Nekada mi se bas sralo na D ribe.Ali mi se sad bas yebe

Potpuno ste u pravu. Izgled dosta govori o coveku kakav je.Niko ne moze da me ubedi da ne moze da odvoji 3x1 sat nedeljno za sebe sto je sasvim dovoljno. Nisam olicenje vitkosti ali sam zato najmarkantniji muskarac u Bgd-u.Naravno posle apotekarkinog muza.
p.s. Ima temperamentnih debeljuca a ima i onih preslatkih ali je sa njima malo teze izvesti sex u stojecem polozaju.

Bustura,
ma kako da ti to zvuci, ja zaista postujem to sto si ti zadovoljan onim sto si postigao. I izuzetno mi je drago kad to cujem, ne samo od tebe, vec od bilo koga. I shvatam ono sto pokusavas da kazes. I to je sasvim na mestu iz tvoje pozicije.
Ono sto bezuspesno pokusavam da kazem ovde to je da ne postoje univerzalna pravila kad su u pitanju ljudi i njihovi zivoti. Prioritete i pravila u sopstvenim zivotima odredjujemo sami i lepo je to sto nudis svoj recept, ali postoje i drugi ljudi zadovoljni svojim zivotima i nacinom na koji su do toga dosli, a da sve to nema veze sa promenom fizickog izgleda. Nije sve tako prosto... uostalom, dobro neko rece: Navratite do "Zdravlja" pa bacite pogled na teme "Bulimije"... To je druga strana onoga sto pricas pridajuci toliki znacaj telu bez grama sala.
Nemojmo sad razvrstavati ljude po tome da li su "debele krave", "debeljuce", ili "vode racuna o svom telu".
Postoje i ljudi koji prioritete daju drugim stvarima sto, naravno, ne znaci biti ogrezao u salu, ali ni biti do te mere posvecen balansu izmedju unetih i potrosenih kalorija. A voditi racuna o sebi ne znaci brinuti pretezno o telu i o tome sta jedemo i koliko vezbamo. Da ne govorimo sad o tome da postoji i nesto sto se zove genetika, te da to tek nema veze sa tim ko koliko vremena posvecuje svom telu.
I nismo ni manje ni vise vredni ukoliko smo istrenirani i u kondiciji, od onoga kada smo "debeli" (uz sve "sepene" izmedju toga)...
Ljudske vrednosti i kvaliteti mere se i mnogim drugim kriterijumima, naravno, gledano iz mog ugla.

Kad vidim masno, odvratno stvorenje (stvorenje,obratite paznju)sa 10+cm naslage sala dodje mi da ga polijem benzinom i zapalim, ali se onda setim da bezin kosta 1eu litar, a bas mi se ne bacaju pare...
Svaka nagojena osoba koju poznajem je prosto odvratna.
Uzasni su bre,mrzim ih.

p.s. Bustura,dete,drugo dete i kumche u istom danu?
Svaka cast...srecno!

Ja takođe poštujem to što si ti postigao, to je bio tvoj cilj da izgledaš skladno i zgodno i sada si zadovoljan i drago mi je zbog toga. I bilo bi mi isto tako drago i za svakog drugog čoveka, ako je to ono što bi mu uticalo na poboljšanje kvaliteta njegovog ličnog života. Moram samo jednu stvar da napomenem. Kada je već reč o zadovoljstvu u životu, moram da naglasim to da zadovoljan čovek zrači lepotom ako je prvenstveno zadovoljan iznutra. Ako je zadovoljan svojim porodičnim, profesionalnim i ličnim životom.Ako je ispunjen duhovno. Okružen prijateljima i porodicom i uspehom u svom porodičnom i ličnom životu. A to se ne postiže tzv.“top formom”.Netreba mešati neke stvari, i nametati ljudima neka uputstva kako da ostvare svoju srecu, nije uspeh na polju fizičkog izgleda Osnovna predispozicija za dalji uspeh čoveka u životu. To prosto nije tačno.
To može da bude jedna od stavki, ali sigurno ne osnovna na kojoj se sve ostalo zasniva. Važno je da čovek bude kompletna ličnost, ali neće to postići ako ide na bazene, teretane, trči, jede zdravu hranu, zdrave sokove, nego ako uzgred i kupi neku knjigu, svrati do biblioteke i kada ne pada kiša, obrazuje se i usavršava u svom duhovnom smislu, putuje, upoznaje nove ljude, ode u pozorište,muzej, pročita novine…da bi sebe kompletirao čovek mora sve to. To je ono što odvaja čoveka od životinje. Duhovni razvoj. Ne menja se karakter čoveka prema tome da li je sada debeo, a sutra kada bude mršav promenuće svoj karakter.
Čovek je covek, po onome koliko vredi. Ljudi se u istoriji nikada nisu merili po kg. sala, već po količini inteligencije. Ja odobravam rečenicu: “U zdravom telu zdrav duh”, ne osporavam to, i imam vrlo lepo i zdravo telo, ali to ne uzimam kao pravilo života i jedinu meru vrednosti u mom životu. Čovek mora da zna šta su ljudske vrednosti, da radi na sebi da bude čovek, da uči, da zna nešto i da vredi nešto.
I kao što je ovde već rečeno, ljudske vrednosti se mere nekim drugim kriterijumima.

