Šta reći o ovom čoveku?

Drogiraš se definitivno,u suprotnom ne bi ovako pisao.
Narod mu je dao mandat,on je predsednik države.ta ti misliš da je on samo figura?Pa pogledaj bilo kog predsednika u EU,svi to rade.
Predsednik, po Ustavu, ima odredjena ovlašćenja - uglavnom da na večerama deli ordenje.
Ako je hteo nešto više, mogao je da ostane Predsednik Vlade.
A i Predsednik Vlade mora prvo da pita Skupštinu u vezi odredjenih dogovora, a ne Da ide i potpisuje sporazume o kojima će tek naknadno ( ili nikada) obavestiti Skupštinu.

Da,baš se vidi na ovoj slici da je srećna,zar ne?
A blokaderi samo što ga nisu izljubili tamo,njihovog dragog čika Piculu :D
A čika Picula se borio protiv Srba i proterivao ih u Oluji,a ovi naši bezmozgaši srećniiii kao mala deca kad su ga videli.To su osobe koje nemaju ni S od Srbina,i dobro ih je držati što niže na društvenoj lestvici,jer nemaju osećaj pripadnosti svom narodu niti poznaju istoriju svog naroda,a takvi su opasni.
Obična gluma za zombirane Vučićeve glasače.
Zato je Vučić u susretu sa ustaškim generalima Markačem i Čermakom baš srećan i srdačan, vidi se da su pravi prijatelji.
Da podsetim, to su oni ustaški generali koji su proterali Srbe iz RSK u etničkom čišćenju zvanom "Oluja".
1766337736328.jpeg

Za koga blokaderi rade?Zar oni nisu autošovinisti ili još gora varijanta građana?Tura do Strazbura,sastanak sa HDZ ratnim veteranom,ometanje građana,kršenje zakona?Nego,vidiš li ti čemu se on čudi,što nema događaja kao u Kijevu kada se ona vlast okrenula od EU.
Evo, recimo blokaderi su "autosovinisti". Ali, jesu li oni kriminalizovali drzavni sistem, proizveli stotinu sns milijonera i milijardera, potpisali briselske, vashingtonske ugovore, ispunili ohridske, pokusali da podmite Kusnera Generalstabom, Kasarnom 7-puka, starim generalstabom KiM, unistili PKB i gotovo poklonili najbogatija nalazista zlata i srebra . . . Pa, nisu! Ali ti tvoji domoljubi seseljovci i sns zuti sljam _JESU.

Obična gluma za zombirane Vučićeve glasače.
Zato je Vučić u susretu sa ustaškim generalima Markačem i Čermakom baš srećan i srdačan, vidi se da su pravi prijatelji.
Da podsetim, to su oni ustaški generali koji su proterali Srbe iz RSK u etničkom čišćenju zvanom "Oluja".
Pogledajte prilog 1835727
I?Šta sad?Ako mu je neki prišao,šta je trebao,da ga udari kišobranom?
Predsednik, po Ustavu, ima odredjena ovlašćenja - uglavnom da na večerama deli ordenje.
Ako je hteo nešto više, mogao je da ostane Predsednik Vlade.
A i Predsednik Vlade mora prvo da pita Skupštinu u vezi odredjenih dogovora, a ne Da ide i potpisuje sporazume o kojima će tek naknadno ( ili nikada) obavestiti Skupštinu.
A to bi vi hteli,da izigrava fikus?Pa vidiš,i ostali predsednici država razgovaraju i pregovaraju,nisu fikusi koji organizuju večere.Oni su ti koji se pitaju.
Samo ako je tvoj Vučić obezbedio dovoljno municije i za njih.
Moj?!Srbija prodaje municiju sa klauzulom u ugovoru da ne ide tamo,e sad,činjenica je da se EU upregla da sve ide Ukrajini i mi tu malo šta možemo.

Evo, recimo blokaderi su "autosovinisti". Ali, jesu li oni kriminalizovali drzavni sistem, proizveli stotinu sns milijonera i milijardera, potpisali briselske, vashingtonske ugovore, ispunili ohridske, pokusali da podmite Kusnera Generalstabom, Kasarnom 7-puka, starim generalstabom KiM, unistili PKB i gotovo poklonili najbogatija nalazista zlata i srebra . . . Pa, nisu! Ali ti tvoji domoljubi seseljovci i sns zuti sljam _JESU.
Vidi sokole,ono što pouzdano znam jeste činjenica da je PKB bio devastirano preduzeće a od kako je prodat posluje stabilno i donosi prihode u budžet.Ja prolazio par puta pored,sve sam John Deere ispred.Čudo jedno.To na čemu insistirate(briselski,vašingtonski i ostali ohridski sporazumi) su deo šire slike i pokušaj održavanja mira na ovom prostoru uprkos pokušajima zapada da zapali balkansko bure baruta.
I nikad nemoj da upoređuješ ove što blokiraju saobraćaj i fakultete sa ljudima koji se trude da država bude stabilna.Ovi prvi pokušavaju da je destabilizuju,u suprotnom ne bi to radili.Logika.

