Nekada mi se bas sralo na D ribe.Ali mi se sad bas yebe

Tako je majstore. Ne nasedaj na provokacije. Oni ti samo zavide.Najgore sto covek moze da uradi jeste da svoje mane predstavlja kao vrline. Na prim." ja sam debeo i lepo mi stoji".Ma ko ih sisa. Ali najgore je sto debeli roditelji odgajaju debelu decu pa se to prenosi na drugo koleno. Kljukaju ih hranom kao da tove pilice. A sve zbog toga sto nece malo da porade na sebi.Strasno!!!

komsija:
Tako je majstore. Ne nasedaj na provokacije. Oni ti samo zavide.Najgore sto covek moze da uradi jeste da svoje mane predstavlja kao vrline. Na prim." ja sam debeo i lepo mi stoji".Ma ko ih sisa. Ali najgore je sto debeli roditelji odgajaju debelu decu pa se to prenosi na drugo koleno. Kljukaju ih hranom kao da tove pilice. A sve zbog toga sto nece malo da porade na sebi.Strasno!!!
:wink: Ma znam ja da sam u pravu.Ali ipak HVala ti komsija.
E bre toliko si mi vec komsa a nikako na fuka da svratis.Nema smisla.

Malo si "pobrkao loncice". Ovde niko nije rekao da ljudi treba da se goje i budu debeli. Samo smo digli svoj glas i, konacno, iskazali svoje misljenje na ono sto si ti vrlo grubo izneo ovde.
Dakle, preduslov za zadovoljstvo u zivotu ("sreca" je ipak malo prejaka rec) je da budemo zadovoljni sobom.
Pretpostavljam da je tebi za to bilo potrebno i dovoljno da budes zadovoljan time kako izgledas (verovatno i zbog poslova kojima si se bavio/bavis?). I sve ono sto si dobio ili postigao nakon toga smatras posledicom "rada na sebi" pri cemu taj rad podrazumeva prevashodno rad na telu... Ok tvoje je pravo da tako mislis i u to verujes.
Ono sto ti zameram to je sto to nije univerzalan recept i sto mnogima na ovom svetu nije neophodno da svakodnevno provode sat u teretani i sat trceci da bi bili zadovoljni. Pogotovu sto vecini to nije dovoljno. Da ne ulazimo sad u to da su nam zivotni ciljevi i ukusi vrlo razliciti i da ono sto, mozda, tebe cini srecnim nekom drugom ne znaci nista (vazi i obrnuto, naravno).

Pravopisne greske koje pravis (ima ih dosta i od kad si obecao da ces paziti :wink: )privukle su paznju upravo zbog tolikog insistiranja na neophodnosti odricanja i u ulaganja u sebe zarad dobre fizicke kondicije.
Nekome je pravopis vazan - nekom nije. Nekom je bitna svaka kalorija koju unese - nekom nije. Nekom je bitno da nosi "zategnutu" garderobu - nekom nije. Jednostavno, niti smo svi isti niti su nam iste stvari prioritetne.
Sto ne znaci da je neko manje vredan ukoliko ima drugacije prioritete i zivotne stavove.