Novcic_u_fontani:
...
Važno je da čovek bude kompletna ličnost, ali neće to postići ako ide na bazene, teretane, trči, jede zdravu hranu, zdrave sokove, nego ako uzgred i kupi neku knjigu, svrati do biblioteke i kada ne pada kiša, obrazuje se i usavršava u svom duhovnom smislu, putuje, upoznaje nove ljude, ode u pozorište,muzej, pročita novine…da bi sebe kompletirao čovek mora sve to. To je ono što odvaja čoveka od životinje. Duhovni razvoj.
...
I kao što je ovde već rečeno, ljudske vrednosti se mere nekim drugim kriterijumima.

Da... Bar se sa nekim razumem ovde... :)
Pozdrav!

dakle, deckonjo u cemu je problem? sve ti je potaman, pa? imas divno zategnuto telo, divnu zategnutu zenicu koja te voli i koja ce ti roditi sina, naravno... i? uzivaj u svom mocnom zivotu bivseg debelog klinca koji sada moze da nosi zategnute majice i kao da porucuje svetu: gledajte to divno telo, gledajte te misice, umrite debeli!
....kako je tooo lepo....
... samo nesto i tvom savrsenstvu nema kraja, bez ljutnje, ali kada pises: ne znam, ne mogu, da li, pises odvojeno...proveri ponekad pravopis, ukradi malo od termina kada oblikujes svoju misicnu masu, vredi...

gigule:
dakle, deckonjo u cemu je problem? sve ti je potaman, pa? imas divno zategnuto telo, divnu zategnutu zenicu koja te voli i koja ce ti roditi sina, naravno... i? uzivaj u svom mocnom zivotu bivseg debelog klinca koji sada moze da nosi zategnute majice i kao da porucuje svetu: gledajte to divno telo, gledajte te misice, umrite debeli!
... samo nesto i tvom savrsenstvu nema kraja, bez ljutnje, ali kada pises: ne znam, ne mogu, da li, pises odvojeno...proveri ponekad pravopis, ukradi malo od termina kada oblikujes svoju misicnu masu, vredi...

:D
Opet moram da reagujem... Upravo zato su ona pojacana slova od malopre... Nekako mi je delovalo neumesno da budem tako gruba. Iako mi je drago sto je to neko drugi glasno primetio.
Pozdrav! :)

OVAJ JE LUD.....IL MU NOGE SMRDE....Bustra jel tako bejase... ti si ozbiljno oboleo.....kakve veze imaju debeli i mrsavi u celoj prici....ok.....ti si oblikovao svoje telo do bola dobro......ali svoj duh sigurno nisi.....telo ce ti svakako za 5 godina izgledati kao pre 5 godina:) a ti ces ostati i dalje ne prosvecen, glup i uskovid po svakom pitanju... mnogo si gnevan koliko vidim.....i to bez razloga......lecis komplekse.....dobro ti je rekao neko od mojih prethodnika da si bivsi debeljko koji sad kao to vise nije i misli da je na vrhu sveta smeje se drugim debeljucama:)... ti si lud....

Danas mnoge mlade devojke, teže da naprave na sebi savršenu liniju, i nikada u Srbiji nije bilo većih problema nego danas kada je reč o bulimiji i anoreksiji.
To je upravo posledica nekih priča i forsiranja života bez “kašike”. Pitam se šta bi na sve ovo rekli roditelji nekih tinejdžerki. Meni je drago što ti možeš da se uvučeš u uska odela, ali nemojmo mladim devojčicama od nekih 12-13 godina, koje ovde sasvim naivno čitaju ove naše komentare govoriti o tome kako ako budu bile zgodne i utegnute pronaći će dečka, biti srećne i život i ljubav će im procvetati. To prosto nije tačno.
Ljubav sama po sebi, ne zavisi isključivo od fizičkog izgleda. Dvoje se mogu samo na prvi pogled privući. Ostalo je stvar osobina ličnosti i karaktera osobe.

Postoje ljudi koji su genetski predodređeni da budu ružni. Oni jednostavno tu malo šta kod sebe mogu da poprave. Da li bi trebalo da zbog svog “genetski nasleđenog izgleda” odu na hirurgiju i izvrše na sebi hirurške zahvate samo zato da bi udovoljili nametnutom teorijom nekih ljudi da je zabranjeno da tako izgledaju. Naravno da se nemožemo složiti sa tim. Danas se ide do te mere, kada posmatramo mlade klinke šta su sve spremne da učine za svoj izgled, da je postalo moderno da se hirurškim putem vade rebra kako bi im struk bio tanak. To danas rade neke manekenke. Bila sam šokirana kada sam to čula. Ali nažalost, istina je.

Zato nemojmo forsirati neke stvari, upravo zbog generacije koje dolaze. Dovoljno se sve to već forsira na Pinkoviziji. Voditi zdrav život je jedna stvar, a težiti liniji za uskim slip majicama je nešto sasvim drugo.

SVesna, niko ne brani gojaznost, tacno je da se gojaznoscu otvaraju vrata mnogim bolestima ali...zar ti ne smeta plitkost, povrsnost nekih...
Gojaznima treba pomoci ali izvini ne na ovaj nacin...
...uostalom,jesu li svi vi tako savrseni, (samo)kontrolisani,....bez mana, slabosti...
...lepo neko rece, pocisti najpre u svom dvoristu a onda gledaj u tude...

gigule:

Hvala ti na ukazanim greskama.Potrudicu se da ubuduce obratim paznju na svoj pravopis.A ujedno i tebe ne izlazem bespotrebnom stresu.Plasim se da nepotrazis utehu u hrani.Pa posle da ja budem kriv sto se bespotrebno gojis.NARAVNO bez uvrede. :wink:

Back