I?Šta sad?Ako mu je neki prišao,šta je trebao,da ga udari kišobranom?
Jadnik.
Morao je ovako srdačno da se rukuje sa ustaškim generalima.
Sa sve osmehom od "uva do uva".
On jadnik uvek mora nešto - mora da potpisuje Veleizdajničku predaju Kosmeta šiptarskim teroristima, mora da pokloni zapadnu Srbiju Rio Tintu, mora da Kinezima pokloni rudnike zlata, mora da Francuzima pokloni aerodrom, mora...
Zašto li mora...zna li se?
A to bi vi hteli,da izigrava fikus?Pa vidiš,i ostali predsednici država razgovaraju i pregovaraju,nisu fikusi koji organizuju večere.Oni su ti koji se pitaju.
Ako je predsednički sistem - to je i logično.
Ovde, u Srbiji, je kancelarski sistem.
Ako ne znaš koja su Ustavna ovlašćenja Predsednika Srbije - pročitaj Ustav, ima ih svega osam.
Moj?!Srbija prodaje municiju sa klauzulom u ugovoru da ne ide tamo,e sad,činjenica je da se EU upregla da sve ide Ukrajini i mi tu malo šta možemo.
Tvoj Gazda se hvalio da je izvezao u Ukrajinu skoro milijardu evra vredno oružje i municiju i time je Srbija uskladila svoju politiku sa politikom pomoći Ukrajini od strane eU.

.To na čemu insistirate(briselski,vašingtonski i ostali ohridski sporazumi) su deo šire slike i pokušaj održavanja mira na ovom prostoru uprkos pokušajima zapada da zapali balkansko bure baruta.
Šira slika Veleizdaje Veleizdajnika Vučića.
Za to, Bajo moj - sledi mastan konopac.
I za onog ko pomaže i opravdava Veleizdaju.
I nikad nemoj da upoređuješ ove što blokiraju saobraćaj i fakultete sa ljudima koji se trude da država bude stabilna.Ovi prvi pokušavaju da je destabilizuju,u suprotnom ne bi to radili.Logika.
Teritorijalno sakaćenje Srbije, poklanjanje svih njenih prirodnih bogatstava strancima, pretvaranje Srbije u eU deponiju i spalionicu kancerogenih otpada, uvlačenje Srbije u NATO pakt preko 153 zajedničke vojne vežbe, zaduživanje čukununuka radi izgradnje puteva koji trebaju Nato paktu i neprijateljima Srbije, izgradnja stadiona u situaciji kada bolnice izgledaju kao ruine,...
To je tvoja logika, botu?
Obraz kao djončina, a savest je, verovatno, nešto za šta si možda čuo da postoji kao pojam?

Šira slika Veleizdaje Veleizdajnika Vučića.
Za to, Bajo moj - sledi mastan konopac.
I za onog ko pomaže i opravdava Veleizdaju.

Teritorijalno sakaćenje Srbije, poklanjanje svih njenih prirodnih bogatstava strancima, pretvaranje Srbije u eU deponiju i spalionicu kancerogenih otpada, uvlačenje Srbije u NATO pakt preko 153 zajedničke vojne vežbe, zaduživanje čukununuka radi izgradnje puteva koji trebaju Nato paktu i neprijateljima Srbije, izgradnja stadiona u situaciji kada bolnice izgledaju kao ruine,...
To je tvoja logika, botu?
Obraz kao djončina, a savest je, verovatno, nešto za šta si možda čuo da postoji kao pojam?
Nije bolest sve što boli.To važi u tvom slučaju.Definitivno.Mamaljugo jedna.Ti nekome nešto pričaš a podržavaš blokadere koji su trčali u skupštinu EU da vide Piculu,ratnog veterana iz Oluje.Gde živiš kada ti ne treba autoput?!Bruko jedna.

Jadnik.
Morao je ovako srdačno da se rukuje sa ustaškim generalima.
Sa sve osmehom od "uva do uva".
On jadnik uvek mora nešto - mora da potpisuje Veleizdajničku predaju Kosmeta šiptarskim teroristima, mora da pokloni zapadnu Srbiju Rio Tintu, mora da Kinezima pokloni rudnike zlata, mora da Francuzima pokloni aerodrom, mora...
Zašto li mora...zna li se?

Ako je predsednički sistem - to je i logično.
Ovde, u Srbiji, je kancelarski sistem.
Ako ne znaš koja su Ustavna ovlašćenja Predsednika Srbije - pročitaj Ustav, ima ih svega osam.

Tvoj Gazda se hvalio da je izvezao u Ukrajinu skoro milijardu evra vredno oružje i municiju i time je Srbija uskladila svoju politiku sa politikom pomoći Ukrajini od strane eU.
Otkud ti znaš šta je morao i kako je morao?Šta si ti,vidovit?Pročitaj čije je KiM,nemoj da ga parcelišeš.Kada se to u svetu radi,ne smeta,jel?To se tamo zove javno-privatno partnerstvo,zar ne?A ti bi zacelo da se on ne pita ništa,jel?Pa ne može,imali smo jednog Koštunicu,dosta je bilo.*ebo te moj gazda.Bezobrazan si do krajnosti.

Zar ovaj nije bio kod Vucica danas?

🇸🇰🇽🇰 Председник Словачке, која није признала Косово, Петер Пелегрини, посетио је данас Косово.

Није се састао ни са једним косовским лидером.

Словачка је вратила своје војнике на Косово у оквиру НАТО-а/КФОР-а након најновијих тензија између Косова и Србије.

Nije bolest sve što boli.To važi u tvom slučaju.Definitivno.Mamaljugo jedna.Ti nekome nešto pričaš a podržavaš blokadere koji su trčali u skupštinu EU da vide Piculu
1766354463019.jpeg

,ratnog veterana iz Oluje.
Generali iz Oluje:
1766354666736.jpeg

Gde živiš kada ti ne treba autoput?!Bruko jedna.
Ne treba mi autoput, dok put kojim se vozim svaki dan do posla, izgleda kao oranje.
Isto tako mi ne trebaju autoputevi, koji se grade samo da bi se Vučićeva mafija ugradjivala 500% i imala novca za horde botova po forumima i kriminalce u Ćacilendu.

Back