Devilishgirl:
Jaoo divnooo
Cestitam

Hvala ti do neba.Ja sam jednostavno danas srecan covek.Toliko da nemogu svu srecu zadrzati u sebi.Toliko da sam morao doci na komp i to podeliti ovde.I sve sto sam prethodno rekao za one ribe.Nisam rekao da bi ih uvredio.Jer nezelim nemam pravo.Ali sam rekao da bih uputio na to da odricanje u zivotu donosi takodje srecu.Odreknite se poroka posvetite se zdravom zivotu.I naci cete dusevni mir licno zadovoljstvo i toliko zeljenu srecu.Samo zadovoljan covek siguran u sebe i svoje kvalitete i svoj izgled moze zraciti.A to privlaci.
Rekao sam za sebe najruznije stvari koje sam radio u zivotu.Rekao sam to vama dragi prijatelji.Rekao sam zato sto noisam zeleo da krijem nista od vas.Zasto zato sto nekrijem nista ni od sebe.
To sto sam radio u tejbldensu.To sto sam radio kao poslovna pratnja.To me nije sprecilo da zavrsavam skolu.Da se zaposlim u firmu koju sam zeleo.Da se ozenim. da budem kompletna licnost.Uvek nesto dragi moji prijatelji u zivotu nije kako treba.Moja jedina i prava ljubav pripada nekom drugom coveku.Ali zato tamo gde nam Bog oduzme .Na drugoj strani nam da mnogo vise.Eto on je od mene danas na moj rodjendan.Na veliki praznik nacinio ocem.I to dva puta.To malo bice pocinje da zivi.A od danas i ja samo zivim za njega.sa druge strane dobio sam sina osam godina starog.Kojeg zelim da odgajim kao svog.I da mu zamenim oca koji je umro kada je on bio mali.Do danas prema tom detetu nism imao nikakav stav.Jos manje osecanja.Ali kada mi je onako nesigurno prvi put u zivotu rekao tata.Kada je prvi put u zivotu nekog nazvao ocem.To je u meni nesto slomilo.I to dete od tog trenutka je moj sin.Pravi i najbolji kojeg imam.