Bustura:
Devilishgirl:
Jaoo divnooo :D

Cestitam :D
:lol: Hvala ti do neba.Ja sam jednostavno danas srecan covek.Toliko da nemogu svu srecu zadrzati u sebi.Toliko da sam morao doci na komp i to podeliti ovde.I sve sto sam prethodno rekao za one ribe.Nisam rekao da bi ih uvredio.Jer nezelim nemam pravo.Ali sam rekao da bih uputio na to da odricanje u zivotu donosi takodje srecu.Odreknite se poroka posvetite se zdravom zivotu.I naci cete dusevni mir licno zadovoljstvo i toliko zeljenu srecu.Samo zadovoljan covek siguran u sebe i svoje kvalitete i svoj izgled moze zraciti.A to privlaci.
Rekao sam za sebe najruznije stvari koje sam radio u zivotu.Rekao sam to vama dragi prijatelji.Rekao sam zato sto noisam zeleo da krijem nista od vas.Zasto zato sto nekrijem nista ni od sebe.
To sto sam radio u tejbldensu.To sto sam radio kao poslovna pratnja.To me nije sprecilo da zavrsavam skolu.Da se zaposlim u firmu koju sam zeleo.Da se ozenim. da budem kompletna licnost.Uvek nesto dragi moji prijatelji u zivotu nije kako treba.Moja jedina i prava ljubav pripada nekom drugom coveku.Ali zato tamo gde nam Bog oduzme .Na drugoj strani nam da mnogo vise.Eto on je od mene danas na moj rodjendan.Na veliki praznik nacinio ocem.I to dva puta.To malo bice pocinje da zivi.A od danas i ja samo zivim za njega.sa druge strane dobio sam sina osam godina starog.Kojeg zelim da odgajim kao svog.I da mu zamenim oca koji je umro kada je on bio mali.Do danas prema tom detetu nism imao nikakav stav.Jos manje osecanja.Ali kada mi je onako nesigurno prvi put u zivotu rekao tata.Kada je prvi put u zivotu nekog nazvao ocem.To je u meni nesto slomilo.I to dete od tog trenutka je moj sin.Pravi i najbolji kojeg imam.
Mozda se malo kasno ukljucujem... I nisam sve procitala (6 strana... bas ste se raspisali... :lol: )... Samo sam morala da ti kazem SVAKA CAST ako stvarno mislis ovo sto si napisao za sina svoje zene...

Bustura:
smeh:
Malo si "pobrkao loncice". Ovde niko nije rekao da ljudi treba da se goje i budu debeli. Samo smo digli svoj glas i, konacno, iskazali svoje misljenje na ono sto si ti vrlo grubo izneo ovde.
Dakle, preduslov za zadovoljstvo u zivotu ("sreca" je ipak malo prejaka rec) je da budemo zadovoljni sobom.
Pretpostavljam da je tebi za to bilo potrebno i dovoljno da budes zadovoljan time kako izgledas (verovatno i zbog poslova kojima si se bavio/bavis?). I sve ono sto si dobio ili postigao nakon toga smatras posledicom "rada na sebi" pri cemu taj rad podrazumeva prevashodno rad na telu... Ok tvoje je pravo da tako mislis i u to verujes.
Ono sto ti zameram to je sto to nije univerzalan recept i sto mnogima na ovom svetu nije neophodno da svakodnevno provode sat u teretani i sat trceci da bi bili zadovoljni. Pogotovu sto vecini to nije dovoljno. Da ne ulazimo sad u to da su nam zivotni ciljevi i ukusi vrlo razliciti i da ono sto, mozda, tebe cini srecnim nekom drugom ne znaci nista (vazi i obrnuto, naravno).

Pravopisne greske koje pravis (ima ih dosta i od kad si obecao da ces paziti :wink: )privukle su paznju upravo zbog tolikog insistiranja na neophodnosti odricanja i u ulaganja u sebe zarad dobre fizicke kondicije.
Nekome je pravopis vazan - nekom nije. Nekom je bitna svaka kalorija koju unese - nekom nije. Nekom je bitno da nosi "zategnutu" garderobu - nekom nije. Jednostavno, niti smo svi isti niti su nam iste stvari prioritetne.
Sto ne znaci da je neko manje vredan ukoliko ima drugacije prioritete i zivotne stavove.

Slazem se.Doduse receno sve u kontekstu.Indirektno.Ali tvoja misao je shvacena.Zao mi je sto si toliko superiorna u odnosu na mene.Moje obrazovanje.Moj razum.Ali sta ces.Ja sam samo jedan glupan koji misli misicima umesto mozgom.
Ali neka od sutra cu baciti zdravlje.Predacu se hrani.I uzivati u obesti filozofiranju i dosadi.
FUJ

FUJ

Zao mi je sto tako gledas na stvari, ali to je tvoje pravo.
Ne, uopste nisam superiorna, niti se tako osecam, niti sebe tako dozivljavam. A ni tebe ne dozivljavam kao "glupana koji misli misicima umesto mozgom". Uostalom, rekoh ti jednom prilikom, da ukoliko je tacno ono sto si ovde izneo o sebi i svom zivotu, tu ima dosta toga sto je za svako postovanje. Iako nije sve po mom ukusu, to je pravo na razlicitost koju nikome nisam osporavala.
Ako si ti srecan i zadovoljan sa svojim prioritetima, to je sasvim u redu, stavise za svaku je pohvalu (Mnogi ne znaju ni da ih odrede). Samo moras da shvatis da i drugi imaju pravo na svoje.
Ono o dosadi i filozofiranju nisam sigurna da sam dobro shvatila, ali nema potrebe da brines za mene...
O zdravlju ne bih, a sa onim naglasenim "fuj" si me, ipak razocarao... A na to nemam odgovor, niti zelim da ga imam.
Sve najbolje.

