Некад и сад

gost 124731

Legenda
Poruka
63.526
Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.

Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.

А знаш оно кад прича неки штос и ти цркнеш од смеха а онда 10 година касније схваташ да си га чула два милиона пута за то време и да си за то ти крива јер си цркла од смеха зато што си била заљубљена а он утриповао да је баш много смешно па од тада прича тај фазон свима и свуда и у свакој прилици

Ја немам тих проблема. Све те прошле везе код мене заврше у канту. То се одбацује и не мисли се о томе. Ослобађа се простор за нову особу. Иако ће та нова особа учинити нешто лепо што је нека друга девојка урадила раније, то нема везе. Ово је све ново, нови доживљај. И нова особа не заслужује да испашта због нечега што се мени десило.

Живим у тренутку, тако да не постоји нико друго осим особе коју сада волим. :worth:

Ја немам тих проблема. Све те прошле везе код мене заврше у канту. То се одбацује и не мисли се о томе. Ослобађа се простор за нову особу. Иако ће та нова особа учинити нешто лепо што је нека друга девојка урадила раније, то нема везе. Ово је све ново, нови доживљај. И нова особа не заслужује да испашта због нечега што се мени десило.

Живим у тренутку, тако да не постоји нико друго осим особе коју сада волим. :worth:
Није реч о прошлим везама него кад си дуго са неким и ствари које су ти биле кјут на почетку те у неком тренутку почну иритирати.
Да ли је то неминовна ствар? Дешава ли се свима? Је ли до мене?

Није реч о прошлим везама него кад си дуго са неким и ствари које су ти биле кјут на почетку те у неком тренутку почну иритирати.
Nije do tebe nego je bre grindevald barisca za sirotinju, piše bezveze

ono bio ti kjut decko i onda shvatis da nije vise kjut :mrgreen:

Back