Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
1.
Те црвено-бандитске теорије можеш да продајеш неком другом - мени НЕ! Па ево ти примера колико сте се трудили "у не прављењу разлика међу људима" и какав сте ви АНТИСРПСКИ СОЈ ЉУДИ ... када је била тзв.јавна расправа о промени Устава за време Милошевића ја сам у фирми инсистирао да МОРА да се истакне и СРПСКА ЗАСТАВА па макар и са петокраком - АЛИ НА ЦЕЛОЈ ОПШТИНИ ВРАЧАР НИЈЕ БИЛА НИГДЕ НИ ЈЕДНА ЈЕДИНА СРПСКА ЗАСТАВА него само југословенска и партијска! То сте ви, уништитељи и злотвори...
2.
О сваком оном ко напада мој народ НЕ МИСЛИМ ДОБРО, то је тачно! Али то је и потпуно нормално. Али код вас црвених морално и етички изокренутих личности је потпуно нормално МРЗЕТИ И УНИШТАВАТИ СРБЕ и СВЕ ШТО ЈЕ СРПСКО. Или мислиш да треба да мислим лепо о онима који су толико зла нанели мом народу само зато што су Срби и што су православни? То би било болесно и чист мазохизам.
Али осим мог веома лошег мишљења о непријатељима мога народа - ја нећу учинити било шта да их уништим, побијем, раселим. ЈЕДИНО ЖЕЛИМ ДА НАС СВИ ВИШЕ ОСТАВЕ НА МИРУ, да се једноставно више рашчисте односи, да се сви злочини обелодане а злочинци казне И ДА СВАКО ГЛЕДА СВОЈА ПОСЛА а да братство-јединствени циркус што пре заборавимо.
Живи - и пусти друге да живе!
Osim ovog "То сте ви, уништитељи и злотвори" i "и какав сте ви АНТИСРПСКИ СОЈ ЉУДИ" sve je ostalo ok, ali tebi NE VALJA sto precesto generalizujes i odbijas da prihvatis cinjenicu da NISU SVI ISTI, ne pravis razlike medju njima ali u svom narodu da, jeli to normalno? Zasto su SVI komunisti automatski i antisrbi? Jel mozes uopste da zamislis da ima Srba komunista koji svoju domovinu vole vise od svega? Pustimo sad politicare i lidere, ali Srbi su skupa sa drugim narodima ginuli za istu plemenitu stvar, a to sto nam se kasnije sve razbilo o glavu ne umanjuje nimalo iskreni patriotizam tih ljudi koji su krvarili za slobodu.
Nas je skupo kostalo bratstvo i jedinstvo, jeste, ali nisu SVI hteli da tako bude, i ja TE ljude cenim, samo njih, jer je jednostavno istina i fer.
O ostalim neprijateljima mislim isto kao i ti. I tome sam dao svoj prilog kad je to najvise trebalo.