Daj, bre šta ste se napalili,debeli imaju pravo da budu debeli, ja imam pravo da mi salište bude odvratno, kome pravo, kome krivo.
Neko gore reče da treba da pomognemo debelima a ne da ih napadamo.To mi nije jasno. Time se odriče da je debljina stvar odluke i volje a svrstava u isti red sa narkomanijom ili alkoholizmom što je besmisleno.Čak i da jeste tako, ljudi prevazilaze i mnogo veće probleme ako imaju jaku volju.
Kada sam prvi put ostala u drugom stanju prestala sam da pušim(zato što sam tako odlučila). Bilo mi je teško 7 dana i prošlo je. Takođe sam odlučila da se neću ugojiti više od 12kg i ugojila sam se 11,5kg.
Nema šta ne može....
E, sad ako me sve ovo neizostavno čini plitkom i nekulturnom i isključuje mogućnost da sam nešto u međuvremenu i pročitala (dok sam pazila da se ne pretvorim u kontejner) tu se ništa ne može....

A sto se ti jedis? Da ti ne rastu zubi pa si nervozan.
Nije mi jasno zasto te je izjava te ribe toliko dotakla ako si vec svestan da si frajer vredan svake paznje. Ja se na izjave muskaraca tipa " Sve su zene *****" i " sve su plavuse glupe" I " zena koja je lepa je i glupa" uopste ne obazirem. A znas zasto?
Zato sto znam da sam neodoljiva i nadasve pametna.
Prema tome potrazi u sebi razlog za svoj bes. Nije ti ta riba kriva sto ima takvo misljenje. A pitanje je i na kakve je majmune nailazila.

Ma znate kako, prirodna selekcija je chudo jedno lepo sredjena: nekvalitetne jedinke polako odumiru ostavljajuci mesta kvalitetnim da nastave vrstu.
Homoseksualne jedinke su direktno osudjene na propast jer ne mogu da imaju potomstvo.
Debeli, glupi, ruzni i ostali (da sad ne navodim,mrzi me) su indirektno osudjeni na to zahvaljujuci ovako divno uredjenom nacinu razmnozavanja....
Ko jos zeli da ima decu sa idiotom? Idiot, sigurno niko normalan.
Ma prirodna selekcija je chudo jedno

Bustura:
naiva:
A sto se ti jedis? Da ti ne rastu zubi pa si nervozan.
Nije mi jasno zasto te je izjava te ribe toliko dotakla ako si vec svestan da si frajer vredan svake paznje. Ja se na izjave muskaraca tipa " Sve su zene *****" i " sve su plavuse glupe" I " zena koja je lepa je i glupa" uopste ne obazirem. A znas zasto?
Zato sto znam da sam neodoljiva i nadasve pametna.
Prema tome potrazi u sebi razlog za svoj bes. Nije ti ta riba kriva sto ima takvo misljenje. A pitanje je i na kakve je majmune nailazila.
Hm odakle bes.
Neznam.Ali iskreno mrzim gojaznost.Mrzim tromost.I mrzim samilost i samosazaljenje.Koliko god ,ovaj zivot nekada bio tezak.Kada prodju ti teski trenutci ,on se ipak nastavlja.A tada treba biti spreman da ga nastivis tamo gde si stao.Zalosno je odreci se svog tela zarad malo uzivanja u hrani.Postoje veca lepsa i bolja zadovoljstva.

