Nekada mi se bas sralo na D ribe.Ali mi se sad bas yebe

Novcic_u_fontani:
Ovde koliko vidim javljale su se dve grupe ljudi. Oni koji su imali nešto da kažu, i oni koji su došli samo da istresu svoj huliganski bes na ljude koji su drugačiji , tzv.“navijači” koji misle da su na fudbalskoj utakmici, pa viču: “Bravo!” “Tako je!”….

Razlog zašto se javio ovoliki broj ljudi koji je protiv ovakvog načina i rezonovanja razmišljanja je zato što je ovo bio govor mržnje.
Srećom, ima i onih koji razumeju tišinu između takvih redova pa su dali svoje mišljenje o celoj ovoj priči.

Mislim da ovde ljudi nisu davali svoje komentare zato da bi ubeđivali decu, nego im samo otvaraju oči da pogledaju drugu stranu medalje.
Odjednom sada apeluješ na tinejdžere. Da je tebi toliko stalo do tinejdzera i njihovog fizičkog razvoja, tvoja tema na forumu bi glasila drugačije. Invalide neću spominjati jer smatram da nije dolično koristiti u ovom slučaju socijalne motive, koji su najlakši način za opovrgavanje drugačije izjave.
Najmanji razlog koji bi me naveo da se javim na ovaj forum je da nekom “solim pamet”, daleko od toga, ali…ne dozvoljavam ni da pojedinci sole pamet celom svetu…

Ja, kao izuzetno lepa devojka, (koja nema kompleks superiornosti u odnosu sa drugim ljudima oko sebe) sam se javila da kažem svoje mišljenje, i smatram da je bilo dosta onih koji su mnoge “grube” reči progutali, izbegavajući da izazovu veći retorički sukob.

Zahvaljujem se svima onima koji su pročitali ovaj topic od početka i shvatili o čemu se ovde zapravo radi (a ne o odnosu debelih i mršaivih), i nisu morali da koriste CAPS LOCK da bi neko primetio koliko je glasno izraženo bojkotavnje svega onoga što je dotični rekao.

Hvala svima koji su razumeli.

Jesi li razmišljala o karijeri u politici? Evo, recimo radikali plaču za takvim maminim čistunicama, koje će svetu lepo i kulturiška da objasne ko je kakav, ko šta treba da misli i ko šta sme da kaže.
Naravno, podrazumeva se da svi koji izlaze iz tih okvira treba da se stide a možda i krivično gone.
Neće valjda svako da misli šta hoće pa još i da to svoje mišljenje javno izražava....

DedaMraz:
Jel moze neko ukratko (dve recenice) da mi preprica sta se desavalo u tekstovima iznad. Mrzi me da citam

Ukratko ovo je rasprava onih koji drze do sebe i onih drugih. Jedni kazu da su lepi,zgodni,pametni i zadovoljni sobom i svojim izgledom a drugi odgovaraju: " Da , mi smo bucmasti ali zato vredimo za dvoje,troje..."
Eh, ko ce sada znati ko je u pravu :? :? :?

komsija:
DedaMraz:
Jel moze neko ukratko (dve recenice) da mi preprica sta se desavalo u tekstovima iznad. Mrzi me da citam

Ukratko ovo je rasprava onih koji drze do sebe i onih drugih. Jedni kazu da su lepi,zgodni,pametni i zadovoljni sobom i svojim izgledom a drugi odgovaraju: " Da , mi smo bucmasti ali zato vredimo za dvoje,troje..."
Eh, ko ce sada znati ko je u pravu :? :? :?

Svaka cast - savrseno si shvatio!

