Nego, reci ti meni 'oćel' bit onog rata, a?

Da li ce u narednom periodu biti sukoba izmedju Rusije i NATO-a van granica Ukrajine?

• DA

glasova: 12 37,5%
  • NE

glasova: 20 62,5%

• Ukupno glasova
    32
Неће бити великог рата јер Русија посједује БИЧ БОЖИЈИ а није нуклеарно оружје!
20 година испред свих тренутно по питању балистичког хиперсоничног оружја...
f_35757855_1280.gif
И који је разлог да час посла не искористе на Укрима?

posto vidim da su mediji i drzave pocele da sire paniku o vrlo izvesnom nuklearnom sukobu na teritoriji Evrope, da bi time skrenuli paznju sa aktuelnih problema vezano za ekonomsku krizu, inflaciju, korupciju u koje su manje/vise sve zemlje ogrezle (ne samo Srbija), evo pitam ja vas sta mislite da li ce rata biti?
zasto da? zasto ne?
Mislim da je ta prica kod vas preuvelicana, verovatno iz vise razloga: politicari imaju svoje razloge, a prosecan stanovnik ima neka ubedjenja koja su kombinacija mitologije, pravoslavlja i komunizma i losih medijskih izvestavanja, tako da prosecan gradjanin misli, pojednostavljeno- pravda ce trijumfovati, kolektivni zapad se ogresio o nas- samim tim bit' ce kaznjeni, a u Rusiji vide sredstvo kaznjavanja tj bozji instrument, pa dolaze do zakljucka dac e Rusi razbucati kolektivni zapad i onda ce nama biti ispravljena sva (percipirana) nepravda.

Na zapadu se o ratu i ne prica toliko, u UK nisam cuo ama bas nikoga da prica o nuklearnom i globalnom ratu, niti je iko zainteresovan za tu temu, bave se ljudi svojim problemima i ekonomijom.
Nuklearnog i opstog rata nece biti jer nikom ne odgovara, "kolektivni zapad" i KIina se drze najvaznijeg fronta- a to je ekonomija i tehnologija, a ni VVP nije sumanut, izvuci ce nesto iz Ukrajine i to prikazati velikom pobedom i to je otprilike to.

Неће бити великог рата јер Русија посједује БИЧ БОЖИЈИ а није нуклеарно оружје!
20 година испред свих тренутно по питању балистичког хиперсоничног оружја...
f_35757855_1280.gif
sa tih 20 godina napretka ne mogu da pobede ukrajinu vec 11 godina :D :D :D

posto vidim da su mediji i drzave pocele da sire paniku o vrlo izvesnom nuklearnom sukobu na teritoriji Evrope, da bi time skrenuli paznju sa aktuelnih problema vezano za ekonomsku krizu, inflaciju, korupciju u koje su manje/vise sve zemlje ogrezle (ne samo Srbija), evo pitam ja vas sta mislite da li ce rata biti?
zasto da? zasto ne?

evo da ja kazem prvi, mada ljudi sa kojima diskutujem verovatno znaju moj stav:
dakle, apsolutno NE!
Putin za to nema m*da, a kakvo god ja lose misljenje imao o njemu, moram da kazem da covek nije retard i uci u nuklearni rat bi bilo vrlo lose za Rusiju i on to dobro zna. jer nije Rusija jedina koja ima nuklearno oruzje, isti broj raketa koje bi ispalio na zemlje NATO-a dobio bi u roku od odmah nazad po svojim gradovima.
a drugo, kao sto sam vec vise puta u razlicitim temam ovde pisao iako nisam teoreticar zavere, smatram da svetom upravlja kapital (banke/korporacije), ne Bajden/Tramp/Putin/SiĐinping ako bi doslo do opsteg rata, ko bi kupovao njihove usrane elektro-automobile? ajfone? lekove? ko bi uzimao kredite? koga bi kontrolisali? ljudi koji imaju moc i uticaj tako nesto sigurno nece dozvoliti...

sta misle o aktuelnoj situaciji?

Vidiš ,upravo iz tog poslednjeg razloga će i doći do nuklearnog rata.Verovatno su procenili da je ovo moderno čovečanstvo potpuno besmisleno,bez izgleda za bilo kakav napredak.Umesto da radjas decu,molis se Bogu i teras stoku ili ores njivu ,ti se zaposlis u nekoj idijotskoj kompaniji da bi se sedeo ceo dan za kompjuterom kako bi imao pare da kupujes sve to što si pobrojao.
Konstatacija da neko ima ili nema m...je presmesna,jer nije pitanje da li ima ili nema već kad te neko stavi pred svršen čin ,onda nemaš izbora

Сармат може да уништи Лондон шест минута након полетања​

:D
I sta ce biti s Moskvom nakon sto Sarmat bude unisten?
Mislic da je VVP sumanut pa da unisti i Rusiju i veci dio sveta?
Na temi "Srbija totalno nespremna za nuklearni rat" na strani 6 sam postavio slike rezultata nuklearnog rata, inace da ponovim jos jednom- atomska sklonista i vezbe u slucaju nuklearnog napada su samo da se smiri stanovnistvo i spreci panika, isto kao i kad vojnika treniraju u borbi s bajenetom- ovo nema nikakvu vrednost u borbi vec je samo psiholoski trening za vojnika da kad ostane bez municije nema osecaj da je razoruzan i da ne pocne da panici.
U slucaju nuklearnog rata smo svi donji, da se tako izrazim.
Svako ko propagira nuklearni rat ili je totalno neupoznat s materijom ili je umobolan.

6 минута до Лондона. Довиљно брзо. :D
Samo sto rakete dok stignu do Londona, vec ce ici rakete u drugom smeru (sistem ranog upozoravanja).
Ljudi nemojte lupati glupost, i pricati o stvarima u koje se ama bas ni malo ne razumete.
Samo pravite budale od sebe.

Bic bozji (eng "dead mans switch"). To ste culi na happy tv-u i na informeru, ali to nije tacno, isto kao sto nije tacno da kad se nuklearna raketa lansira da se moze reprogramirati, to je samo u filmovima i igricama, u relanosti kad nuklearka poleti- poletila je.

Poslednja izmena:
nece rusi, putin je jako human i miroljubiv, on se grozi krvi i nasilja
Наравно. Али, није ни тај тип човека да ће допустити да му разоре државу. Буде ли проценио да су интереси Русије угрожени, да је Москва угрожена, ево сад ти кажем - ни секунда се неће либити да употреби нуклеарно оружје!

Back