- Poruka
- 21.307
Kako ćeš da je sprečiš da se jbe posle tebe
Па купиш букагије на време и случајно заборавиш кључ.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel cvetaju dok te yebu?Мистер Напоконе, *еби и мене!
Imaš gomiletinu pacijenata muških koji devojkama prete, prate ih i posle, cimaju ako nađu novog itd.
Znam,...jer im ne ide uopšte loše u životu. I drago mi je zbog toga!A Kako znas
A jel cvetaju dok te yebu?
pa ne mora u dupe jbte. mislim sta god da te radi. Prsni propolisom svakako ako se odlucis.Невин сам у пркно и скромна су ми знања.
Zato sto si na svojoj kozi osetio kroz sta si sa njima prosao. Postoje takve osobe koje nisu vredne cak ni prezira.A bila mi je sve....
Jel vam se desavalo to kad pomislite na odredjenu osobu s kojom ste bili u intimnim odnosima I vezi
Sad nesto pretiram po glavi neke cure od ranije I ne bi im se javio ni na ulici
Zar nije zrelo i odgovorno...prvo popljuvati sopstveni izbor ( ili priznati poraz, kako god),...pa tek onda pljuvati za osobom, sa kojim ste do pre par izvesnog vremena delili život, takoreći?Zato sto si na svojoj kozi osetio kroz sta si sa njima prosao. Postoje takve osobe koje nisu vredne cak ni prezira.
Ali postoje i mnogi koji nikad ne zatvaraju vrata iza bilo koga. Sve je stvar karaktera a nekad bogme i koristoljublja. Kod zrelih jedinki ne postoji cena gde ce tolerisati na bilo koji nacin nekog oli neku ko im je zivot ogadio.
Naravno, to je hriscanski, ako treba nek nam se isplacu na ramenu ako su nesretniZar nije zrelo i odgovorno...prvo popljuvati sopstveni izbor ( ili priznati poraz, kako god),...pa tek onda pljuvati za osobom, sa kojim se do pre par izvesnog vremena delili život, takoteći!
Svi smo ljudi i pravimo greške. Ko nam je kriv? Osoba ili mi sami? Ne kažem da je lep osećaj biti izrađen, iskorišten ili ostavljen,...ali se dešava se. I najboljima,...treba zato na kraju, ostati takav. Najbolji,...pa tako i o buvšima, sve najbolje.
Hahah to ne vazi za sex jedino da je isao povecati gaJoš nisam doživela da nekoga pamtim zbog seksa i da sledeći nije bio bolji od prethodnog. U svemu u životu se napreduje.
Znam I cure gaje strahopostovanjeImaš gomiletinu pacijenata muških koji devojkama prete, prate ih i posle, cimaju ako nađu novog itd.
Kome da se izjeda drugom, jedna žena?Naravno, to je hriscanski, ako treba nek nam se isplacu na ramenu ako su nesretni
Zene su te koje rodoskrnave bivsu vezu, njihov modus kao sto uz kafu pricaju o akcijama u lidlu. A kafa na teren sandzame u soljici od soca druga koja gleda i kaze sta joj vidi, onda se tema neprimetno prenese na kolateral, bivseg gde su sve ko lesinari u saglasju kao da vriste altissime iz catuli carmine
Muskarci se preporode u oslobodjenju od zle kobi koja ih je gusila i kao gnojni cir izjedala godinama oli decenijama.
Ralicito su likovi reagovali na njihZato sto si na svojoj kozi osetio kroz sta si sa njima prosao. Postoje takve osobe koje nisu vredne cak ni prezira.
Ali postoje i mnogi koji nikad ne zatvaraju vrata iza bilo koga. Sve je stvar karaktera a nekad bogme i koristoljublja. Kod zrelih jedinki ne postoji cena gde ce tolerisati na bilo koji nacin nekog oli neku ko im je zivot ogadio.
To je bila pocetna nalet hormona znaci treba ih reducirati prilikom upoznavanja osoba suprotnoga polaNema tu šta da se vraća na prošlost. Ta osoba nam je tada bila po meri i treba poštovati i nju i sebe šta god da je bilo. To što sad vidimo bez hormonskih uticaja ne znači da treba da se fajtamo. Samo jednostavno.. stvar je prošla iz nekih razloga.
Nema pojma Kako i'm ide eventualno se neko zajednicki prijatelj izlaneZnam,...jer im ne ide uopšte loše u životu. I drago mi je zbog toga!
Ako sam i bila uzrok nečije patnje i bola, to je bilo privremeno.
Haha Pa sto se udaje ako je razumeju samo zene? U startu je znaci provincijalski mentalitet preuzeo kontrolu prirodnog akcidenta koji ce se desiti zbog bracnog nerazumevanja jet sta ce o njoj samici okolina da kaze.Kome da se izjeda drugom, jedna žena?
Žena ipak ženu najbolje razume. I to je možda samo jedan od čestih mehanizama da joj bude lakše, dok otptuša bivšeg u svoj zaborav. Obično to ne znači da joj nije žao, niti da se ne oseća krivom i odgovornom, da ne bi opet sve iznova i drugačije, da ga ne daj bože mrzi ( i ako ga mrzi, mrzi ga samo privremeno),...žena tada pred sobom opravdava svoj nazovi ga, poraz . Mda, to nije,...jer ljudi koji su nam nekad obogatili život, makar i samo u nekoj našoj iluziji jer smo nekad bili srećni s njima, to ipak ne zaslužuju.
Ok,...opet ti svu "kaljagu" na žene.Haha Pa sto se udaje ako je razumeju samo zene? U startu je znaci provincijalski mentalitet preuzeo kontrolu prirodnog akcidenta koji ce se desiti zbog bracnog nerazumevanja jet sta ce o njoj samici okolina da kaze.
Zena mrzi privremeno Sreco, kada zena mrzi njoj nije ravan ni Sv. Ilija Gromovnik. A zene mrze, do gena bivseg. Ako je bio naravno kurslus izmedju njih.
isto ko svemir,nije imao drugog izbora
Opet si olimpijski omasila, skaces uvis a ne u daljOk,...opet ti svu "kaljagu" na žene.
I da jeste, takvom kakvim si je sada opisao, bila je tvoj izbor ( valjda )
Što si je onda d'izvineš, oženio ? ( nije sad da me briga, nego se samo nadovezujem na tvoj post)
Ok,...kako god.Opet si olimpijski omasila, skaces uvis a ne u dalj
Nikad u zivotu se nisam kajao ni zbog cega, ponajmanje izbora. I uvek bio spram zena gdin. Ali ono sta napisem o njinom ludilu stoji kano klisurina jer su 9/10 take.
A ako su u konfrontaciji sa nekim idiotom onda o tome pise Kurir na prvoj strani. Gdina mogu samo da mrze i proklinju, da mu serendaju Ili sa vremenske distance sole pamet znajuci pritom da ga to dotice kao lahor povetarac koji svojom promajom moze da crncugi nazebe govedju zilu
Невин сам у пркно и скромна су ми знања.