Nije me mrzelo da "protrcim" kroz sve komentare i nikako mi nije jasno gde su ti tako lepi, pametni, zadovoljni sobom - pronasli da su oni drugi ruzni, debeli, glupi i nezadovoljni?!
Niko nije tvrdio da "debeli" vrede vise, ali je besmisleno kategorizovati ljude po tome kako izgledaju. A epiteti koje im je nadenuo pokretac teme - govore sami za sebe (ali i za njega).
Verujem da bih bila zadovoljnija kada bi me povrsni ljudi opsednuti kako svojim tako i izgledom drugih - obilazili u sirokom luku. Po ovome izgleda da je resenje u tome da se ugojim i budem "debela krava" jer ih "saliste" poprilicno nervira...
Toliko o lepoti, a o obrazovanju i pameti je svako dovoljno rekao...

smeh:
komsija:
Muskarce prozivaju kravetine.A prave ribe uzivaju sa njima svaki dan i vole ih.

Ma samo je u tome poenta i nista vise a tu je covek potpuno u pravu!!!

Hmmm...
Bez da raspravljam o tacnosti iznesene tvrdnje, pitam se samo zar je ovde neko prozvao
muskarca(e)?!

Ma jeste,bilo je prozivanja. Inace ne delim ljude na ovakve ili onakve ali ako realno sagledas videces da je tacno. Pa i meni se to vise smucilo. Autor topica je samo izneo taj stav na sebi svojstven nacin.
Pozdrav!

Jedino sto sam bezuspesno pokusavala da kazem to je da nas svuda ima svakakvih: muskaraca sa mozgom u boksericama i onih koji su po vecini kriterijuma divni; zena koje su proracunate i prevrtljive, kao i onih neznih, pametnih, suptilnih, pozrtvovanih...; ogorcenih, debelih lenstina i debelih koji su sarmantni, pametni, obrazovani, sposobni, duhoviti...; zgodnih pokvarenjaka uverenih u to kako su visa kategorija jer sami sebi dobro izgledaju i onih lepih i dobrih ljudi prema kojima je priroda (i drustvo) u svakom pogledu bila darezljiva...
Mogli bismo nabrajati danima, ali je sustina u tome da je covek - covek (ako jeste) nezavisno od toga ima li sala, kojoj naciji, veri, polu ili vec ko zna cemu pripada!

Ova tema se sa duzinom dobro razvodnla.Elem,necu izmisliti toplu vodu ali sam morao malo da reagujem(malo sam stariji od prosecnih ucesnika ovog forma) moja reakcija je na to sto je neko pomenuo da ovo citaju deca sa 12-13 godina pa ce se iskompleksirati jos vise nije problem ako ste buca ali ako ste kontejner onda jeste.Secam se komsinice kad je bila tog uzrasta pokousavala je da omrsavi pa je doslo do malokrvnosti sa problemima jedva je iscpali i oporavili.'ej ako imate tzv. krupnu kosku pa nemozete biti mrsavi nije zdravo(kada odete kod nekog dobronamernog koji vas nije duze video pitace vas dali vam je dobro sto ste tako mrsavi) ali nemojte biti kontejner.A nije ni zdravo ako si preterano mrsav izadjes zimi napolju vetar lepo duva pa vas oduva u jarak umesto da odete gde ste hteli.Gde je tu poenta sve sto je ekstremno po pravilu nije dobro.

yashim:
Ova tema se sa duzinom dobro razvodnla.Elem,necu izmisliti toplu vodu ali sam morao malo da reagujem(malo sam stariji od prosecnih ucesnika ovog forma) moja reakcija je na to sto je neko pomenuo da ovo citaju deca sa 12-13 godina pa ce se iskompleksirati jos vise nije problem ako ste buca ali ako ste kontejner onda jeste.Secam se komsinice kad je bila tog uzrasta pokousavala je da omrsavi pa je doslo do malokrvnosti sa problemima jedva je iscpali i oporavili.'ej ako imate tzv. krupnu kosku pa nemozete biti mrsavi nije zdravo(kada odete kod nekog dobronamernog koji vas nije duze video pitace vas dali vam je dobro sto ste tako mrsavi) ali nemojte biti kontejner.A nije ni zdravo ako si preterano mrsav izadjes zimi napolju vetar lepo duva pa vas oduva u jarak umesto da odete gde ste hteli.Gde je tu poenta sve sto je ekstremno po pravilu nije dobro.

