nekad je bio/bila tako coool.....

:manikir: mnogo sam dosadna ovako zaljubljena....a nekad sam bila cooool riba....
jeste i vi dosadni i bogu i ocu kad se zaljubite????....ili se to na vama ne vidi????? :manikir:

Da, a najgore je osobi u koju sam zaljubljen, jadna takva, samo bi je cvecem i raznobojnim zvezdicama opsipao,
jadnica, ja sam toga svestan no nisam u stanju mnogo toga da uradim povodom toga, okean osecaja je to,
kasnije se to uravnotezi
:)

:manikir: mnogo sam dosadna ovako zaljubljena....a nekad sam bila cooool riba....

jeste i vi dosadni i bogu i ocu kad se zaljubite????....ili se to na vama ne vidi????? :manikir:

uh, mrzuckam malo sebe kada sam u toj fazi :lol:
e sad, desilo mi se da se jedna drugarica zestoko zatreskala i const je laprdala o njemu, a ja sam smisljala nacine kako da cut the crap! jer mi je stvarrno bilo mucno slusati i gledati je...samo je pricala o njemu, ono leptirici, sarenici, bla bla
i onda, nedavno posle toga sam se ja uplela u tu roze mrezu i plasila sam se da cu da pocnem da se ponasam kao ova gore opisana drugarica :lol:
ali nemoguce je to sakriti..zaljubljenost i kasalj
iam jednu drugaricu koju const davim (davimo se medjusobno) i par ostalih kojima sa vremena na vreme, sa totalno glupim kezom na faci pricam o "nama"
i takoC

Šta jadna ona?!
Jadan ti :cry:

Ma nije teko strshno, vremenom se naviknesh, musko bi trebalo da je jako ali eto nismo svi bezosecajni heroji, no zivi se i sa emocijama lepo i zivahno i mushki kad zatreba :)
d_guess.gif

Back