze oko planete a ne americki kao sto tamo neki zlobnici tvrde... :lol:
Само што имају проблем да их лансирају, да није Руских ракета могли би са Земље да снимају универзум. ;)

Ma sve sam razumio, da rezimiram - SFRJ rules and USA suck ass, mi smo svi iz ex-Kugoslavije pametni i nacitani a oni su zatucani i neobrazovani.

Mene, doduse, pomalo cudi to sto Amerikanci, tako glupi i neobrazovani, vladaju celim svetom, dok mi ovako pametni i nacitani nemamo potpunu kontrolu ni nad sopstvenim gacama.

Interesantan fenomen :think:

Brothers in arms

:lol:

Sto se vidi i po dostignucima strucnjaka, naime zna se da srpski sateliti kruze oko planete a ne americki kao sto tamo neki zlobnici tvrde... :lol:

Kruze SAMO zahvaljujuci Srbinu.. :mrgreen:

Nikola%20Tesla.jpg

I jos puno puno puno drugih stvari..SAMO zahvaljujuci Srbinu ...

:cool:

Tako je, da nije Ruja ne bi Ameri bili ovo sto jesu. :lol: :mrgreen:

Па шта су ? Граде свој имиџ на Холивуду и Дизниленду.
Издували у Грузији, па у Ирану, па у Северној Кореји , а код Кинеза попуше сваких десет година. Они су ти ко лешинари нађу неку болесну жртву и навале на њу са својим малим лешинарчићима.

Zasto su SVI komunisti automatski i antisrbi?

Па то им је писало у програму када су отимали власт, а то су и у каснијим годинама свесрдно потврдили. Разбијање српског етничког простора на више република, подела Србије на још две покрајине, забрана повратка Србима на Косово и Метохију после рата, итд. Признаћеш да ово могу да ураде само они који мрзе Србе.

Jel mozes uopste da zamislis da ima Srba komunista koji svoju domovinu vole vise od svega?

То је заиста немогуће замислити, јер су у неколико кључних догађаја бранили своју идеју и свог поглавника, а да их је за властиту земљу нешто баш болело дупе. Доказ 1. 1941. су у рат ушли тек када је нападнут СССР, а не када је нападнута наша земља.
Доказ 2. 1948. су бранили свог поглавника и његов опстанак ( а и свој) на власти, по вену да целу земљу увуку у бесмислени рат око тога чији је вечи, тј. ко је већи комуниста а ко мањи ревизиониста.

Па то им је писало у програму када су отимали власт, а то су и у каснијим годинама свесрдно потврдили. Разбијање српског етничког простора на више република, подела Србије на још две покрајине, забрана повратка Србима на Косово и Метохију после рата, итд. Признаћеш да ово могу да ураде само они који мрзе Србе.

To je stajaliste ekstremista koji tipicno zlonamerno tumace i oblikuju istoriju kako njima odgovara.

То је заиста немогуће замислити, јер су у неколико кључних догађаја бранили своју идеју и свог поглавника, а да их је за властиту земљу нешто баш болело дупе. Доказ 1. 1941. су у рат ушли тек када је нападнут СССР, а не када је нападнута наша земља.
Доказ 2. 1948. су бранили свог поглавника и његов опстанак ( а и свој) на власти, по вену да целу земљу увуку у бесмислени рат око тога чији је вечи, тј. ко је већи комуниста а ко мањи ревизиониста.

Komunisti su poveli narod u borbu za slobodu i oslobodili zemlju od fasista i domacih izdajnika.

Za to ne treba nikakav dokaz. To je davno utvrdjena cinjenica.

Е видиш, мој матори је у 7.осмогодишње школе добио слабу оцену "к'о врата" за полугође јер није могао да запамти то име кнеза из Чешке средњевековне историје -

Dobio sam i ja kecinu jer svojevremeno nisam znao kolike su zalihe uglja u Essexu ili tako nekako (wtf is Essex anyway?)

Elem, je li to sad neki dokaz da je SFRJ imala napredniji obrazovni sistem, ili je kontra-dokaz? :mrgreen:

Back