U redu je

Bustura:
apotekarka:
Novcic_u_fontani:
Ovde koliko vidim javljale su se dve grupe ljudi. Oni koji su imali nešto da kažu, i oni koji su došli samo da istresu svoj huliganski bes na ljude koji su drugačiji , tzv.“navijači” koji misle da su na fudbalskoj utakmici, pa viču: “Bravo!” “Tako je!”….

Razlog zašto se javio ovoliki broj ljudi koji je protiv ovakvog načina i rezonovanja razmišljanja je zato što je ovo bio govor mržnje.
Srećom, ima i onih koji razumeju tišinu između takvih redova pa su dali svoje mišljenje o celoj ovoj priči.

Mislim da ovde ljudi nisu davali svoje komentare zato da bi ubeđivali decu, nego im samo otvaraju oči da pogledaju drugu stranu medalje.
Odjednom sada apeluješ na tinejdžere. Da je tebi toliko stalo do tinejdzera i njihovog fizičkog razvoja, tvoja tema na forumu bi glasila drugačije. Invalide neću spominjati jer smatram da nije dolično koristiti u ovom slučaju socijalne motive, koji su najlakši način za opovrgavanje drugačije izjave.
Najmanji razlog koji bi me naveo da se javim na ovaj forum je da nekom “solim pamet”, daleko od toga, ali…ne dozvoljavam ni da pojedinci sole pamet celom svetu…

Ja, kao izuzetno lepa devojka, (koja nema kompleks superiornosti u odnosu sa drugim ljudima oko sebe) sam se javila da kažem svoje mišljenje, i smatram da je bilo dosta onih koji su mnoge “grube” reči progutali, izbegavajući da izazovu veći retorički sukob.

Zahvaljujem se svima onima koji su pročitali ovaj topic od početka i shvatili o čemu se ovde zapravo radi (a ne o odnosu debelih i mršaivih), i nisu morali da koriste CAPS LOCK da bi neko primetio koliko je glasno izraženo bojkotavnje svega onoga što je dotični rekao.

Hvala svima koji su razumeli.

Jesi li razmišljala o karijeri u politici? Evo, recimo radikali plaču za takvim maminim čistunicama, koje će svetu lepo i kulturiška da objasne ko je kakav, ko šta treba da misli i ko šta sme da kaže.
Naravno, podrazumeva se da svi koji izlaze iz tih okvira treba da se stide a možda i krivično gone.
Neće valjda svako da misli šta hoće pa još i da to svoje mišljenje javno izražava....
Hvala ti jos jednom.
Ti si razumela moj govor.Koji nije govor mrznje.Ali oni koji mrze istinu tako ga dozivljavaju.
Sto se mene tice,ja sam svoje rekao.Mozda i vise nego sto je trebalo.Zato cu sada prepustiti vama dragi moji koji ste uvredjeni,da potrosite malo kalorija tipkajuci po tastaturi.A ja cu u miru citati.Jesti svoju salaticu.I pokusati da shvatim .Dali to stvarno holesterol cini pojedine osobe pametnijim.Ili je to prosta racunica duzine zivota.

Meni se ne cini da ti jedes, vec da brstis, A zna se koliko je inteligencije u svakom bicu koje brsti!

Bustura:

:lol: :lol: :lol:

Jaooo, pascu sa stolice, e jesi lik svaka cast!

Pa zamisli sad neko ko nije pratio ovu temu od pocetka dodje i procita ovaj topic i zucnu raspravu koja sledi.... Mislim da bi pomislio: " E bezim ja odavde dok ne poludim ko i ovi koji tu vise"

:lol: :lol: :lol:

Uhhh, ismejah se ja slatko... evo sad sam se smirila...

Super, originalno, nema sta! :wink:

Back