Nego, reci ti meni 'oćel' bit onog rata, a?

Da li ce u narednom periodu biti sukoba izmedju Rusije i NATO-a van granica Ukrajine?

• DA

glasova: 12 37,5%
  • NE

glasova: 20 62,5%

• Ukupno glasova
    32
Ja kad sam pricao na Teorijama...ti i @Black_star niste verovali... 😴🙃
Dosad ste mogli bar 3 konzerve mesnog nareska zastekati...

Nego...salu na stranu...
Da pitas Ukrajinca i Rusa u Beogradu...za njih je vec pocelo....

...
svašta si TI pričao :mrgreen:
u svemu mogućem i nemogućem ti nađeš neku povezanost sa brojem 11, sa vakcinom protiv korone, razvijes teoriju zavere od toga, tako da i da si slučajno nekad nešto smisleno napisao, svakako je to teško prepoznati i izdvojiti iz okeana gluposti koje ovde pišeš :D

Da li ce u narednom periodu biti sukoba izmedju Rusije i NATO-a van granica Ukrajine?​

Odgovor:Neće biti sukoba između Rusije i NATO-a van granica Ukrajine.

20 januar 2025 će Putin sa novoizabranim predsednikom S.A.D.-om se dogovoriti u vezi mira,i ako se ne dogovore neće biti sukoba niti nuklearnog rata,Volodomir Olaksandrovič Zelenski će vrlo brzo potpisati kapitulaciju.

Da li ce u narednom periodu biti sukoba izmedju Rusije i NATO-a van granica Ukrajine?​

Odgovor:Neće biti sukoba između Rusije i NATO-a van granica Ukrajine.

20 januar 2025 će Putin sa novoizabranim predsednikom S.A.D.-om se dogovoriti u vezi mira,i ako se ne dogovore neće biti sukoba niti nuklearnog rata,Volodomir Olaksandrovič Zelenski će vrlo brzo potpisati kapitulaciju.
to kaže baba-Vanga, Tarabići, chatgpt ili šta? :think:

...

NATO ADMIRAL DAO ZAPALJIVU IZJAVU: Alijansa razmratra visoko precizne udare na Rusiju u slučaju sukoba (FOTO)​

https://www.google.com/amp/s/www.no...r-admiral-nato-ukrajina-rusija-precizni-udari

Da vidimo biografiju i datum rodjenja ovog holandskog admirala:

Rob Bauer
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rob_Bauer
Robert Peter Bauer (born 11 November 1962) is a Dutch military officer of the Royal Netherlands Navy who has been serving as Chair of the NATO Military Committee since June 2021

Dakle...

11.11.

:ceka::ceka::ceka:

I da...
Bauer je u prevodu SELJAK

...

to kaže baba-Vanga, Tarabići, chatgpt ili šta? :think:
Prorokovali su pomenuti i o “strateškim porazima Rusije”, kad ja tamo a ono međutim: zapazimo jedan od 36 kratera koje je napravio Orešnik-Lešnik tj Orašar, tu je pre bio Južmaš:

F2477E00-E5E9-4A0E-B19A-4D27CE336E12.jpeg

7E3F1495-B61F-41F4-8E8B-194D6DD11184.jpeg

Čisto sumnjam da je nekom u EU mnogo stalo da i po njemu krene ovakav pljusak, a mogu da se stave i višekilotonske, 36 komada po raketi…
2044188A-2E53-463F-BA79-E3C544C2CC16.jpeg

Da li ima dovoljno ludih da zbog ambicija Zelenog Rajha prirede ovo i kod sebe?

Back