gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Брате је л ти читаш да сам питала за другарицуАко ти је тако прошао бивши, како ли ће пробати следећи?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Брате је л ти читаш да сам питала за другарицуАко ти је тако прошао бивши, како ли ће пробати следећи?![]()
Брате је л ти читаш да сам питала за другарицу

moja zena je potpukovnik u vojsci u PVO ali je rezervista nije u aktivnom sastavu to mi mnogo smeta.
posle je neki kurs upisala pa nije stigla vremenski.Što nije aktivna ili što je potpukovnik
A šta ti tačno smetaposle je neki kurs upisala pa nije stigla vremenski.
to je moja licna stvar.A šta ti tačno smeta
to je moja licna stvar.

)))))))))))))))))))))mora da ti kaže da ti je slabašna raketa priznajto je moja licna stvar.

A ti obrises prasinu prvo (samo ne znam odakle ti mrvice na namestaju ali ajd'),pa kad ukljucis usisivac podignes prasinu sa poda koja ponovo padne po namestaju?pa ne, nema stvari koje su mi bile kjut a da me sada nerviraju
ali
ima stvari koje mozda nisam primecivala na pocetku a sada me nerviraju
npr kako zaboga moze prvo da usisava pa onda da brise prasinu, kad sve mrvice posle brisanja prasnine padnu na pod i onda opet mora da se usisava
Sad ozbiljno,ne desava se.Ono sta mi se svidjalo svidja mi se i dan danas,iako nismo zajedno,svejedno mi se svidja.Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.
Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.
Није реч о прошлим везама него кад си дуго са неким и ствари које су ти биле кјут на почетку те у неком тренутку почну иритирати.
Да ли је то неминовна ствар? Дешава ли се свима? Је ли до мене?
Sad ozbiljno,ne desava se.Ono sta mi se svidjalo svidja mi se i dan danas,iako nismo zajedno,svejedno mi se svidja.
To sto se meni svidja je moja percepcija ljudi,i ne menja se tek tako.
ija tako piso pjesama i piso al moro sam nac drugu crkvu dje cu se moliti a onda trecu i cetvrtu i i dalje pisemMeni se desilo. Momak pun fantazije,maste,saznanja o "univerzumu" i tome slicno. Znao je da mi prica satima.Posle par godina i dalje je pricao o istim stvarima,sa istim zarom,no bice da je do mene posto su se moja interesovanja blago promenila pa mi ta ista prica izazivala kontra efekat,jbga.