Sad je ne bi ni stapom tako

Moje bivše su uglavnom fizički još uvek solidne, ali da, neke su mi se karakterno smučile jer sam video šta su radile posle mene. Javljam se baš svim bivšim devojkama ali sa dobar deo njih nikad više ne bi bio.
Sa mnogima sam ostao prijatelj, i mnogima sam posle pomogao kroz život, čak i njihovim muževima. Bez nekih tendencija sa moje strane.
Jbg, baš za štap i nisu, dobre su to... bičerke :rotf:
Meni se smucavaju cak I dok Sam s njima a kamo li posle
Najsimpaticnije su mi na prvom drugom eventualno trecem dejtu dok se Jos ne ispolje kakve su u potpunosti sto se tice karaktera

nikad nisam imala osecaj za nekog da mi je sve na svetu..
o bivsima uopste ne razmisljam a pogotovo ne na taj nacin.
ne bih spavala ni sa jednim opet ali nemam osecaj gadjenja.

nikad nisam imala osecaj za nekog da mi je sve na svetu..
o bivsima uopste ne razmisljam a pogotovo ne na taj nacin.
ne bih spavala ni sa jednim opet ali nemam osecaj gadjenja.
Ma bukvalno da se roknes zbog nekog a sad bih roknuo sebe sto Sam hteo da se roknem

Pa to... Ja i ne prekidam ako su mi kul. Prekidam jer mi se neko smuči prosto iz ovog ili onog razloga. I onda tu nema nazad.
Znaci sluze ti ko koristoljubivi klovnovi samo za zabavu i dok tu funkciju vrse bez upliva na nesto sustinski ozbiljno, vrse poso narodski receno :lol:

Obicno se neko drugom smuci samo iz dva razloga, prvi je onaj ofucani da je taj ili ta stoka i zivina ali ja se pitam ako je u biti to, kako taj ili ta pametnica nisu odmah uvideli jer se to ne da maskirati. Drugi je klasican, kada iz bilo kog razloga neopravdanog ili opravdanog, prekinuti namaze govnima istine nekoga koji se lazno izdaje, manipulise, maze ili radi nepodopstine misleci samo na svoju guzcu, pa onda taj ili ta naprasno prekinu bilo kakav kontakt zbog besa jer su razotkriveni, povredjeni, tuzni, ili ocajno samotni od parajuceg srcanog bola. :lol:

Choose wisely sto bi rekli Bajron ili Blejk, ebem li ga, stade mi ovaj crazy brain :rotf:

A bila mi je sve....
Jel vam se desavalo to kad pomislite na odredjenu osobu s kojom ste bili u intimnim odnosima I vezi
Sad nesto pretiram po glavi neke cure od ranije I ne bi im se javio ni na ulici

Шта знам, никад нисам дупетом затварао врата тако да кад дођем у ситуацију да се сретнем са неком бившом то све буде ок.

Znaci sluze ti ko koristoljubivi klovnovi samo za zabavu i dok tu funkciju vrse bez upliva na nesto sustinski ozbiljno, vrse poso narodski receno :lol:
?
Obicno se neko drugom smuci samo iz dva razloga, prvi je onaj ofucani da je taj ili ta stoka i zivina ali ja se pitam ako je u biti to, kako taj ili ta pametnica nisu odmah uvideli jer se to ne da maskirati. Drugi je klasican, kada iz bilo kog razloga neopravdanog ili opravdanog, prekinuti namaze govnima istine nekoga koji se lazno izdaje, manipulise, maze ili radi nepodopstine misleci samo na svoju guzcu, pa onda taj ili ta naprasno prekinu bilo kakav kontakt zbog besa jer su razotkriveni, povredjeni, tuzni, ili ocajno samotni od parajuceg srcanog bola. :lol:
Ovo nista ne razumem.
Svako ima svoje razloge. Licno sam i previse tolerantna.

Шта знам, никад нисам дупетом затварао врата тако да кад дођем у ситуацију да се сретнем са неком бившом то све буде ок.

Koliko sam skapirao po temi, ovde je više to da se zapita što mu je uopšte trebala ta neka sa ove distance, nego da je loše završio i da joj se ne bi javio jer su neprijatelji.

Koliko sam skapirao po temi, ovde je više to da se zapita što mu je uopšte trebala ta neka sa ove distance, nego da je loše završio i da joj se ne bi javio jer su neprijatelji.
Sto je najkace skapirao Sam da se neprijatelji plase jednog od njih I postuju se iz straha
Jedna mi je rekla da joj je bivsi svasta priredjivao Al da nece lose o njemu jer je agresivan regularno mu se Javi itd
A meni recimo posto Sam joj vec sad bivsi nista od toga
Jos pokusala da mi preslika kao nemoj da si mi pravio scene uhodio ucenjivao sto meni nije bilo ni na kraj pameti

Sto je najkace skapirao Sam da se neprijatelji plase jednog od njih I postuju se iz straha
Jedna mi je rekla da joj je bivsi svasta priredjivao Al da nece lose o njemu jer je agresivan regularno mu se Javi itd
A meni recimo posto Sam joj vec sad bivsi nista od toga
Jos pokusala da mi preslika kao nemoj da si mi pravio scene uhodio ucenjivao sto meni nije bilo ni na kraj pameti

Imaš gomiletinu pacijenata muških koji devojkama prete, prate ih i posle, cimaju ako nađu novog itd.

Back