apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Novcic_u_fontani:Ovde koliko vidim javljale su se dve grupe ljudi. Oni koji su imali nešto da kažu, i oni koji su došli samo da istresu svoj huliganski bes na ljude koji su drugačiji , tzv.“navijači” koji misle da su na fudbalskoj utakmici, pa viču: “Bravo!” “Tako je!”….
Razlog zašto se javio ovoliki broj ljudi koji je protiv ovakvog načina i rezonovanja razmišljanja je zato što je ovo bio govor mržnje.
Srećom, ima i onih koji razumeju tišinu između takvih redova pa su dali svoje mišljenje o celoj ovoj priči.
Mislim da ovde ljudi nisu davali svoje komentare zato da bi ubeđivali decu, nego im samo otvaraju oči da pogledaju drugu stranu medalje.
Odjednom sada apeluješ na tinejdžere. Da je tebi toliko stalo do tinejdzera i njihovog fizičkog razvoja, tvoja tema na forumu bi glasila drugačije. Invalide neću spominjati jer smatram da nije dolično koristiti u ovom slučaju socijalne motive, koji su najlakši način za opovrgavanje drugačije izjave.
Najmanji razlog koji bi me naveo da se javim na ovaj forum je da nekom “solim pamet”, daleko od toga, ali…ne dozvoljavam ni da pojedinci sole pamet celom svetu…
Ja, kao izuzetno lepa devojka, (koja nema kompleks superiornosti u odnosu sa drugim ljudima oko sebe) sam se javila da kažem svoje mišljenje, i smatram da je bilo dosta onih koji su mnoge “grube” reči progutali, izbegavajući da izazovu veći retorički sukob.
Zahvaljujem se svima onima koji su pročitali ovaj topic od početka i shvatili o čemu se ovde zapravo radi (a ne o odnosu debelih i mršaivih), i nisu morali da koriste CAPS LOCK da bi neko primetio koliko je glasno izraženo bojkotavnje svega onoga što je dotični rekao.
Hvala svima koji su razumeli.
Jesi li razmišljala o karijeri u politici? Evo, recimo radikali plaču za takvim maminim čistunicama, koje će svetu lepo i kulturiška da objasne ko je kakav, ko šta treba da misli i ko šta sme da kaže.
Naravno, podrazumeva se da svi koji izlaze iz tih okvira treba da se stide a možda i krivično gone.
Neće valjda svako da misli šta hoće pa još i da to svoje mišljenje javno izražava....