VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.058
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo puta
Zbog ljubavi prema pivu
zbog ManastirkeNara'fno,...zbog čega bi drugog inače?![]()
Tema je u naslovu
![]()
to je toMeni treba prvo da se duboko i intimno povezem sa tom osobom da bi mi se sklanjalo tlo pod nogama. Ne ide to tako sretnem nekoga i fascinira me i odlepi energijom. Na protiv, pre moze da bude los osecaj. Da nisam u kontroli sa svojim osecanjima i ne mogu da pricam sa njom ili sta vec.
Неее...одмах кренем да се фолирам и глумим...јаче је од мене...Tema je u naslovu
![]()
pa, za to smo krivi mi koji obaramo s' noguDa li ste nekad izgubili tlo pod nogama zbog ljubavi ?

Pa pre ce biti da su to ekstremi. Nash, zrele osobe mogu da se prepuste i lepo da grade emocije bez da im neko lomi noge, krsi tlo pod nogama, da dobijaju tahikardije i gube kontrolu nad sobom etc.Paradoksalno, za to je potrebna hrabrost prepuštanja.
Inače se ljudi drže suzdržano, onda nemaju down, ali nemaju ni up
A nosi o zdravstveni rizik u određenim godinamaPa pre ce biti da su to ekstremi. Nash, zrele osobe mogu da se prepuste i lepo da grade emocije bez da im neko lomi noge, krsi tlo pod nogama, da dobijaju tahikardije i gube kontrolu nad sobom etc.
Pa nosi, jer je to priselektivno ponasanje. Oborio me s nogu. Pogodi sta? Velika je verovatnoca da nisi jedina koju obara s nogu, plus godine...No, to je tek siroka tema.A nosi o zdravstveni rizik u određenim godinama
Od kad ti ne voliš široke temePa nosi, jer je to priselektivno ponasanje. Oborio me s nogu. Pogodi sta? Velika je verovatnoca da nisi jedina koju obara s nogu, plus godine...No, to je tek siroka tema.
Volim nego sam provalio da umem da smorim s njima pa ucim da napravim stop i spakujem u etar.Od kad ti ne voliš široke teme![]()