Некад и сад

pa ne, nema stvari koje su mi bile kjut a da me sada nerviraju
ali
ima stvari koje mozda nisam primecivala na pocetku a sada me nerviraju

npr kako zaboga moze prvo da usisava pa onda da brise prasinu, kad sve mrvice posle brisanja prasnine padnu na pod i onda opet mora da se usisava
A ti obrises prasinu prvo (samo ne znam odakle ti mrvice na namestaju ali ajd'),pa kad ukljucis usisivac podignes prasinu sa poda koja ponovo padne po namestaju? :rotf:

@ tema- Ljudi se kroz zivot menjaju,menjaju navike,interesovanja.Mozda te vise intrigira to sto neko za 10 god nije ni probao da promeni neku svoju naviku (srce supu iskljucivo ako jede levom rukom,ili oblaci gace preko glave).Tvoju drugaricu,ne tebe.

Је л могуће да све ствари које су вам биле страшно симпатичне код партнера годинама касније постану ствари које вас најгоре нервирају? Али баш све.
Нешто што вам је било преслатко једног дана постане ствар због које желите да га удавите итд.

Ово је наравно из серијала драги браво питам за другарицу.
Sad ozbiljno,ne desava se.Ono sta mi se svidjalo svidja mi se i dan danas,iako nismo zajedno,svejedno mi se svidja.
To sto se meni svidja je moja percepcija ljudi,i ne menja se tek tako.

Meni se desilo. Momak pun fantazije,maste,saznanja o "univerzumu" i tome slicno. Znao je da mi prica satima.Posle par godina i dalje je pricao o istim stvarima,sa istim zarom,no bice da je do mene posto su se moja interesovanja blago promenila pa mi ta ista prica izazivala kontra efekat,jbga.

Није реч о прошлим везама него кад си дуго са неким и ствари које су ти биле кјут на почетку те у неком тренутку почну иритирати.
Да ли је то неминовна ствар? Дешава ли се свима? Је ли до мене?

ДА.

Прво је до тебе, па је онда и до њега.

Неминовно јесте и дешавава се свима који не напредују као личности или им се то споро догађа.

То нема везе са интелигенцијом, образовањем, каријером, новцем,...и сл.

Две личности морају паралелно (могу и различито) напредовати, ако желе да проживе заједно 60.г.

Meni se desilo. Momak pun fantazije,maste,saznanja o "univerzumu" i tome slicno. Znao je da mi prica satima.Posle par godina i dalje je pricao o istim stvarima,sa istim zarom,no bice da je do mene posto su se moja interesovanja blago promenila pa mi ta ista prica izazivala kontra efekat,jbga.
ija tako piso pjesama i piso al moro sam nac drugu crkvu dje cu se moliti a onda trecu i cetvrtu i i dalje pisem

Back