Vidis ja bas uzivam u hrani! I uopste ne uzivam u znojenju u teretani, ali to ne znaci da izgledam ko "miss Pigy". To znaci da me je celulit naceo i da me bas boli uvo. Vodim racuna da lepo izgledam i da sam negovana, a prava zadovoljstva nalazim u prijateljima, familiji, muzici i obrazovanju. Ja sam kompletna licnost a ne Barbika

Bustura,
svako ima svoj stav o debelima, ok, ja nikada tako ne bi govorila o bilo kome, ali to je vec druga stvar...ali vidis, zasto, ako si pobornik zdravog zivota, ne spominjes pusace, je'l te ne nerviraju klinke sa 13-14 koje puse? a alkohol? klinci koji se prebijaju od alkohola,...kako to utice na njihovo telo i organizam? je'l to manji problem kod nas...ili je to zdravije od hrane...
peruzzi
smanji dozivljaj,malo obzira prema mentalno i fizicki ostecenim ljudima...zar im zivot nije dosta tezak...

Bustura, cestitam na kumcetu i tvojoj supruzi i tebi zelim sve najbolje.

A sad dva pitanja:
1. Kako su uopste u ovu diskusiju dospele gojazne osobe? (ne znam na osnovu cega si ti tu devojku, koja je svojim postom izazvala toliki revolt kod tebe, svrstao bas u gojazne)

i drugo pitanje koje se nadovezuje na prethodno...

2. Da li si ti siguran da si rascistio sa kompleksima iz mladosti?

Pozdrav za Giguli, Novcic_u_fontani i Smeh (one nisu "danasnje ribe" vec savremene dame)

lolla:
Evo, sad cu ozbiljno da odgovorim, necu vishe da se salim.
:twisted:

.. sama moram priznati da su mi uvek bili simpaticni krupniji momci sa markantnim pogledom heheh... i sa popriclicnom dozom temperamenta... dok upeglane fine atlete su mi nekako...dosadne...

ziveli hedonisti!!

Toliko o toj opevanoj estetici...

Znaci da i za moj stomacic ima nade

DedaMraz:
lolla:
Evo, sad cu ozbiljno da odgovorim, necu vishe da se salim.
:twisted:

.. sama moram priznati da su mi uvek bili simpaticni krupniji momci sa markantnim pogledom heheh... i sa popriclicnom dozom temperamenta... dok upeglane fine atlete su mi nekako...dosadne...

ziveli hedonisti!!

Toliko o toj opevanoj estetici...

Znaci da i za moj stomacic ima nade
Hehehe
Samo ti budi ono shto jesi ;) bolje i to nego da dozivis metarmofozu u plastikaner lutku... Tjah..

