gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Pa ja hrčem zapravoJe'l hrče? Pitam zbog sebe...da znam kol'ko sam iritantna.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja hrčem zapravoJe'l hrče? Pitam zbog sebe...da znam kol'ko sam iritantna.![]()
Završio u čorbi?Pa šta si mu radio, kornjače žive po 120 godina
Jesi ga udavio?
Pa ja hrčem zapravo
Kod mene to nije slučaj. Sve što sam kod nje voleo nekad volim i sad.Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.

Moguce je. Kazu da treba birati partnera s kojim imas o cemu pricati, a ne po izgledu. Moje misljenje je da smo mi svi jedni drugima na teret, nije lose nekog imati, samo neka svako ima svoja vrata.Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.
Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.
Moja najdublja osecanja![]()

pa ne bas, ali ok, ja sam drkos kome nikad nista nije bilo preslatkoЈе л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.

Da, da...taj rad. "Da draga"!pa ne bas, ali ok, ja sam drkos kome nikad nista nije bilo preslatko
jedinu zelju za davljenjem imam, ali to od pocetka, kad me kao slusa dok pricam, cak me i gleda direkt u oci, i onda se samo trgne i izgovori ''sta si rekla?''....tacno bih ga odrobijala![]()
e to...ili kad sutradan kaze ''pa nisi mi rekla''Da, da...taj rad. "Da draga"!

e to...ili kad sutradan kaze ''pa nisi mi rekla''![]()

Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.

Добродошла опет, лепо је кад налетиш овде. : )Razmažena si, zaboravila si užase promiskuiteta
Ne dešava mi se. Sve što mi se sviđalo na početku još uvek volim, a ono što mi je smetalo sada manje smeta jer sam oguglala.
Eh,uzasi promiskuitetaRazmažena si, zaboravila si užase promiskuiteta
Ne dešava mi se. Sve što mi se sviđalo na početku još uvek volim, a ono što mi je smetalo sada manje smeta jer sam oguglala.

Brt da smanjimo sa medikamentima jer cemo i sifre za forum zaboravitisve bese sinpaticnim al vise se ni ne sjecam

nisam na ljekovi da smanjimo mi votke pive dok jetra radi lako cemo a chuka nek se snadjeBrt da smanjimo sa medikamentima jer cemo i sifre za forum zaboraviti
Tema- Da, skoro sve sto sam u pocetku voleo vremenom je pocinjalo da iritira do bola.
Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.