- Poruka
- 32.694
Pa mislim, zato je valjda cilj naći neku zdravu osobu za sex.. koja se redovno pregleda, a ne menjati ih ko čarape.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra te ta divna zdrava osoba prevari jednom, pokupi nesto igrom slucaja, prenese ti. Utopija. Treba ziveti, i ne moralisati previse.Pa mislim, zato je valjda cilj naći neku zdravu osobu za sex.. koja se redovno pregleda, a ne menjati ih ko čarape.
ptvo nahebe ona dok se proveri od koga ih je fasovalaI cek sad @Paula , recimo covek je u braku, zena mu ima unutar vagine stotine bradavice (a nije svesna)...naebase svi?
Imas dara za pisanije, Ivo Andric bi se ponosio tobomda da dobra fora. ta tradicionalna monogamna leci to staronarodski, izvadis ga ono izadje cela narodna kuhinja. I po neki vlaski vudu lutak
Sutra te ta divna zdrava osoba prevari jednom, pokupi nesto igrom slucaja, prenese ti. Utopija. Treba ziveti, i ne moralisati previse.
Pogledajte prilog 1599469
Ja koliko sam čuo daska za wc je rasadnikObrazuj se...ne prenosi se tako HPV vec koza o kozu, dzabe ti i kondom
I onda je mrmot zavio cokoladu u fobijuJa loliko sam čuo daska za wc je rasadnik
Ova prica garant potiče od neke tetkice koja je okoreli lazni moralista. To mogu da potpisem jedan kroz jedan.Ja loliko sam čuo daska za wc je rasadnik
Je l im prija tvoja zakrivljenost ulevo?!Zato je najbolje rokati u prdaru non stop!
Cuti, dobro je dok ne zavrse na varenju strujom u toj zoniZanose u levo posle danima
jaoj, čega sve nema tamo....analni je vise sejfa a vi kako hocete. klistir i kondom i kul si.
Ovako ovo? brate dok te scepa dole flauta i fauna, uf....ko da si ga ubacio u 2k milja pod zemlju. Dinosaurusi, reptili, otvrone dzinovske biljke.
Paula ti si danas odlucila da nam ogadis sve sto ima veze sa seksom gorkom medicinom.jaoj, čega sve nema tamo....
A jajima neces da mlatis svuda unaokolo?analni je vise sejfa a vi kako hocete. klistir i kondom i kul si.
Ovako ovo? brate dok te scepa dole flauta i fauna, uf....ko da si ga ubacio u 2k milja pod zemlju. Dinosaurusi, reptili, otvrone dzinovske biljke.