Bustura:
Sada citam topic(ljubav i sex)Kaze tamo neka riba .Zasto muskarci razmisljaju glavom u boksericama.
Sa cime to zena razmislja kada moze izvaliti takvu glupost.Verovatno joj je mozak u jednom od jajnika.Ili u dupetu pa polako izlazi sa svakom nuzdom i na kraju ostane plitka da joj je u mozgu samo muska pamet iz njegovih gaca.
Nemogu shvatiti zene koje stalno nesto tvrde kako su muskarci gora rasa od njih samih.Koja je ta zena koja nevoli sex.I koja je ta zena koja pljuje na muskarce.
Odgovor.
Ruzna,debela,sterilna,sisata,masna,neuredna,nenegovana,zapustena.Sa duetom u fotelji koje vecito prdi i smrdi.Sa pogledom uperenim u tv ili monitor kompa.Koje mrze ceo svet samo zato sto ih mrzi da Dignu smrdljivu guzicetinu iz fotelje i da protegnu svoje nogetine od trista kila malo po parku.Ali cemu izgubiti jedan gram.Kada je lakse nabaciti jedno kilo.I tako se rtove i tove.I onda im se upali saliste medju nogama.A one pomisle da to * etina salje signale.Pa hoce muskarca.Ali pre nego sto pozeli muskarca.Mozda treba i na ogledalu da se pogleda pre da joj treba nilski konj.Jer je on gracipozan koliko i ona.Takve nikada ali nikada nemaju zelju da porade na sebi i licnom izgledu.Pa onda budu isfrustrirane i nezadovoljne sto ih frajeri negledaju.
E moja sestro slatka ja da zelim kravu otisao bih u stalu i dovatio neku mlekulju.A da zelim bezmozgasicu usrecio bih neku jadnu mentalno retardiranu.
Ali nazalost po vas nikakve zarozane debele i neaktivne:Svi muskarci vole lepe devojke koje su zategnute uredne i normalne.Niko ne trazi idealnost jer tako nesto nepostoji.Ali svi volimo nekog ko radi na licnom izgledu.Zato sve vi sto ste postale mucenice zahvaljujuci jedinom zivotnom zadovoljstvu pitama i pasulju.Ostavite se kasike i poradite na sebi.Mozda ce vas neko i zapaziti.i okanite se glupih prica o tome kako neko misli kur cem a ne mozgom.Moj kur ac misli samo kada mu ja dozvolim.a dozvoljavam mu uvek kada vidim lepu i zgodnu zenu.Nazalost svinje i krave izbegavam.Cak ih vise i nejedem jer su masne.
Zasto ovo zato sto sam ja neko ko se svaki dan odricem svega.I slatkisa i sokova i mesa.Jedem salatu po ceo dan i trcim sat vremena.Svaki dan u teretani provedem dva sata vezbajuci.I licim na coveka.Niko nezna koliko je moje odricanje od svih zadovoljstava.I zato me ubija kada neka krava zaje bana u zivotu proziva sve muskarce.
Izvinjavam se svim invalidima i osobama sa hormonskim poremecajima.Verovatno ce se osetiti prozvanim ali ove reci njima nisu upucene.I pretpostavljam da je neprijatno procitati ovako nesto.Ali mora se reci jednom istina.Muskarce prozivaju kravetine.A prave ribe uzivaju sa njima svaki dan i vole ih.
Ipak sreca po njih da postoji puno otpada medju muskarcima.Pa pokupe neku budalu koja polako pocne da truli u zagrljaju svoje debele krave.Ovo je upuceno onim glupacamo koje nevide dalje od nosa.A neosecaju na dupetu nista sem stolice.a sebi daju za pravo da misle da imaju vise mozga od muskaracas.Imaju .Ali samo ako je du pe merilo velicine pameti.U suprotnom.....ispadose glupe.

ebte puko si ko bundeva!

Ovde koliko vidim javljale su se dve grupe ljudi. Oni koji su imali nešto da kažu, i oni koji su došli samo da istresu svoj huliganski bes na ljude koji su drugačiji , tzv.“navijači” koji misle da su na fudbalskoj utakmici, pa viču: “Bravo!” “Tako je!”….

Razlog zašto se javio ovoliki broj ljudi koji je protiv ovakvog načina i rezonovanja razmišljanja je zato što je ovo bio govor mržnje.
Srećom, ima i onih koji razumeju tišinu između takvih redova pa su dali svoje mišljenje o celoj ovoj priči.

Mislim da ovde ljudi nisu davali svoje komentare zato da bi ubeđivali decu, nego im samo otvaraju oči da pogledaju drugu stranu medalje.
Odjednom sada apeluješ na tinejdžere. Da je tebi toliko stalo do tinejdzera i njihovog fizičkog razvoja, tvoja tema na forumu bi glasila drugačije. Invalide neću spominjati jer smatram da nije dolično koristiti u ovom slučaju socijalne motive, koji su najlakši način za opovrgavanje drugačije izjave.
Najmanji razlog koji bi me naveo da se javim na ovaj forum je da nekom “solim pamet”, daleko od toga, ali…ne dozvoljavam ni da pojedinci sole pamet celom svetu…

Ja, kao izuzetno lepa devojka, (koja nema kompleks superiornosti u odnosu sa drugim ljudima oko sebe) sam se javila da kažem svoje mišljenje, i smatram da je bilo dosta onih koji su mnoge “grube” reči progutali, izbegavajući da izazovu veći retorički sukob.

Zahvaljujem se svima onima koji su pročitali ovaj topic od početka i shvatili o čemu se ovde zapravo radi (a ne o odnosu debelih i mršaivih), i nisu morali da koriste CAPS LOCK da bi neko primetio koliko je glasno izraženo bojkotavnje svega onoga što je dotični rekao.

Hvala svima koji su razumeli.

Back